Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tijdens het uitgaan in Boedapest zal je meteen merken dat de stad veel verschillende uitgaansgelegenheden heeft. Je kunt zo zelf kiezen hoeveel je uitgeeft en waar je naar toe gaat. De stad staat natuurlijk bekend om het uitgaansleven wat heel erg goedkoop is. Maar het uitgaan in Boedapest heeft veel meer te bieden dan goedkope pubs en de karaoke bars. Je hebt hier namelijk ook ruin pubs, underground house-parties en extravagante poolparties. Deze mag je ook zeker niet missen. In de zomer staat de stad vooral bekend om de terrascultuur en de poolparties. Maar als de zomer voorbij is dan zijn deze natuurlijk niet meer. Maar juist dan begint het clubleven weer helemaal te leven. Als je Boedapest dus niet in de zomer bezoekt moet je echt zorgen dat je weet waar het uitgaan het leukste is en ook waar het feestje is. Dit zorgt ervoor dat je de zogenaamde tourist-traps ontloopt. Hier is het namelijk heel erg duur en daarnaast sta je ook nog eens lang in de rij. Daar zit je niet op te wachten.

Uitgaan Boedapest

Ontdek hier de leukste hotels voor een stedentrips naar Boedapest:

Uitgaansgebieden in Boedapest

Tijdens het uitgaan in Boedapest kun je alle uitgaansgelegenheden vooral in het centrum van de stad vinden. Maar je kunt ook door de hele stad affiches vinden waarop alle aankomende feestjes worden aangekondigd. Zo weet je dus precies waar je moet zijn. Naast dat je vooral in het centrum het uitgaan kunt ontdekken zijn er ook veel undergroundfeestjes in de stad. Deze zijn niet altijd legaal dus hiervan weet je vaak ook niet ver van te voren de plek waar het feestje gehouden wordt. Vaak vind je deze feestjes tijdens het uitgaan in Boedapest in de bergen of net buiten de stad. Dit zijn wel echt de feestjes om te bezoeken. Ze zijn namelijk heel anders dan wij in Nederland gewend zijn en daarnaast zijn er op deze feestjes ook maar weinig toeristen te vinden. Als je ervoor zorgt dat je wat vrienden maakt heb je al meer kans dat je wordt uitgenodigd voor zo’n undergroundfeest. Het is namelijk vaak wel zaak dat je een uitnodiging hebt of een smsje voor het feest. Anders kom je hier vaak niet binnen.

Clubs in Boedapest

Boedapest heeft dus een heel bruisend uitgaansleven met veel clubs en daarnaast ook veel undergroundfeestjes. Deze vind je hier wekelijks. In Boedapest zal je het shotje Palinka ook wel snel tegenkomen. Dit is namelijk een echte Hongaarse specialiteit. Het is een shotje wat van allemaal fruit gemaakt wordt en het bestaat in allerlei verschillende geuren en kleuren. Je moet dit shotje zeker proeven, want het is echt de specialiteit van Hongarije. En naast dat het lekker is zit er ook heel erg veel alcohol in dit shotje. Daarnaast heeft Boedapest ook heel veel chique spa baden. Het is natuurlijk heel erg lekker om hier uit te brakken na een avond uitgaan in Boedapest. Maar op het gebied van uitgaan is hier een veel beter en leuker alternatief voor verzonnen. Er zijn namelijk badhuizen in Boedapest welke op zaterdagavond poolparties organiseren. Hierbij is de locatie natuurlijk echt heel erg mooi. Dat maakt het uitgaan in Boedapest hier ook heel erg bijzonder. Maar naast dat de locatie heel erg mooi is, is hier ook op de zaterdagavond een mooie lichtshow. Het uitgaan in Boedapest is hier ook heel erg bijzonder omdat er allemaal professionele danseressen optreden. In de zomermaanden kun je terecht bij bijna alle spa’s in heel Boedapest. In de winter is Magic Bath Party vooral een bekende locatie om helemaal los te gaan. Het uitgaan Boedapest is niet compleet als je hier niet bent geweest.

Bars in Boedapest

Zodra de lente begint vind het uitgaan in Boedapest vooral buiten plaats. Alle Hongaren verplaatsen zich dan naar buiten om te genieten van het weer en een biertje. Het vindt dan vooral plaats op de terrassen in de stad. Dit is ook een perfecte manier om even te socializen met de lokale bevolking. Tijdens het uitgaan in Boedapest vind je hier overal goedkope pubs, bars en kroegen. De stad staat natuurlijk bekend om de hele lage drankprijzen. Vooral als je de prijzen vergelijkt met de Nederlandse prijzen drink je hier ongeveer 2 voor de prijs van 1. Dit is natuurlijk perfect. Maar als je meer opzoek bent naar een feestje op niveau tijdens het uitgaan in Boedapest dan kan dit ook zeker. De Budapest Skybar Party’s zijn hiervoor heel erg geschikt. In de zomer vind je tijdens het uitgaan in Boedapest veel feestjes op het dak van de Paris Department Store. Deze feestjes beginnen rond 17:00 en zijn rond 0:00 weer afgelopen. Hierbij wordt er tijdens het uitgaan Boedapest wel een hot-or-not deurbeleid gehanteerd. Als je er dus niet leuk genoeg uitziet dan kom je hier helaas niet binnen tijdens het Boedapest uitgaan. Ook de Amstel bar is een bekende tijdens het uitgaan Boedapest. De bar vind je tijdens het uitgaan in Boedapest in het hartje van de stad. Je kunt hier tot vroeg in de ochtend genieten van een lekker biertje tijdens het uitgaan Boedapest.

Conclusie uitgaan in de Hongaarse stad Boedapest

Het uitgaan in Boedapest is dus wel anders dan dat wij het in Nederland kennen. Het is ten eerste al een stuk goedkoper dan in Nederland en daarnaast heb je hier de spa’s waar je een hele leuke avond kunt beleven. Dit is ook uniek als je het vergelijkt met de uitgaansgelegenheden welke wij in Nederland hebben. Palinka is ook echt het shotje van de stad. Deze moet je dus zeker proberen. Als je dit niet doet heb je het uitgaan maar voor een gedeelte meegemaakt.

Wekelijks de beste deals in de mailbox?

·  Bestemmingen: Top 6 jongerenreizen in Griekenland ·  De top 10 jongerenvakanties als feestbestemming ·  Jongeren: Villa huren in Spanje ·  Lloret de Mar: de vetste jongerenbestemming ·  Top 10 beste jongerenbestemmingen ·  Top 10 beste ski vakantiebestemmingen voor jongeren ·  Top 10 beste wintersportgebieden voor jongeren ·  Top 10 betaalbare vakanties voor jonge mensen met een relatie ·  Top 10 goedkope last minute jongerenreizen ·  Top 10 goedkope last minute skivakantiebestemmingen voor jongeren ·  Top 10 jongerenreis bestemmingen in Spanje ·  Top 10 last minute wintersportvakantie voor jongeren ·  Top 10 meeste luxe hotels voor jongerenreizen ·  Top 10 wintersportbestemmingen voor studenten ·  Top 13 studenten vakantie bestemmingen ·  Top 6 all inclusive jongerenreis bestemmingen in Turkije ·  Top 8 all inclusive jongerenreizen ·  Last minutesJongerenvakantie Nederland

Ons doel

Sinds 2013 zijn wij bezig om jongeren zo veel mogelijk plezier te geven voor hun geld. Je bent maar 1 keer jong en je hebt niet al het geld van de wereld. Daarom zoeken wij de scherpste aanbieders voor de leukste reizen.