Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Het uitgaan in Bangkok kenmerkt zich vooral door de rosse buurten in de stad. Maar daarnaast zal je merken dat het ook heel erg bruisend is. Zelfs de meest verwende toerist komt aan zijn of haar trekken tijdens het uitgaan in Bangkok. Je vindt hier namelijk megabioscopen, theaters, jazzclubs, discotheken en bars. En daarnaast vind ook heel erg veel verschillende soorten restaurants. Het aanbod is zo divers dat het lijkt op een stad als New York of Londen. Maar de stad is al helemaal geen onbekende als het gaat om erotisch vermaak. Je vindt hier dan ook heel veel gogo- en beersbars, nachtclubs, seksshows en massagesalons. Deze gelegenheden spreken allemaal boekdelen als het gaat om het uitgaan in Bangkok op erotisch gebied. Je vindt deze gelegenheden op in veel verschillende gebieden in de stad. Dat maakt het ook zo leuk en divers. De rosse buurten hebben een hele sterke uitwerking op de toeristen in de stad. Er zijn ook plekken in de stad waar prostitutie openlijk wordt bedreven. Hier vind je veel toeristen.

Uitgaan Bangkok

Boek hier een hotel in Bangkok:

De uitgaansgebieden van Bangkok

Er zijn verschillende gebieden in de stad waar het uitgaan in Bangkok heel erg leeft. Patpong is een van de rosse buurten in de stad. Dit zijn de twee straten tussen Silom en Surawong Road. Nana Plaza is een complex van drie verdiepingen waar je ook de rosse buurt kan vinden. Daarnaast vind je de derde rosse buurt bij Roi Cowboy. Dit is een straat van ongeveer 300 meter lang. Maar als je tijdens het uitgaan in Bangkok op zoek bent naar ander nachtelijk vertier dan kan je terecht bij Sukhijvmit Road. Hier zijn een aantal zijstraten met bars en clubs waar je terecht kunt tijdens het uitgaan Bangkok. Daarnaast vind je ook verspreid door de stad veel bars en clubs waar je een leuke avond kunt beleven. Er is ook een gedeelte in de stad welke speciaal is bedoeld voor homoseksuelen. Dit is bij Silom Soi 4. Als je hiernaar op zoek bent dan is het een goed idee om een kijkje te nemen in deze wijk. Bij Patpong is een nachtmarkt te vinden. Hier kun je voor of tijdens het uitgaan in Bangkok allerlei dingen kopen.

Clubs in Bangkok

In de wijk Patpong vind je veel gogobars welke helemaal gericht zijn op de toeristen welke de stad bezoeken. Dat is ook de rede dat je hier meer voor een drankje betaalt. Ook tref je hier de meeste ladyboys aan. Daarnaast zijn de seksshows op de tweede etage hier berucht tijdens het uitgaan in Bangkok. Maar pas hier wel op voor de seksshow scam. Dit is het gegeven dat de bars en de clubs je veel te veel voor een drankje of voor de show laten betalen. Dit alles gebeurt onder druk van het personeel van de club. Het is dus een goed idee om deze clubs links te laten liggen. Hiermee voorkom je veel problemen. In Patpong zijn ook diverse grote discotheken gevestigd. Vlakbij Patpong vind je Soi Thanya. Maar deze gelegenheden zijn vooral bedoelt voor Japanse mannen. Hier worden geen westerse mensen binnengelaten. In Soi Cowboy vind je de kleinste rosse buurt van de stad tijdens het uitgaan in Bangkok. Deze buurt is vernoemd naar een cowboy welke hier de eerste bar opende. Deze buurt is ook een stuk gemoedelijker dan Patpong. Dat is ook de rede dat je hier ook veel minder last hebt van de sekshow scams. Ook oplichting met de rekening komt hier minder voor.

Bars in Bangkok

Naast alle clubs in de rosse buurt kent het uitgaan in Bangkok ook veel bars. Nana Plaza is een drie verdiepingen tellend complex. Hier vind je veel gogo- en beerbars. Als je opzoek bent naar de ingang van dit complex dan vind je deze tegenover het Nana Hotel. De naam van dit gedeelte van de stad komt van een rijke Thaise familie. Deze familie heeft veel panden in dit gedeelte van de stad. Tijdens het uitgaan in Bangkok zal je direct opvallen dat het gebouw vierkant is. Het heeft een soort plein op de begane grond. Hier kun je rustig een drankje drinken. Als je naar de eerste verdieping van de bar gaat dan vind je hier veel gogobars. Op de bovenste verdieping van het complex vind je short-time hotels. Als je naar Soi Cowboy gaat dan vind je hier ook een Nederlands bruin café. Deze bar heet The Old Dutch. Je vindt hier veel Nederlands eten en Belgische bieren. Het is onder de Nederlanders een hele bekende ontmoetingsplek. Patpong wordt op dit moment door veel toeristen bezocht tijdens het uitgaan in Bangkok. Dat zorgt ervoor dat het gebied heel erg commercieel is geworden. Als je dus opzoek bent naar een plek waar weinig toeristen komen dan is dit gebied niet aan te raden.

Conclusie: uitgaan in Bangkok

Het uitgaan in Bangkok draait vooral om erotische clubs en bars. Dat is ook de rede dat je veel gogo- en beerbars vindt in de stad. Maar pas als toerist wel op voor de seksshow scam. Hierbij betaal je namelijk veel te veel voor de drankjes of de show maar je wordt wel gedwongen om dit te doen. Dat is niet iets waar je naar opzoek bent tijdens het uitgaan in Bangkok. Maar naast alle erotische gelegenheden heeft de stad ook normale clubs en bars. Hier kun je ook prima een hele leuke avond hebben.

Wekelijks de beste deals in de mailbox?

·  Bestemmingen: Top 6 jongerenreizen in Griekenland ·  De top 10 jongerenvakanties als feestbestemming ·  Jongeren: Villa huren in Spanje ·  Lloret de Mar: de vetste jongerenbestemming ·  Top 10 beste jongerenbestemmingen ·  Top 10 beste ski vakantiebestemmingen voor jongeren ·  Top 10 beste wintersportgebieden voor jongeren ·  Top 10 betaalbare vakanties voor jonge mensen met een relatie ·  Top 10 goedkope last minute jongerenreizen ·  Top 10 goedkope last minute skivakantiebestemmingen voor jongeren ·  Top 10 jongerenreis bestemmingen in Spanje ·  Top 10 last minute wintersportvakantie voor jongeren ·  Top 10 meeste luxe hotels voor jongerenreizen ·  Top 10 wintersportbestemmingen voor studenten ·  Top 13 studenten vakantie bestemmingen ·  Top 6 all inclusive jongerenreis bestemmingen in Turkije ·  Top 8 all inclusive jongerenreizen ·  Last minutesJongerenvakantie Nederland

Ons doel

Sinds 2013 zijn wij bezig om jongeren zo veel mogelijk plezier te geven voor hun geld. Je bent maar 1 keer jong en je hebt niet al het geld van de wereld. Daarom zoeken wij de scherpste aanbieders voor de leukste reizen.