Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Het uitgaan in Luik is heel erg leuk, zoek je dus een stedentrip waarbij je kunt stappen dan is Luik zeker een aanrader. Je hebt hier heel veel mogelijkheden om een hele leuke avond of nacht te beleven. Er zijn verschillende gebieden in de stad waar het uitgaan heel erg bruisend is. Je kunt hier met een drankje in je hand en een uitzicht op de fontein van de Vrijheid een hele leuke avond beleven tijdens het uitgaan in Luik. Je vindt op verschillende pleintjes in de stad talloze terrassen voor een leuke avond uitgaan in Luik. In de zomer is het natuurlijk lekker weer en dan zijn deze terrassen heel goed bezocht. Maar in de winter als het kouder wordt buiten dan worden deze terrassen verwarmd. Dan kun je dus alsnog op het terras zitten. Maar je kunt natuurlijk ook in een kroeg de sfeer van Luik heel erg goed proeven. Ze bieden hier allerlei verschillende Belgische biertjes aan. En het is natuurlijk niet compleet zonder een Belgisch biertje want het land staat bekend om haar bier. Maar je kunt hier tijdens het uitgaan in Luik ook heerlijke cocktails of andere drankjes krijgen.

Uitgaan Luik

Ontdek de leukste hotels in Luik:

Uitgaansgebieden in Luik

Place du Marché is een perfect plein om je avond te beginnen. Dit is namelijk een vrij rustig gedeelte van de stad maar je vindt hier wel verschillende uitgaansgelegenheden. Het is een plein midden in het centrum van de stad. Je kunt hier tijdens het uitgaan rustig een biertje drinken op het terras terwijl je een prachtig uitzicht hebt op de fontein van de Vrijheid. Dit zijn ook de terrasjes welke in de winter verwarmd worden zodat je hier alsnog kunt zitten tijdens het uitgaan in Luik. Le Carré is een wat drukkere wijk. Dit is dan ook de perfecte wijk voor een avond uitgaan in Luik. Overdag lijkt deze wijk een beetje op een spookdorp, alles zit dan namelijk dicht en de straten lijken verlaten. Maar als het borreluur slaat dan ontwijkt deze wijk ook. Vanaf dan is het uitgaan in Luik begonnen. Maar zodra het buiten donker wordt dan barst het feest hier echt helemaal los. Overal waar je maar kijkt zijn gezellige kroegen en barretjes te vinden. Als je het wilt ontdekken dan mag je deze wijk zeker niet overslaan.

Clubs in Luik

Trek tijdens het uitgaan in Luik je beste outfit aan en ga lekker naar een van de clubs welke de stad te bieden heeft. Fiesta Club Luik is een van de clubs welke je echt niet mag missen. Deze club ligt wel een stukje buiten de stad maar dat is het allemaal waard als je eenmaal op de locatie bent aangekomen. Als je opzoek bent naar een gedenkwaardige nacht in Luik dan moet je echt een bezoekje brengen aan deze club. De club vind je in Luik vlakbij de universiteit van Luik. Dat is ook de rede dat deze club een hele bekende hotspot is. Je hoort hier vooral dance en popmuziek. Dit wordt door de aanwezige DJ’s gedraaid. Daarnaast zijn er bij de bar allerlei lekkere cocktails verkrijgbaar. Deze geven je avond een extra dimensie tijdens het uitgaan in Luik. Er zijn hier ook wat banken geplaatst. Als je dus last krijgt van je voeten door het dansen tijdens je avond uitgaan in Luik dan kun je hier plaatsnemen. In het hartje van Luik vind je L’Impasse Club. In een van de historische huizen vind je de goed verstopte club. Je moet tijdens het uitgaan in Luik dan naar de kelder van een van de huizen waar de club zich bevindt. Je vindt hier verschillende banken waarop je kunt loungen, maar je kunt hier ook dansen.

Bars in Luik

Maar naast deze clubs kun je tijdens het uitgaan ook prima een avondje onzin praten met een lekker glas wijn erbij. Dit is namelijk het motto van de eigenaren van de wijnbar Au Tableau. Dit is het gedrag wat zij het liefst zien in hun bar. Je kunt dit natuurlijk doen op het grote terras van de wijnbar maar je kunt dit ook lekker binnen doen aan de bar of in een loungeseat. Genoeg keuze dus. Het belangrijkste is dat je het hier gezellig maakt en van je leven geniet. Het is belangrijk dat je altijd van je leven geniet en niet alleen. Omdat dit het concept van deze wijnbar is zorgt dat voor een hele ontspannen sfeer tijdens het uitgaan in Luik. De bar heeft geen sluitingstijd. Zodra het gezellig blijft mag iedereen hier lekker blijven zitten. Bar Carlsberg bied je bier, gezelligheid en muziek. Je kunt hier tijdens het uitgaan in Luik heerlijk eten terwijl je van een Carslberg geniet en naar de muziek luistert. Het is een bar welke overdag heel erg leuk is maar ’s nachts is hier ook zeker veel te beleven. Borrelen kan namelijk altijd en een burger gaat er het grootste gedeelte van de dag ook wel in. De bar zal jouw honger goed stillen en je krijgt er ook een lekker biertje bij.

Conclusie uitgaan in de Belgische stad Luik

Als je van stappen houdt dan is het Luik uitgaan echt iets voor jou. Je kunt overal in de stad terecht voor een leuke avond. Ook dat de terrassen in de stad het hele jaar door open zijn geeft een extra dimensie aan het uitgaan in Luik. In de winter worden deze terrassen dan verwarmd zodat je er alsnog terecht kan om een lekker drankje te drinken. Daarnaast heeft de stad ook een aantal grote clubs waar het heel erg leuk is. En als je liever wilt loungen dan kun je een van de bars bezoeken.

Wekelijks de beste deals in de mailbox?

·  Bestemmingen: Top 6 jongerenreizen in Griekenland ·  De top 10 jongerenvakanties als feestbestemming ·  Jongeren: Villa huren in Spanje ·  Lloret de Mar: de vetste jongerenbestemming ·  Top 10 beste jongerenbestemmingen ·  Top 10 beste ski vakantiebestemmingen voor jongeren ·  Top 10 beste wintersportgebieden voor jongeren ·  Top 10 betaalbare vakanties voor jonge mensen met een relatie ·  Top 10 goedkope last minute jongerenreizen ·  Top 10 goedkope last minute skivakantiebestemmingen voor jongeren ·  Top 10 jongerenreis bestemmingen in Spanje ·  Top 10 last minute wintersportvakantie voor jongeren ·  Top 10 meeste luxe hotels voor jongerenreizen ·  Top 10 wintersportbestemmingen voor studenten ·  Top 13 studenten vakantie bestemmingen ·  Top 6 all inclusive jongerenreis bestemmingen in Turkije ·  Top 8 all inclusive jongerenreizen ·  Last minutesJongerenvakantie Nederland

Ons doel

Sinds 2013 zijn wij bezig om jongeren zo veel mogelijk plezier te geven voor hun geld. Je bent maar 1 keer jong en je hebt niet al het geld van de wereld. Daarom zoeken wij de scherpste aanbieders voor de leukste reizen.