Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Het uitgaan in Dublin is heel erg bruisend, dat komt omdat de Ieren echt gek zijn op feesten. Dat is ook de rede dat er altijd heel veel te doen is in de Ierse hoofdstad. Uitgaan kun je doen onder het genot van Iers eten, muziek en dans. Als je hiervan houdt dan heb je heel erg veel keuze. Tijdens het uitgaan in Dublin kun je op elke straathoek wel een pub vinden waar je, je de hele avond kunt vermaken. En daarnaast zijn er ook heel veel clubs te vinden in Dublin. Je vindt  goedkope uitgaansgelegenheden en daarnaast kun je hier ook veel luxe uitgaansgelegenheden vinden. En omdat het een beetje zonde van je tijd is om urenlang te zoeken naar een leuke uitgaansgelegenheid hebben wij dit alvast voor je gedaan. Dit zorgt ervoor dat je tijdens het in Dublin alleen maar hoeft te genieten van het uitgaan en dat je geen tijd hoeft te besteden aan het zoeken. Dit maakt je avond uitgaan in Dublin een stuk leuker en daarnaast ook een stuk bruizender dan wanneer je eerst nog heel lang moet zoeken.

Uitgaan Dublin

Ontdek hier de leukste hotels in Dublin:

Uitgaansgebieden in Dublin

Er zijn een aantal verschillende gebieden in Dublin waar het uitgaan heel erg leeft. Temple Bar is een van deze wijken. Dit is eigenlijk wel de meest bekende uitgaanswijk van heel Dublin. Je vindt hier echt van alles. Van clubs tot bars. Tijdens een avond uitgaan Dublin kan iedereen zich hier dus wel vermaken. Je vindt hier vooral de wat goedkopere uitgaansgelegenheden. Wil je dus niet zoveel uitgeven aan drankjes en de entree? Dan is dit de plek waar je moet zijn. Dawson Street is ook een gebied in Dublin waar je heel erg veel uitgaansgebieden vindt. Hier vind je dan juist weer de wat exclusievere clubs en bars. Hier moet je dus heen als je, je een avondje als VIP wilt voelen en ook zo behandeld wilt worden. Maar daar betaal je dan natuurlijk wel veel extra geld voor. Heb je dus een goed gevulde portemonnee en wil je, je een avondje helemaal in de watten laten leggen? Dan moet je zeker een bezoekje brengen aan Dawson Street. Er is dus zeker voor ieder wat wils te vinden tijdens het uitgaan in Dublin.

Clubs in Dublin

Er zijn veel clubs in Dublin. Het kenmerk van het uitgaan in Dublin is dat de clubs komen en gaan. Daarom is het een goed idee om voorafgaand aan je avond een uitkrantje te halen bij de lokale tijdschriftenwinkel. Daarin kun je precies zien wat er allemaal te doen is tijdens het uitgaan in Dublin. The Kitchen is een hele populaire club. Dat is ook de rede dat je hier waarschijnlijk in de rij staat voordat je naar binnen mag. De club is in handen van de zangers van U2. Dat is ook de rede dat het een hele populaire club is. Daarnaast worden hier ook vaak themafeestjes georganiseerd. Op dit moment is dit de verzamelplek voor alle hippe mensen in Dublin. The POD is een andere bekende club tijdens het uitgaan in Dublin. De club is sinds 1993 geopend en sindsdien heeft deze plek al een aantal metamorfoses gehad. De club is door de jaren heen steeds aangepast aan de veranderende tijden. Je hoort hier vooral house tijdens het uitgaan in Dublin. Dit wordt gedraaid door lokale maar ook internationale DJ’s. Als je hier graag heen wilt dan moet je er wel voor zorgen dat je gepast gekleed bent. Dan maak je het meeste kans dat je hier binnenkomt. Daarnaast zit the POD in een oud treinstation, geeft de club nog meer flair.

Bars in Dublin

Het uitgaan in Dublin kent daarnaast ook heel veel bars. En natuurlijk is een avond uitgaan in Dublin niet compleet zonder dat je Guinness hebt geproefd tijdens het stappen. En dat kan je ook gemakkelijk proeven. Dit omdat dit in elke pub wordt geschonken welke in Dublin is. Guinness wordt ook gebrouwen in Dublin. Dat is ook de reden dat dit overal te proeven is. Davy Byrnes is een van deze bars waar de Guinness wordt geschonken. Het is een bar met een literair uiterlijk en daarnaast hangt hier een hele frisse atmosfeer. Daarnaast wordt hier ook heel erg lekker eten geserveerd. De Dawson Lounge is ook een bekende bar om te ontdekken tijdens het uitgaan in Dublin. Dit is de allerkleinste bar van heel Ierland maar hier worden wel de allerbeste biertjes geschonken. Daarnaast vind je hier in Dublin een hele relaxede sfeer waarbij de focus ligt op een goed gesprek. Break for the Border is ook een leuke bar om te bezoeken. De bar heeft een westernthema wat het uitgaan in Dublin nog net wat meer sfeer geeft. Naast al deze bars heeft Dublin ook heel veel casino’s. Het is natuurlijk ook heel erg leuk om een gokje te wagen. Hiermee heb je ook echt een avond vol entertainment.

Conclusie uitgaan in de Ierse stad Dublin

Het uitgaan in Dublin is heel erg bruisend en levendig. Daarnaast moet je ook echt een glas Guinness gedronken hebben als je hier een avondje uitgaat. Dit is namelijk het bier wat in Dublin zelf gebrouwen wordt en daarom is het ook echt het oogappeltje van de stad. Daarnaast kun je er natuurlijk ook voor kiezen om naar een club te gaan. Hierbij heb je dan nog de keuze om naar het luxe gedeelte van de stad te gaan maar je kunt ook naar het goedkopere gedeelte van de stad. Je kunt het uitgaan in Dublin dus zo duur maken als je zelf wilt.

Wekelijks de beste deals in de mailbox?

·  Bestemmingen: Top 6 jongerenreizen in Griekenland ·  De top 10 jongerenvakanties als feestbestemming ·  Jongeren: Villa huren in Spanje ·  Lloret de Mar: de vetste jongerenbestemming ·  Top 10 beste jongerenbestemmingen ·  Top 10 beste ski vakantiebestemmingen voor jongeren ·  Top 10 beste wintersportgebieden voor jongeren ·  Top 10 betaalbare vakanties voor jonge mensen met een relatie ·  Top 10 goedkope last minute jongerenreizen ·  Top 10 goedkope last minute skivakantiebestemmingen voor jongeren ·  Top 10 jongerenreis bestemmingen in Spanje ·  Top 10 last minute wintersportvakantie voor jongeren ·  Top 10 meeste luxe hotels voor jongerenreizen ·  Top 10 wintersportbestemmingen voor studenten ·  Top 13 studenten vakantie bestemmingen ·  Top 6 all inclusive jongerenreis bestemmingen in Turkije ·  Top 8 all inclusive jongerenreizen ·  Last minutesJongerenvakantie Nederland

Ons doel

Sinds 2013 zijn wij bezig om jongeren zo veel mogelijk plezier te geven voor hun geld. Je bent maar 1 keer jong en je hebt niet al het geld van de wereld. Daarom zoeken wij de scherpste aanbieders voor de leukste reizen.