Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Als we kijken naar het uitgaan in Dubai dan is dit overweldigend en daarnaast ook heel erg uiteenlopend. Dat het uiteenlopend is komt vooral door de sfeer en de activiteiten welke plaatsvinden. Er zijn veel cafés en bars waar je terecht kan. Je kunt hier terecht voor een gezellig drankje tijdens het uitgaan in Dubai. In Dubai vind je Midden-Oosterse tenten maar daarnaast vind je ook veel westerse drinkgelegenheden. Deze gelegenheden zijn door de hele stad verspreid. Er zijn dus veel bars en cafés tijdens het uitgaan in Dubai maar daarnaast heeft de stad ook heel erg veel nachtclubs. Maar bij deze clubs kom je niet zomaar overal binnen. Veel clubs hebben het beleid dat ze alleen members binnen laten. In de clubs vind je vooral een jong en een hip publiek. Daarnaast komen hier de beste DJ’s van de stad hun muziek laten horen. Ook zijn er een aantal clubs waar allerlei internationale DJ’s draaien. Als je jonger bent dan 21 dan kun je nog geen alcohol drinken in Dubai. En vaak moet je 25 zijn om een club binnen te komen.

Uitgaan Dubai

Ontdek hier de leukste hotels in Dubai:

De uitgaansgebieden van Dubai

Overal in de stad is wel wat te beleven. De stad heeft een lange pier waar het altijd heel erg druk is. Daarnaast vind je hier ook veel bars, cafés en nachtclubs. Als je dus niet weet waar je heen moet gaan dan is de pier welke midden in de stad ligt een goede uitvalsbasis. Als je de pier afloopt dan vind je hier het wat rustigere gedeelte van de stad. Maar tijdens het uitgaan in Dubai is hier ook van alles te beleven. Er zijn hier namelijk wel een aantal clubs en bars te vinden. Als je  een rustigere avond wilt beleven dan is de pier aflopen een goed idee. Maar ook midden in het centrum vind je veel gelegenheden tijdens het uitgaan in Dubai. Hier vind je namelijk ook veel bars en cafés. En daarnaast kun je hier ook een aantal nachtclubs vinden. De stad heeft dus verschillende plekken welke leuk en bruisend zijn. Je moet deze alleen zelf nog even ontdekken en opzoeken.

Clubs in Dubai

Het uitgaan in Dubai kent veel verschillende clubs. 400 club is hier een hele grote club. Deze kom je ook al snel tegen. Je kunt deze club echt niet missen omdat er altijd een hele grote rij buiten deze club staat op avonden dat deze open is. En aan de wachtrij kun je ook meteen zien dat dit een hele populaire spot is. De celebs mogen deze club meteen binnen wandelen maar de rest van de bezoekers moet rustig afwachten totdat de uitsmijter zegt dat je naar binnen mag. Maar het is zeker het wachten waard. Je spot hier namelijk de mooiste mensen. Deze club draait echt om zien en gezien worden tijdens het uitgaan in Dubai. Alpha is een oud Grieks restaurant en op dit moment ook een van de populairste clubs. Je verwacht hier niet snel een club maar tijdens het uitgaan in Dubai is niks te gek. Je danst hier samen met alle andere bezoekers welke t opzoek zijn naar iets anders dan internationale DJ’s. Alpha is niet de grootste club tijdens het uitgaan in Dubai maar de sfeer en de muziek zorgen ervoor dat dit zeker een hotspot is. Kasbaa is een van de clubs waar niet alleen de members van de club worden binnengelaten. Hier heb je als toerist dus een grote kans om binnen te komen tijdens het uitgaan Dubai.

Bars in Dubai

Scartlett’s is een van de bars welke zeker een aanrader is tijdens het uitgaan in Dubai. Dit is een bar waar veel expats vertoeven op het moment dat zij klaar zijn met werken. Daarnaast is Vu’s ook een leuke bar om te bezoeken. Dit is namelijk een cocktail-loungebar welke heel erg stijlvol is. Zeker een aanrader. Je hebt hier ook altijd de kans om een celeb tegen het lijf te lopen. Bar 44 is ook een leuke spot tijdens het uitgaan in Dubai. Waarschijnlijk is dit wel de duurste bar welke je in heel Dubai kunt bezoeken. Het is een champagnelounge en zit op de 44e verdieping. Dit zorgt voor een prachtig uitzicht. De lounge heeft een hippe retro inrichting. Je kunt hier een keuze maken uit 44 verschillende soorten champagne tijdens het uitgaan in Dubai. Het Belgian Beer Café is ook een leuke bar om te bezoeken, Hier kun je uiteraard allerlei verschillende soorten Belgisch bier bestellen en daarnaast hebben ze ook Belgische hapjes op de kaart staan. Het geeft een goed beeld van een Belgisch café uit het jaar 1920. Een bijzondere ervaring dus. Barasti Bar is ook een hele bekende tijdens het Dubai uitgaan. Het is een hele bijzondere beachbar in het Dubai uitgaan. Je hebt hier tijdens het uitgaan in Dubai een uitzicht over de meest prachtige jachten. Het ligt namelijk midden in de haven van Dubai.

Conclusie: uitgaan in Dubai

Het uitgaan in Dubai verschilt heel erg met hoe wij het in Nederland kennen. De meeste clubs hanteren namelijk een members only beleid. Daarnaast moet je vaak 25 zijn voordat je een club mag betreden. Ook mag je hier pas drinken op het moment dat je 21 jaar of ouder bent. Maar in Dubai kun je wel heel erg veel celebs spotten in de nachtclubs. Daarnaast heeft de stad heel erg veel verschillende gebieden waar het uitgaan Dubai heel erg leeft en bruisend is.

Wekelijks de beste deals in de mailbox?

·  Bestemmingen: Top 6 jongerenreizen in Griekenland ·  De top 10 jongerenvakanties als feestbestemming ·  Jongeren: Villa huren in Spanje ·  Lloret de Mar: de vetste jongerenbestemming ·  Top 10 beste jongerenbestemmingen ·  Top 10 beste ski vakantiebestemmingen voor jongeren ·  Top 10 beste wintersportgebieden voor jongeren ·  Top 10 betaalbare vakanties voor jonge mensen met een relatie ·  Top 10 goedkope last minute jongerenreizen ·  Top 10 goedkope last minute skivakantiebestemmingen voor jongeren ·  Top 10 jongerenreis bestemmingen in Spanje ·  Top 10 last minute wintersportvakantie voor jongeren ·  Top 10 meeste luxe hotels voor jongerenreizen ·  Top 10 wintersportbestemmingen voor studenten ·  Top 13 studenten vakantie bestemmingen ·  Top 6 all inclusive jongerenreis bestemmingen in Turkije ·  Top 8 all inclusive jongerenreizen ·  Last minutesJongerenvakantie Nederland

Ons doel

Sinds 2013 zijn wij bezig om jongeren zo veel mogelijk plezier te geven voor hun geld. Je bent maar 1 keer jong en je hebt niet al het geld van de wereld. Daarom zoeken wij de scherpste aanbieders voor de leukste reizen.