Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Het uitgaan in Beijing is heel erg divers en uiteenlopend. Vooral karaoke is heel erg populair. Als je tijdens het uitgaan in Beijing wilt vermaken op een Aziatische manier dan is karaoke ook echt de manier om dit te doen. In China wordt dit ook vaak KTV genoemd. Het maakt niet uit of je goed of slecht zingt, het is een van de populairste manieren om je te vermaken. Je hebt ook privécabines waarin je kunt zingen. Zo is het ook een leuke manier van vermaak voor verlegen personen. Biljart is ook een populaire activiteit. Dit is een sport welke heel erg geliefd is bij het volk. De tarieven om een tafel te huren zijn ook heel erg redelijk. Het is dus een leuke manier van vermaak. Ook bowlen is een hele populaire manier om je te vermaken. Er zijn veel verschillende plekken in de stad waar je dit kunt doen. Naast dit allemaal is een traditionele Chinese operavoorstelling ook een hele goede manier om het uitgaan in Beijing te ontdekken. Dit is dus ook zeker een aanrader.

uitgaan Beijing

Boek via deze partijen een stedentrip naar Beijing:

De uitgaansgebieden van Beijing

Sanlitun is een plek in de stad waar het uitgaan in Beijing heel erg populair is. Het is vooral een plek waar het heel erg leuk is om heen te gaan als je een toerist bent. In dit gedeelte van de stad vind je heel erg veel bars en clubs. Je hebt hier op de kaart zowel Chinees als Westers bier staan. Ook vind je hier de wat meer luxe bars. Wudakou is een wijk waar je vooral veel universiteitsstudenten vind. Dat is ook de rede dat je hier de meeste buitenlandse studenten vindt. Een steeds populairdere wijk is Houhai. Hier vind je steeds meer Westerse bars en clubs. Er hangt hier een hele fijne sfeer. Vooral het Houhai meer geeft een goed beeld van de sfeer. Bij Chaoyang Park vind je een opkomende wijk. Je vindt hier veel bars en restaurants welke een westers uiterlijk hebben. Maar omdat het allemaal westers is betaal je hier ook meer dan in andere wijken.

Clubs in Beijing

Lush is een bekende club onder de studenten van de stad. Tijdens het uitgaan in Beijing zul hier regelmatig live acts zien. Dit is een perfecte club voor degen die zich eigenlijk te oud voelt om naar de discotheek te gaan. Bij de Hutong School ligt Club Obiwan. Dit is een club met een prachtig interieur. Daarnaast zijn de drankjes hier ook heel erg goed betaalbaar. Dit bij elkaar zorgt ervoor dat je deze club ook echt niet mag overslaan. Je kunt hier ook nog een hapje eten voordat je het uitgaan in Beijing gaat ontdekken. Ook de Tang club is een aanrader om uit te gaan in Beijing. Dit is echt het toonbeeld van een over the top club decor. Hier zie je zoveel neon per vierkante meter, dit heb je nog nooit gezien. Tijdens het uitgaan in Beijing is het dus ook aan te raden om een zonnebril mee te nemen. De Bank Club is ook zeker een aanrader. Deze club is namelijk helemaal gebouwd volgens de principes van Feng Shui. Als je tijdens het uitgaan in Beijing van onder naar boven kijkt dan lijkt het net alsof je in een paleis bent. Als je even wilt bijkomen van al het dansen dan is dat hier ook zeker mogelijk. Er zijn hier verschillende compartimenten waar je even lekker kunt zitten en rustig kunt genieten van een drankje.

Bars in Beijing

Als je tijdens het uitgaan in Beijing opzoek bent naar een bar met een goede atmosfeer dan moet je naar Bla Bla Bar gaan. Deze bar heeft namelijk wel heel betaalbare drankjes maar het oogt allemaal heel luxe. Dit is dus heel erg leuk. Deze bar vind je bij de campus in de stad. Het is dus een drukbezochte bar door studenten. Als je hier zin in hebt tijdens het uitgaan in Beijing dan is dit de perfecte bar voor jou. Als je ook de geest wilt voeden dan is The Bookworm een goede bar voor jou. Je vindt hier teen groot assortiment aan boeken maar daarnaast ook aan verschillende Europese gerechten. Je kunt er ook voor kiezen om een Engels tijdschrift te lezen. Water Nymph Café is een andere bar welke je tegenkomt in Bangkok. Deze bar heeft namelijk een heel erg ruim terras welke recht aan het water ligt. Daarnaast kun je hier heel erg comfortabel zitten. Ook de Passhy Bar mag je zeker niet overslaan tijdens het uitgaan in Bangkok. Dit is de perfecte plek om even bij te komen. Je vindt hier veel goedkope maar goede gerechten en daarnaast kun je hier ook kiezen uit een aantal boeken om even mee te ontspannen. Als laatst is CD Jazz Café een aanrader tijdens het uitgaan Bangkok. Hier zijn verschillende live optredens te zien.

Conclusie: uitgaan in Beijing

Het uitgaan in Beijing is anders dan in Nederland. Ze kennen hier natuurlijk ook nachtclubs en daarnaast ook bars waar je, je kunt vermaken. Maar daarnaast hebben ze ook andere activiteiten welke leuk zijn. Karaoke is hier bijvoorbeeld heel erg populair. Ook als je niet kunt zingen is dit echt dé activiteit. Daarnaast houden de Chinezen heel erg veel van bowlen. Dit is dan ook een populaire activiteit. Ook poolen is niet weg te denken uit Bangkok.

Wekelijks de beste deals in de mailbox?

·  Bestemmingen: Top 6 jongerenreizen in Griekenland ·  De top 10 jongerenvakanties als feestbestemming ·  Jongeren: Villa huren in Spanje ·  Lloret de Mar: de vetste jongerenbestemming ·  Top 10 beste jongerenbestemmingen ·  Top 10 beste ski vakantiebestemmingen voor jongeren ·  Top 10 beste wintersportgebieden voor jongeren ·  Top 10 betaalbare vakanties voor jonge mensen met een relatie ·  Top 10 goedkope last minute jongerenreizen ·  Top 10 goedkope last minute skivakantiebestemmingen voor jongeren ·  Top 10 jongerenreis bestemmingen in Spanje ·  Top 10 last minute wintersportvakantie voor jongeren ·  Top 10 meeste luxe hotels voor jongerenreizen ·  Top 10 wintersportbestemmingen voor studenten ·  Top 13 studenten vakantie bestemmingen ·  Top 6 all inclusive jongerenreis bestemmingen in Turkije ·  Top 8 all inclusive jongerenreizen ·  Last minutesJongerenvakantie Nederland

Ons doel

Sinds 2013 zijn wij bezig om jongeren zo veel mogelijk plezier te geven voor hun geld. Je bent maar 1 keer jong en je hebt niet al het geld van de wereld. Daarom zoeken wij de scherpste aanbieders voor de leukste reizen.