Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Het uitgaan in Hamburg is heel erg bruisend. Hamburg heeft namelijk verschillende uitgaansgebieden waar het uitgaan helemaal beleefd kan worden. Hier vind je bijna alle clubs en bars welke het uitgaan zo leuk maken. Als je er dus voor kiest om naar zo’n gebied te gaan dan weet je zeker dat je hier een leuke avond hebt, omdat hier wel voor ieder wat wils te vinden is. Er wonen veel studenten in Hamburg en dat zorgt ervoor dat er ook veel clubs en bars zijn welke zich alleen op studenten richten. Daarnaast is het hier dus heel erg gemakkelijk om leeftijdsgenoten te vinden. Ook door de weeks is het uitgaansleven hier dus heel erg bruisend. De studenten gaan dan namelijk de stad in en dat zorgt ervoor dat er daarvoor ook veel uitgaansgelegenheden open zijn. Maar naast clubs en bars vind je tijdens het uitgaan in Hamburg ook heel erg veel casino’s. Als je dus opzoek bent naar iets anders dan een bar of een club dan is dit ook zeker mogelijk in Hamburg. Misschien kom je na het uitgaan in Hamburg wel met meer geld terug dan wat je ermee naar toe neemt.

]Uitgaan Hamburg

Ontdek hier de leukste hotels in Hamburg:

Uitgaansgebieden in Hamburg

Reeperbahn is tijdens het uitgaan in Hamburg wel het allerbekendste gebied. Reeperbahn is de rosse buurt van Hamburg. Je vindt hier tijdens het uitgaan in Hamburg veel bars en daarnaast ook andere uitgaansgelegenheden. De Reeperbahn is te vergelijken met de rosse buurt in Amsterdam. Je vindt hier ook een aantal ramen waar vrouwen achter staan. Maar dit is wel heel erg beperkt ten opzichte van de Wallen. Als je opzoek bent naar een plek welke meer in het centrum ligt dan kom je bij St. George terecht. Hier vind je veel hippe cocktailbars en ook een aantal clubs. Daarnaast heb je nog het Schanzenviertel wat een bekende uitgaansgelegenheid is tijdens het uitgaan Hamburg. Dit is een hele opkomende plek in Hamburg waar je veel bars en restaurants kunt vinden. En er wonen veel studenten in Altona. Dat zorgt ervoor dat dit ook een goed gebied is. Je vindt hier vooral bars en clubs welke zich dus meer op het jongere publiek richten aangezien zij hier ook wonen. Het uitgaan in Hamburg kan dus op verschillende plekken en is heel erg gevarieerd.

Clubs in Hamburg

Kaiserkeller is de plek waar de Beatles vroeger hebben opgetreden. Dit pand staat er nog steeds maar hierboven is een club geopend. Je vindt hier nu namelijk de Grosse Freiheit 36. Dit is een club waar ook een concertzaal in zit waar je kunt genieten van live muziek. Jong en oud kunnen zich hier tot in de vroege uurtjes vermaken tijdens het uitgaan in Hamburg. Je hoort hier namelijk de beste beats en daarnaast zijn er soms ook optredens van bekende artiesten tijdens het uitgaan Hamburg. Ook Angie’s Nightclub is een bekende nachtclub tijdens het uitgaan in Hamburg. De club is onderdeel van Schmidt Tivoli entertainment. Dit is een organisatie met meerdere clubs, restaurants en bars. Tijdens het uitgaan in Hamburg zal je opvallen dat deze club onlangs verbouwd is. Het motto van deze club is ontspannen. Je hebt hier veel live optredens en daarnaast ook een rijk assortiment van cocktails op de kaart. Hier komen vooral mensen van boven de 30. The China Lounge is ook een bekende club tijdens het uitgaan in Hamburg. Als je hier binnenkomt dan voel je vooral een Aziatische atmosfeer. Je kunt hier genieten van een hapje en een drankje. Maar daarnaast kan je hier ook lekker dansen op house, electro, R&B en top40 muziek. De China Lounge is donderdag tot en met zaterdag geopend vanaf 23 uur ’s avonds.

Bars in Hamburg

Naast grote clubs vind je in Hamburg ook veel bars. Wil je tijdens het uitgaan in Hamburg bijvoorbeeld genieten van een drankje met uitzicht op de skyline van Hamburg? Dat kan! De cocktailbar 20UP biedt dit aan. Deze bar zit namelijk in het Empire Riverside Hotel gevestigd. Je vindt deze bar op de 20e verdieping van het hotel. Je komt bij deze bar alleen binnen als je, je aan de verplichte dresscode houdt. Op de website kun je een aantal impressiefoto’s opzoeken zodat je zeker weet dat je binnenkomt. Herzblut is een andere bijzondere bar om te ontdekken tijdens het uitgaan in Hamburg. Deze bar heet zo omdat het feesten bij de mensen bij deze bar in het bloed zit. Het is een club, een restaurant en een cocktailbar in een. Dit is dus een perfecte combinatie. Als je voor 22:00 ’s avonds binnenkomt dan zorg je ervoor dat je geen entree hoeft te betalen. Dit kan best veel geld schelen. Operagebouw Hamburg is ook een plek waar je op dit moment een bar kunt vinden. Het gebouw is in 1955 helemaal opnieuw opgebouwd. Je kunt hier vooral genieten van ballet en opera. Maar daarnaast heb je hier ook wekelijks klassieke muziekstukken. Dit is dus een perfecte plek  als je van klassieke muziek houdt en een rustige avond wilt.

Conclusie uitgaan in de Duitse stad Hamburg

Het uitgaan in Hamburg is dus heel erg bijzonder omdat de bekendste uitgaansbuurt midden in de rosse buurt van de stad ligt. Daarnaast is het een echte studentenstad. Dat zorgt ervoor dat je tijdens het uitgaan in Hamburg ook door de weeks helemaal los kunt gaan in verschillende clubs en bars. Daarnaast is er ook veel klassieke muziek, opera en ballet te zien. Dit is ook heel bijzonder. En als je hiervan houdt is het zeker een aanrader om naar een show te gaan tijdens het uitgaan in Hamburg. Het biedt voor ieder wat wils.

Wekelijks de beste deals in de mailbox?

·  Bestemmingen: Top 6 jongerenreizen in Griekenland ·  De top 10 jongerenvakanties als feestbestemming ·  Jongeren: Villa huren in Spanje ·  Lloret de Mar: de vetste jongerenbestemming ·  Top 10 beste jongerenbestemmingen ·  Top 10 beste ski vakantiebestemmingen voor jongeren ·  Top 10 beste wintersportgebieden voor jongeren ·  Top 10 betaalbare vakanties voor jonge mensen met een relatie ·  Top 10 goedkope last minute jongerenreizen ·  Top 10 goedkope last minute skivakantiebestemmingen voor jongeren ·  Top 10 jongerenreis bestemmingen in Spanje ·  Top 10 last minute wintersportvakantie voor jongeren ·  Top 10 meeste luxe hotels voor jongerenreizen ·  Top 10 wintersportbestemmingen voor studenten ·  Top 13 studenten vakantie bestemmingen ·  Top 6 all inclusive jongerenreis bestemmingen in Turkije ·  Top 8 all inclusive jongerenreizen ·  Last minutesJongerenvakantie Nederland

Ons doel

Sinds 2013 zijn wij bezig om jongeren zo veel mogelijk plezier te geven voor hun geld. Je bent maar 1 keer jong en je hebt niet al het geld van de wereld. Daarom zoeken wij de scherpste aanbieders voor de leukste reizen.