Skip to content Skip to footer

Francevilla.nl

U zoekt een luxe of authentiek vakantiehuis in de Dordogne? Dan bent u bij FranceVilla.nl precies op de juiste plek! Al sinds het jaar 2003 verhuren wij luxe vakantiehuizen in de Dordogne. Ieder jaar opnieuw verwelkomen we veel tevreden en trouwe klanten.

Luxe vakantie in de Dordogne met zwembad

Onze luxe vakantiehuizen in de Dordogne zijn volledig ingericht en beschikken over alle moderne en praktische apparaten. Daarbij hebben bijna al onze vakantiehuizen een eigen privézwembad!
Meer dan 100 vakantiehuizen in de Dordogne

Op onze site kunt u heel eenvoudig een vakantiehuis in de Dordogne zoeken. Wij bieden meer dan 100 speciaal geselecteerde vakantiehuizen in de Dordogne aan, vanaf 2 tot en met 14 personen. Prima geschikt voor een gezin, maar ook voor een volledige familie of meerdere gezinnen!

FranceVilla.nl – de Dordogne specialist

Wij zelf hebben jarenlang in de Dordogne gewoond en hebben nu al meer dan 10 jaar ervaring met het verhuren van  luxe vakantiehuizen in de Dordogne. Wij weten zodoende alles over de cultuur, het eten, de activiteiten etc. Wij zijn dan ook bij uitstek dé Dordogne specialist. Hebt u een vraag? Laat het ons weten, wij geven u met plezier antwoord.

 

U wilt een luxe vakantie in de Dordogne?

Bekijk dan onze volledige keuze aan luxe vakantiehuizen in de Dordogne. U kunt op onze site direct online reserveren!