Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Marrakech ligt in Marokko en Marokko is natuurlijk een Islamitisch land. Toch is Marrakech heel erg ruimdenkend op het gebied van alcohol. Ook de openingstijden tijdens het uitgaan zijn heel erg ruim. Er worden veel wijnen en bieren in Marokko gemaakt en deze zijn allemaal verkrijgbaar tijdens het uitgaan in Marrakech. Je krijgt hierbij echt een topkwaliteit drank tegen een hele eerlijke prijs. Dat is dus mooi meegenomen! Maar je moet hierbij wel onthouden dat je nooit alcohol mag nuttigen op straat. En je mag ook nooit alcohol drinken in het licht van een moskee. Marrakech is een echte wereldstad en dat merk je ook direct. Dat is ook de rede dat hier elk jaar heel veel toeristen heen komen. Zij komen natuurlijk voor de bezienswaardigheden, maar ook voor het uitgaan in Marrakech slaan zij zeker niet over. Dat er veel toeristen zijn en dat het een wereldstad is zorgt ervoor dat er veel bars, clubs en kroegen te vinden zijn in Marrakech. Deze gelegenheden maken het uitgaan natuurlijk helemaal af. Zonder deze gelegenheden bestond er namelijk geen avond uitgaan in Marrakech.

Uitgaan Marrakech

Ontdek de leukste verblijven in Marrakech:

Uitgaansgebieden in Marrakech

Het uitgaan in Marrakech speelt zich vooral af in het centrum van de stad. Hier vind je tijdens het uitgaan namelijk heel erg veel bars, clubs en daarnaast ook heel veel restaurants. En eten is heel erg belangrijk tijdens het uitgaan in Marrakech. Dat is ook de rede dat er heel erg veel goede restaurants te vinden zijn in de stad. Veel Islamitische Marokkanen drinken geen alcohol en dat is ook de rede dat zij een avond uitgaan pas compleet zien als ze eerst van te voren lekker gaan eten. Dat is dus een heel belangrijk aspect in de cultuur tijdens het uitgaan. Djemaa el-Ena plein is het bekendste plein in heel Marrakech. Hier is dan ook heel veel te zien tijdens het uitgaan in Marrakech. Maar dat is ook de rede dat dit het hart is van het uitgaan Marrakech. Je vindt hier dus bijna alle bekende bars, clubs en kroegen. En naast dit zijn hier ook een aantal casino’s te vinden welke het uitgaan in Marrakech nog wat leuker maken. Als je dus niet precies weet waar je moet beginnen tijdens het uitgaan in Marrakech moet je naar het Djemaa el-Ena plein gaan. Hier is voor ieder wat wils te vinden.

Clubs in Marrakech

Het uitgaan in Marrakech kent wel een aantal grote clubs waar je zeker geweest moet zijn als je in Marrakech bent. Pacha is een van de grootste clubs welke je tegenkomt tijdens het uitgaan. Men zegt zelfs dat deze club de grootste is van heel Noord-Afrika. Dat betekent dus dat je hier zeker een bezoekje gebracht moet hebben tijdens het uitgaan in Marrakech. In de Pacha komen elke avond de allerbeste DJ’s om jou een leuke avond te bezorgen. Dit betekent dus dat je hier echt geweest moet zijn. Diamand Noire is ook een club in Marrakech welke je zeker niet mag missen. Het is een hele sfeervolle club midden in het centrum van de stad. Tijdens het uitgaan is de dansvloer het opvallendste aspect van de hele club. Als je precies wilt weten hoe deze eruit ziet en waarom deze zo speciaal is moet je een bezoekje brengen aan deze club. Club Bustane is ook een hele grote club. Je hoort hier tijdens je avond uitgaan in Marrakech hele goede live muziek. Daarnaast hangt er een echte typisch Marokkaanse sfeer in deze club. De club is de hele dag open en sluit rond middernacht. De entree van deze club is gratis. Club Sherzad is er ook een welke je niet mag missen tijdens het Marrakech uitgaan. Deze gaat rond middernacht open.

Bars in Marrakech

Het uitgaan in Marrakech kent heel veel kleine bars en cafés waar mensen de hele avond zitten. Café de France is hierbij een hele bekende. Je hebt tijdens Marrakech een prachtig uitzicht over het Djemaa el-Ena plein. Dit geeft je avond bij deze bar natuurlijk wat extra flair. Je kunt ervoor kiezen om tijdens het uitgaan in Marrakech hier op het terras een drankje te doen. Maar deze bar heeft ook een hoger gelegen terras. Als je hier plaatsneemt dan heb je een beter uitzicht over de menigte en het prachtige plein van de stad. Er komen heel erg veel toeristen bij deze bar. Tijdens het uitgaan kun je hier ook een hapje eten, het kan alleen lang duren voordat je, je maaltijd krijgt. Café Le Mirador is ook een bar welke je zeker niet mag overslaan. Het is namelijk een hele fijne tent waar alleen maar leuk personeel werkt. Dit maakt je middag of avond  natuurlijk meteen een stuk leuker. Café Argana is ook een onmisbare bar in Marrakech. Deze bar is een begrip in de hele stad tijdens het uitgaan in Marrakech. Dit komt door het lekkere gebak wat hier geserveerd wordt. Dit is ook nog eens in heel veel variaties te koop. Zeker een aanrader tijdens het uitgaan in Marrakech. Café des Epices mag je ook niet missen. Het is hier heel aangenaam en het personeel is ook erg vriendelijk.

Conclusie uitgaan in de Marokkaanse stad Marrakech

Ondanks dat de stad Islamitisch is, is de stad wel heel erg ruimdenkend over alcohol. Ze brouwen veel eigen bieren en wijnen in Marokko en deze zijn allemaal te koop. Daarnaast zijn de openingstijden van de clubs en bars ook heel erg ruim. Dit is wel zo fijn tijdens het uitgaan in Marrakech. Je vindt bijvoorbeeld club Pacha in Marrakech. Dit is een wereldberoemde club en vind je ook in andere wereldsteden. Dit is dus heel erg bijzonder.

Wekelijks de beste deals in de mailbox?

·  Bestemmingen: Top 6 jongerenreizen in Griekenland ·  De top 10 jongerenvakanties als feestbestemming ·  Jongeren: Villa huren in Spanje ·  Lloret de Mar: de vetste jongerenbestemming ·  Top 10 beste jongerenbestemmingen ·  Top 10 beste ski vakantiebestemmingen voor jongeren ·  Top 10 beste wintersportgebieden voor jongeren ·  Top 10 betaalbare vakanties voor jonge mensen met een relatie ·  Top 10 goedkope last minute jongerenreizen ·  Top 10 goedkope last minute skivakantiebestemmingen voor jongeren ·  Top 10 jongerenreis bestemmingen in Spanje ·  Top 10 last minute wintersportvakantie voor jongeren ·  Top 10 meeste luxe hotels voor jongerenreizen ·  Top 10 wintersportbestemmingen voor studenten ·  Top 13 studenten vakantie bestemmingen ·  Top 6 all inclusive jongerenreis bestemmingen in Turkije ·  Top 8 all inclusive jongerenreizen ·  Last minutesJongerenvakantie Nederland

Ons doel

Sinds 2013 zijn wij bezig om jongeren zo veel mogelijk plezier te geven voor hun geld. Je bent maar 1 keer jong en je hebt niet al het geld van de wereld. Daarom zoeken wij de scherpste aanbieders voor de leukste reizen.