Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Het uitgaan in Kopenhagen is heel erg goed te noemen. Je hebt heel veel keus in waar je heen kan gaan. En daarnaast zijn de meeste clubs en bars helemaal niet zo duur als de meeste mensen van te voren denken. Alcohol is wel iets duurder geprijsd dan de meeste dingen in Nederland maar verder zijn de prijzen bijna even duur als in Nederland. Daarnaast is Kopenhagen ook een echte studentenstad. Dit maakt het dat je in Kopenhagen veel leeftijdsgenoten kunt tegenkomen. Het uitgaan in Kopenhagen komt wel pas laat op de avond op gang. De mensen uit Kopenhagen willen namelijk het liefst eerst een paar drankjes drinken in een café of een bar voordat zij naar een club toe gaan. Dit is voor hun het ideale begin van de avond uitgaan. Dat is ook de rede dat zij pas rond middernacht of zelfs nog later naar de club gaan om hier de avond af te sluiten. Dit is ook de rede dat de horeca zijn openingstijden heeft aangepast. Deze passen nu goed bij de tijden waarop de Kopenhagenaren naar de stad gaan.

Uitgaan Kopenhagen

Ontdek hier de leukste hotels in Kopenhagen:

Uitgaansgebieden Kopenhagen uitgaan

Er zijn verschillende uitgaansgebieden in de stad te vinden tijdens het uitgaan in Kopenhagen. Nyhavn is een van de gebieden welke druk bezocht is. Dat komt omdat dit gebied het eigenlijk allemaal heeft. Er zijn hier veel restaurants, bars en cafés te vinden. En daarnaast vind je hier ook veel clubs. Mensen uit Kopenhagen zelf komen ook graag in dit gedeelte van de stad om hier het uitgaan in Kopenhagen te ontdekken. Maar de echte rede dat iedereen hier graag komt is dat dit gebied echt van alle markten thuis is en iets biedt wat voor iedereen leuk is. Ze hebben namelijk alle soorten uitgaansgelegenheden welke je maar in kunt denken. Er zijn hier ook veel bars te vinden welke 24 uur per dag open zijn. Je kunt hier dus altijd terecht op elke dag van de week. Dit is speciaal gedaan voor alle studenten welke ook in de stad wonen. Het uitgaan in Kopenhagen is dus heel erg gevarieerd en biedt voor ieder wat wils. Daarom mag je het ook echt niet overslaan als je eens in de stad bent.

Clubs in Kopenhagen

Het uitgaan in Kopenhagen kent ook veel grote nachtclubs. Park is hierbij een van de beste voorbeelden. Dit is namelijk de grootste nachtclub welke je tegenkomt tijdens het uitgaan in Kopenhagen. Deze club is alleen in het weekend open. Daarnaast hangt hier altijd een hele fijne sfeer. Dat is natuurlijk ook een heel groot voordeel. Elk weekend weer is deze club heel erg goed gevuld. Deze club heeft ook een eigen restaurant. Hier kun je het uitgaan in Kopenhagen dus heel gemakkelijk beginnen door een goede bodem te leggen. Rust is een andere grote nachtclub welke je tegenkomt. Je begint hier je avond uitgaan in Kopenhagen met live muziek en op een gegeven moment komt er een DJ draaien. De DJ zal jouw avond uitgaan in Kopenhagen nog een stuk leuker en opzwepender maken. Club Vega is ook een hele leuke club. Deze club heeft echt een typisch Scandinavisch uiterlijk. Dat maakt het ook zo leuk om hier een avondje te spenderen. Zo voelt het echt alsof je niet in Nederland op stap bent maar echt in het buitenland. De club is ook helemaal ontworpen door een lokale ontwerper. Dat maakt het hier nog net wat bijzonderder. Het interieur is dus namelijk echt wel spectaculair te noemen. Dit is dus zeker een club die je niet over mag slaan.

Bars in Kopenhagen

De bars tijdens het uitgaan in Kopenhagen worden altijd tot laat in de avond goed bezocht. En dat is natuurlijk heel erg gezellig als jij ergens gezellig een drankje wilt doen. Je kunt hier lekker rustig een drankje doen als je geen zin hebt om de hele avond te dansen in de club. De bars worden ook steeds meer bezocht door jonger publiek. De jongeren komen hier vooral om eerst een drankje te drinken voordat zij naar een club gaan om de avond uitgaan in Kopenhagen af te sluiten. Dit is ook de rede dat er de laatste tijd steeds meer trendy bars zijn geopend. Dit zijn een soort lounge achtige bars waar je van te voren lekker een drankje kunt doen voordat je daarna verder gaat. Dit is een heel erg leuk begin van je avond uitgaan in Kopenhagen. De Ideal bar is een van de bekendste bars. Dit is een hele bekende disco-bar onder de jongeren. Er komen hier dus ook veel jongeren om te stappen en daarnaast maakt het personeel je avond ook helemaal compleet. Icebar is ook een hele bekende bar. Dit is een bar welke in een hotel gevestigd zit. Je moet hier wel minstens 1 drankje drinken, anders kom je de bar helaas niet binnen.

Conclusie uitgaan in de Deense stad Kopenhagen

Het uitgaan in Kopenhagen is iets duurder dan in Nederland maar niet zo duur als iedereen altijd denkt. Daarnaast is Kopenhagen een echte studentenstad en dit merk je ook heel goed. Speciaal voor de jongeren zijn de zogenaamde trendy bars geopend. De jongeren komen hier dan om de avond te beginnen en daarna gaan zij door naar een van de nachtclubs in de stad. Maar je kunt je ook prima een hele avond vermaken in een van de bars die Kopenhagen rijk is. Dit zijn er namelijk genoeg en dat maakt ook dat er voor ieder wel wat wils te doen is.

Wekelijks de beste deals in de mailbox?

·  Bestemmingen: Top 6 jongerenreizen in Griekenland ·  De top 10 jongerenvakanties als feestbestemming ·  Jongeren: Villa huren in Spanje ·  Lloret de Mar: de vetste jongerenbestemming ·  Top 10 beste jongerenbestemmingen ·  Top 10 beste ski vakantiebestemmingen voor jongeren ·  Top 10 beste wintersportgebieden voor jongeren ·  Top 10 betaalbare vakanties voor jonge mensen met een relatie ·  Top 10 goedkope last minute jongerenreizen ·  Top 10 goedkope last minute skivakantiebestemmingen voor jongeren ·  Top 10 jongerenreis bestemmingen in Spanje ·  Top 10 last minute wintersportvakantie voor jongeren ·  Top 10 meeste luxe hotels voor jongerenreizen ·  Top 10 wintersportbestemmingen voor studenten ·  Top 13 studenten vakantie bestemmingen ·  Top 6 all inclusive jongerenreis bestemmingen in Turkije ·  Top 8 all inclusive jongerenreizen ·  Last minutesJongerenvakantie Nederland

Ons doel

Sinds 2013 zijn wij bezig om jongeren zo veel mogelijk plezier te geven voor hun geld. Je bent maar 1 keer jong en je hebt niet al het geld van de wereld. Daarom zoeken wij de scherpste aanbieders voor de leukste reizen.