Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Manhattan is een van de gebieden in de stad waar het uitgaan in New York heel erg levendig en bruisend is. Er zijn hier veel knusse restaurantjes waar je heel erg lekker kunt eten en gezellig kunt kletsen met het gezelschap met wie je bent. Maar daarnaast kun je hier ook de grootste clubs vinden. En die grootste clubs moet je zeker bezoeken op het moment dat je in New York bent. New York heeft zo’n andere beleving dan het uitgaan in Nederland en dat merk je heel erg goed in deze grote clubs. Ook vind je in Manhattan de nieuwste en de leukste hotspots van heel New York. Je moet er hierbij wel aan denken dat het deurbeleid ook een stuk strenger is in New York. Ook komen er in clubs ook veel bekende mensen tijdens het uitgaan in New York. Dat maakt het deurbeleid nog een stuk strenger. Tijdens het uitgaan moet je vaak op de lijst staan als je ergens binnen wilt komen. Ook mag je in de grootste clubs echt geen foto’s maken binnen.

Uitgaan New York

Ontdek de leukste verblijven in New York:

Clubs in New York

Voor New Yorkers is een avond dansen het ultieme vermaak. Ze zien dit echt als een manier om wat stoom af te blazen van het drukke leven. Daarom kom je ook veel clubs tegen in het New York. Er zitten veel grote clubs in Manhattan waarvan alleen New Yorkers precies weten waar ze zitten. Maar de laatste tijd zijn er ook wat nieuwe clubs geopend in New York. Deze bevinden zich vooral in Brooklyn. Tijdens het uitgaan in New York kun je bij sommige clubs ook echt een VIP behandeling verwachten. Maar hier betaal je dan ook zeker heel erg veel geld voor. Mehanata is een van de grote clubs welke je tegenkomt. Het is een club welke in handen is van Bulgaren. Tijdens het uitgaan New York zal je hier vooral veel gypsies en vodka tegenkomen. Lavo is een andere grote club tijdens het uitgaan in New York. Tijdens een avond New York hoor je hier vooral hip-hop, house en EDM. De DJ’s mixen deze stijlen met elkaar en zo ontstaat er een nieuwe stijl die leuk is voor iedereen. Het  uitgaan is hier dus ook heel leuk omdat er muziek wordt gedraaid waar iedereen wel op kan dansen. The Jane Hotel is ook een club welke je tegenkomt in het New York. Elke zondag wordt hier een dansfeestje georganiseerd tijdens het uitgaan in New York. Deze worden in de ballroom van het hotel georganiseerd.

Bars in New York

Naast clubs heeft de stad ook heel veel bars welke je snel tegenkomt tijdens het uitgaan. The Dead Rabbit is een van deze barretjes. De bar heeft een Belfast achtig uiterlijk en is echt een toevoeging voor het uitgaan. De eigenaar van de bar is ook een Ier en dit merk je aan alles tijdens een avond uitgaan in New York. De tavern waar de bar in gevestigd zit komt uit de 19e eeuw. Dit geeft echt extra flair aan de bar. Eigenlijk zal je zien dat dit een soort saloon is. De Clover Club is ook een bekende bar in  New York. Je kunt hier heerlijke cocktails drinken in New York. Het is een bar met een heel bijzonder uiterlijk. Je komt hier tijdens het uitgaan in New York terecht in een soort Victoriaans ogende bar. Dit lijkt zo door de lederen stoelen en de marmeren tafels. Echt een plaatje tijdens het uitgaan in New York. Een andere bar welke je niet mag missen tijdens het uitgaan in New York is Carroll Gardens. Hier werken namelijk hele leuke en gezellige mensen. Daarnaast zijn zij heel erg serieus over de drankjes die hier geschonken worden tijdens het uitgaan. Er wordt een soort van sombere sfeer gecreëerd. Dat maakt ook juist deze bar zo bijzonder. New York is niet compleet als je niet in een van deze bars bent geweest.

Conclusie uitgaan in de Amerikaanse stad New York

Het uitgaan in New York is heel anders dan in Nederland. Ten eerste is het uitgaan een stuk duurder dan het uitgaan in Nederland. En daarnaast is er een veel strenger deurbeleid dan in Nederland. Maar het uitgaan  maakt een hoop goed. Het is namelijk wel heel erg bijzonder en heel erg leuk om een avond uit te gaan in New York. Je hebt veel kans dat je bekende mensen tegenkomt en daarnaast maakt de sfeer in de clubs en de bars het helemaal goed dat je zoveel betaalt.

Wekelijks de beste deals in de mailbox?

·  Bestemmingen: Top 6 jongerenreizen in Griekenland ·  De top 10 jongerenvakanties als feestbestemming ·  Jongeren: Villa huren in Spanje ·  Lloret de Mar: de vetste jongerenbestemming ·  Top 10 beste jongerenbestemmingen ·  Top 10 beste ski vakantiebestemmingen voor jongeren ·  Top 10 beste wintersportgebieden voor jongeren ·  Top 10 betaalbare vakanties voor jonge mensen met een relatie ·  Top 10 goedkope last minute jongerenreizen ·  Top 10 goedkope last minute skivakantiebestemmingen voor jongeren ·  Top 10 jongerenreis bestemmingen in Spanje ·  Top 10 last minute wintersportvakantie voor jongeren ·  Top 10 meeste luxe hotels voor jongerenreizen ·  Top 10 wintersportbestemmingen voor studenten ·  Top 13 studenten vakantie bestemmingen ·  Top 6 all inclusive jongerenreis bestemmingen in Turkije ·  Top 8 all inclusive jongerenreizen ·  Last minutesJongerenvakantie Nederland

Ons doel

Sinds 2013 zijn wij bezig om jongeren zo veel mogelijk plezier te geven voor hun geld. Je bent maar 1 keer jong en je hebt niet al het geld van de wereld. Daarom zoeken wij de scherpste aanbieders voor de leukste reizen.