Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Amerikaan steelt voor 3500 euro aan eten

We weten allemaal dat Amerikanen van lekker en veel eten houden, maar wat er nu weer is gebeurd is bizar. De politie uit het Amerikaanse stadje Jacksonville is op zoek naar dief die voor ruim 3500 euro aan snacks heeft gestolen. De buit bestond uit onder andere kipkluifjes, kippenvleugeltjes en patat Dat schreef het Amerikaans ABC woensdag.

 

Het is niet de eerste keer dat zoiets gebeurd. 21 januari was er een iemand die het Amerikaanse restaurant Jerome Brown BBQ binnen stormde. Daar was geld verdwenen uit de kassa en flink wat eten gestolen, de schade bedroeg naar schatting 4500 euro. De man die het heeft gedaan is nog steeds niet opgepakt. De wanhopige eigenaresse van het restaurant smeekt om medewerking van getuigen.

 

bron: NU.nl

·  Bestemmingen: Top 6 jongerenreizen in Griekenland ·  De top 10 jongerenvakanties als feestbestemming ·  Jongeren: Villa huren in Spanje ·  Lloret de Mar: de vetste jongerenbestemming ·  Top 10 beste jongerenbestemmingen ·  Top 10 beste ski vakantiebestemmingen voor jongeren ·  Top 10 beste wintersportgebieden voor jongeren ·  Top 10 betaalbare vakanties voor jonge mensen met een relatie ·  Top 10 goedkope last minute jongerenreizen ·  Top 10 goedkope last minute skivakantiebestemmingen voor jongeren ·  Top 10 jongerenreis bestemmingen in Spanje ·  Top 10 last minute wintersportvakantie voor jongeren ·  Top 10 meeste luxe hotels voor jongerenreizen ·  Top 10 wintersportbestemmingen voor studenten ·  Top 13 studenten vakantie bestemmingen ·  Top 6 all inclusive jongerenreis bestemmingen in Turkije ·  Top 8 all inclusive jongerenreizen ·  Last minutes

Ons doel

Sinds 2011 zijn wij bezig om jongeren zo veel mogelijk plezier te geven voor hun geld. Je bent maar 1 keer jong en je hebt niet al het geld van de wereld. Daarom zoeken wij de scherpste aanbieders voor de leukste reizen.

Contact

E-mail: info@jongerenreizenvergelijken.com