Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Het uitgaan in Boekarest is heel erg bruisend en uiteenlopend. Je hebt heel erg veel verschillende gebieden in de stad waar het heel erg leuk is en heel erg leeft. Daarnaast zijn er ook een aantal clubs te vinden waar de Hollandse glorie aanwezig is. Dit is heel erg leuk als je hiernaar opzoek bent. Maar natuurlijk zijn er ook bars en clubs in de stad te vinden welke typisch Roemeens zijn en waar je echt deze sfeer kunt proeven. In het oude stadscentrum zijn er veel gebouwen gesloopt welke in de tijd van het communisme gebouwd waren. Dat heeft er ook voor gezorgd dat er veel straten en gebouwen in deze tijd verloren bij lagen. Maar er zijn ook veel gebouwen blijven staan. Deze zijn gerestaureerd en worden nu gebruikt als thuisbasis voor clubs en bars. Vooral in de middag en in de avond hangt er een hele fijne sfeer in de stad. Dit is ook het moment dat het uitgaan in Boekarest op gang komt. Dit is dus ook het moment dat je op straat moet gaan kijken en van het uitgaan in Boekarest moet gaan genieten.

Uitgaan Boekarest

Ontdek hier de leukste hotels voor een stedentrips naar Boekarest:

De uitgaansgebieden van Boekarest

Er zijn verschillende gebieden in de stad waar het uitgaan in Boekarest ontdekt kan worden. Lipscani is een van deze gebieden. Dit is een wijk in de stad wat ook wel gezien kan worden als het oude centrum. Omdat hier nog veel oude gebouwen staan is dit een leuk gebied om te ontdekken. In de tijd van het communisme werden hier veel gebouwen gesloopt en was dit deel van de stad een beetje verloren in vergelijking met de rest van Boekarest. Maar er zijn ook gebouwen blijven staan. Deze zijn gerestaureerd en daar kan je nu het uitgaan in Boekarest ontdekken. Băneasa is een ander gedeelte in de stad waar het heel erg leeft. Zoals de naam al doet vermoeden ligt dit aan de Băneasa rivier. Je zal merken dat dit een mooi en uitgestrekt gebied is met heel erg veel groen. Het heeft meer natuur dan andere wijken in de stad. Dit geeft een mooi uitzicht. Naast het uitgaan in Boekarest vind je hier ook de dierentuin. Ook worden hier veel villa’s gebouwd op dit moment.

Clubs in Boekarest

Er zijn veel verschillende clubs te vinden. Kulturhaus is een van de goedkoopste clubs welke je tegenkomt. Doordat het hier heel goedkoop is en er veel hippe muziek wordt gedraaid is het hier altijd heel erg druk tijdens het uitgaan in Boekarest. Het is vooral een populaire club onder jongeren en studenten. In het Kulturhaus worden veel feesten, concerten en evenementen georganiseerd. Op de site van de club kun je de kalender vinden waarin je alle feesten alvast van te voren kunt opzoeken. Dit zorgt ervoor dat je sowieso een leuk feest vindt. Freddo Club en Lounge zorgt voor een beetje Hollandse glorie tijdens het uitgaan in Boekarest. De club is namelijk vernoemd naar Freddy Heineken. Je vindt deze midden in het centrum van de stad. En deze club is elk weekend helemaal afgeladen. Je kunt hier voorafgaand aan je avond uitgaan in Boekarest een hapje eten. Daarna gaat het hier door tot in de late uurtjes. Expirat is een andere club welke je zeker niet mag overslaan. Deze club is onlangs nog verbouwd en bestaat op dit moment uit 2 verschillende delen. In beide delen wordt verschillende muziek gedraaid. En doordat ze hier meerdere bars hebben hoef je tijdens het uitgaan in Boekarest niet te lang te wachten op je drankjes.

Bars in Boekarest

Naast de verschillende nachtclubs vind je tijdens het uitgaan in Boekarest ook veel verschillende bars waar het leuk vertoeven is. J’ai Bistrot is hier een goed voorbeeld van. Tijdens het uitgaan in Boekarest kun je gebruik maken van het grote terras of de binnentuin van de bar. De bar bevindt zich iets buiten het centrum van de stad waardoor het hier ook iets rustiger is. Hier worden ook vaak concerten of live optredens georganiseerd. De bar heeft oude gele deuren waardoor het er niet veelbelovend uitziet. Maar als je eenmaal naar binnenloopt dan zie je direct dat het hier goed vertegenwoordigd is. Bicicieta is een andere bar welke je zeker niet mag missen. De naam van deze bar betekent in het Nederlands fiets. En dat is dan ook het grootste gedeelte van de inrichting van de bar. Een heel bijzonder gezicht tijdens het uitgaan in Boekarest. Stoelen zijn hier zelfs gemaakt van fietszadels. Daarnaast maakt deze bar geen gebruik van menukaarten. Bij het personeel kun je aangeven wat voor een soort drankje je ongeveer wilt hebben. Je kunt hier helemaal naar eigen smaak en wens bestellen. Grădina Verona is een andere bar tijdens het uitgaan in Boekarest. Het is een bar welke achter een boekenwinkel ligt. Dit is vooral een aanrader als je van boeken en lezen houdt.

Conclusie: uitgaan in Boekarest

Het uitgaan in Boekarest is anders dan het uitgaan in Nederland omdat alles hier een stuk goedkoper is dan wij gewend zijn. Verder zijn de bars en de clubs wel vergelijkbaar met het aanbod wat wij in Nederland hebben. Wat het uitgaan in Boekarest dus zo leuk maakt zijn de lage prijzen. Vooral in de middag wordt het heel erg gezellig op straat en bij de bars. Dit is ook het moment dat het uitgaan in Boekarest begint. Als je dus wilt genieten van het uitgaan in Boekarest is dit het moment dat je op zoek moet gaan naar een bar of een club.

Wekelijks de beste deals in de mailbox?

·  Bestemmingen: Top 6 jongerenreizen in Griekenland ·  De top 10 jongerenvakanties als feestbestemming ·  Jongeren: Villa huren in Spanje ·  Lloret de Mar: de vetste jongerenbestemming ·  Top 10 beste jongerenbestemmingen ·  Top 10 beste ski vakantiebestemmingen voor jongeren ·  Top 10 beste wintersportgebieden voor jongeren ·  Top 10 betaalbare vakanties voor jonge mensen met een relatie ·  Top 10 goedkope last minute jongerenreizen ·  Top 10 goedkope last minute skivakantiebestemmingen voor jongeren ·  Top 10 jongerenreis bestemmingen in Spanje ·  Top 10 last minute wintersportvakantie voor jongeren ·  Top 10 meeste luxe hotels voor jongerenreizen ·  Top 10 wintersportbestemmingen voor studenten ·  Top 13 studenten vakantie bestemmingen ·  Top 6 all inclusive jongerenreis bestemmingen in Turkije ·  Top 8 all inclusive jongerenreizen ·  Last minutesJongerenvakantie Nederland

Ons doel

Sinds 2013 zijn wij bezig om jongeren zo veel mogelijk plezier te geven voor hun geld. Je bent maar 1 keer jong en je hebt niet al het geld van de wereld. Daarom zoeken wij de scherpste aanbieders voor de leukste reizen.