Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ierHet uitgaan in Londen is heel erg heet. Soms sta je wel lang in de rij voor een club in Londen maar dan beland je uiteindelijk wel op de beste feesten. Maar als je geen zin hebt in een club dan kun je ook een van de vele pubs bezoeken. Maar veel van deze pubs gaan rond 11 uur dicht. Je moet het uitgaan in Londen dus wel vroeg beginnen als je een van deze pubs wilt bezoeken. Londen heeft veel verschillende uitgaansgebieden waar je helemaal los kunt gaan. Het is  heel erg leuk om te beginnen in een pub. Je kunt hier lekker een hapje eten en praten met je vrienden. Hier kun je natuurlijk ook alvast een paar biertjes drinken om in de stemming te komen. Een pub en bier gaan namelijk hand in hand. Het uitgaan in Londen begint als de zon ondergaat. Dan is de stad eigenlijk ook wel op zijn mooist. Je hebt namelijk heel veel bars op hoogte. Je hebt dan een prachtig uitzicht.

Uitgaan Londen

Ontdek de leukste hotels in Londen:

Uitgaansgebieden in Londen

Leicester Square en Soho zijn de meest bekende gebieden voor het uitgaan Londen. Dit zijn ook de meest trendy gebieden in Londen. Je vindt hier veel hippe restaurants, clubs en bars. Rond de vrijdagmiddag borrel gaan al deze plekken open en ze sluiten weer rond zondag. Je zal ook merken dat dit in het weekend het uitgaansgebied is. Naast dit allemaal is Soho ook het hart van de gay community. Als je tijdens het uitgaan in Londen opzoek bent naar goedkopere clubs dan kom je in de wijk Hoxton terecht. Daarnaast is deze wijk ook heel erg geliefd onder de kunstenaars. Als je meer zin hebt in live muziek dan moet je bij Camden Town zijn. Je komt hier ook heel erg divers publiek tegen, van locals tot backpakkers. Naast deze wijken kun je natuurlijk ook gewoon naar het centrum van de stad gaan. Hier vind je ook allerlei clubs en pubs waar je, je prima een hele avond kunt vermaken. Het uitgaan in Londen is dus heel erg divers en je vindt in verschillende wijken ook verschillende uitgaansgelegenheden.

Clubs in Londen

Londen is een stad waar het uitgaan heel erg heet is. Dat is ook de rede dat er veel grote clubs te vinden zijn in de stad. The Ministiry of Sound is een club welke je zeker niet mag missen. De club heeft 4 verschillende zalen en in deze zalen kun je vaak een internationale DJ achter de draaitafel verwachten. Deze DJ’s draaien vooral dance en house muziek. Er passen een paar duizend bezoekers in deze club waarmee jij dus een hele leuke avond kunt beleven. Daarnaast hangt hier ook een hele leuke en gezellige sfeer. Fabric Nightclub is een andere bekende nachtclub. Het is echt the place to be voor dance liefhebbers. En daarnaast is deze club tijdens het uitgaan in Londen wel de aller bekendste club. Je hoort hier tijdens het uitgaan allerlei verschillende soorten muziek. Club Matter is het kleine zusje van the Fabric. Deze club vind je tijdens het in de O2 arena. Het ontwerpen en het bedenken van deze club heeft drie jaar geduurd en de club is nu dan eindelijk open. Deze mag je dus zeker niet missen tijdens het uitgaan Londen. Maddox Club is ook een hele bekende club die je tegenkomt tijdens het uitgaan in Londen. Het is een hele exclusieve discotheek, misschien wel de meest exclusieve. Dat is ook de rede dat deze club duur is.

Bars in Londen

Maar naast al deze clubs heeft Londen natuurlijk ook veel bars. Er zijn vooral veel pubs te vinden tijdens het uitgaan in Londen. The Big Chill is een van de bars welke je tegenkomt. Het is wel de bar waar het perfect is om te chillen, te dansen en daarnaast kun je hier gemakkelijk locals ontmoeten. Dat geeft natuurlijk wel een extra dimensie aan het uitgaan. In de zomer heeft deze bar ook een heel groot buitenterras waar het uitgaan in Londen ook goed ontdekt kan worden. The Vibe Bar is een andere bar welke niet meer weg te denken is. Je vindt deze bar in Brick Lane, een heel multicultureel uitgaansgebied in de stad. In deze bar is altijd wat te doen. Ook de Absolut Icebar mag je zeker niet missen. Zoals de naam al doet vermoeden is dit een ijsbar. Je trekt een dikke jas aan en dan kun je de bar veilig betreden. Hier kun je lekker vodka drinken en chillen. Je weet in ieder geval zeker dat je drankje goed koud is hier. Bouijs is een bar welke heel erg populair is bij bekende mensen en de VIPS in Londen. Het motto van deze bar is dan ook: zien en gezien worden. Mensen gaan hier dus echt heen om gespot te worden en om andere mensen te spotten tijdens het uitgaan in Londen.

Conclusie uitgaan in de Engelse stad Londen

Het uitgaan in Londen is een stuk prijziger dan in Nederland. Daarnaast heb je hier veel rooftop bars welke het uitgaan in Londen nog net een stuk specialer maken. Je hebt hier namelijk een perfect uitzicht over de hele stad. Er zijn hier ook veel grote clubs welke heel anders zijn dat wij deze in Nederland kennen. Deze zijn dus ook zeker een bezoekje waard tijdens het uitgaan in Londen. Zorg alleen wel dat je een goed gevulde portemonnee meeneemt naar de clubs.

Wekelijks de beste deals in de mailbox?

·  Bestemmingen: Top 6 jongerenreizen in Griekenland ·  De top 10 jongerenvakanties als feestbestemming ·  Jongeren: Villa huren in Spanje ·  Lloret de Mar: de vetste jongerenbestemming ·  Top 10 beste jongerenbestemmingen ·  Top 10 beste ski vakantiebestemmingen voor jongeren ·  Top 10 beste wintersportgebieden voor jongeren ·  Top 10 betaalbare vakanties voor jonge mensen met een relatie ·  Top 10 goedkope last minute jongerenreizen ·  Top 10 goedkope last minute skivakantiebestemmingen voor jongeren ·  Top 10 jongerenreis bestemmingen in Spanje ·  Top 10 last minute wintersportvakantie voor jongeren ·  Top 10 meeste luxe hotels voor jongerenreizen ·  Top 10 wintersportbestemmingen voor studenten ·  Top 13 studenten vakantie bestemmingen ·  Top 6 all inclusive jongerenreis bestemmingen in Turkije ·  Top 8 all inclusive jongerenreizen ·  Last minutesJongerenvakantie Nederland

Ons doel

Sinds 2013 zijn wij bezig om jongeren zo veel mogelijk plezier te geven voor hun geld. Je bent maar 1 keer jong en je hebt niet al het geld van de wereld. Daarom zoeken wij de scherpste aanbieders voor de leukste reizen.