Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

De reputatie van het uitgaan in Parijs is al jarenlang legendarisch. Parijs is eigenlijk al jarenlang de bakermat van de nieuwe en vernieuwende uitgaansconcepten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Moulin Rouge. Je vindt hier tijdens het uitgaan veel hippe clubs, leuke wijnbars, trendy loungebars, chique danssalons en daarnaast ook heel veel leuke terrassen. Tijdens het uitgaan hoeft helemaal niemand zich te vervelen. In Parijs is er voor iedereen wel wat leuks te doen. Er zijn veel verschillende uitgaansgebieden waar elke avond wel wat te beleven is in Parijs. Maar natuurlijk is Parijs ook de stad van de liefde. Dat is ook de rede dat je veel leuke en kleine restaurantjes tegenkomt. Hier kun je samen met je geliefde genieten van elkaar en van heerlijk eten. Maar omdat het uitgaan zoveel te bieden heeft kan het zijn dat je het overzicht een beetje kwijt raakt. Je wilt natuurlijk zoveel mogelijk hotspots zien en dat is ook logisch, je komt hier niet elke dag. In dit artikel vind je alle hotspots welke zeker een bezoekje waard in Parijs. Zo sla je sowieso niks over.

Uitgaan Parijs

Ontdek de leukste verblijven in Parijs:

Uitgaansgebieden in Parijs

Parijs is een hele grote stad. Dat is ook de rede dat er meerdere uitgaansgebieden zijn welke leuk zijn om te bezoeken. Men denkt namelijk bij Parijs vooral aan de romantische sfeer van de stad. Maar juist het uitgaan is ook echt de moeite waard en is ook echt noemenswaardig. Je vindt hier in verschillende gebieden allerlei verschillende soorten uitgaansgelegenheden. Het nachtleven van de stad wordt niet meteen gelinkt aan een bruisende stad met veel discotheken. Maar tijdens het uitgaan zal je toch zeker wel een aantal discotheken tegenkomen. Le Marais is een gebied in de stad waar het altijd bruisend is. Je vindt hier veel discotheken en kleine barretjes waar je de hele avond door kunt gaan. En rondom Place de Bastille vind je ook een groot uitgaansgebied. Dit gebied is vooral bekend bij jongeren en studenten welke zin hebben in een avond uitgaan. Maar als je juist met je geliefde op zoek bent naar een leuke avond uitgaan dan is dit ook mogelijk. Montmarte is hiervoor de perfecte uitvalsbasis.

Clubs uitgaan in Parijs

Je hoeft je ’s avonds echt niet te vervelen tijdens het uitgaan, dat is zeker. De verveling tegengaan doe je door een van de clubs van de stad te bezoeken. Discotheek La Scala is een van de hotspots die je tegenkomt. Dit is een van de mega-discotheken welke je tegenkomt. Hier vind je jongeren van over de hele wereld welke echt op zoek zijn naar een feestje in Parijs. Hier wordt een avond uitgaan echt een groot feest. Uit je dak gaan is hier namelijk het motto. La Loco is een andere club welke je zeker niet mag missen tijdens het uitgaan in Parijs. Het is een grote discotheek recht naast de Moulin Rouge. Dit geeft de discotheek extra flair. Dit is op dit moment al jarenlang de discotheek van Parijs. Dit komt omdat hier vaak internationale DJ’s draaien. Je hebt hier verschillende zalen en daardoor kun je hier ook genieten van verschillende muziekstijlen. Je hoort hier house maar daarnaast ook dance en ook techno. Tijdens het uitgaan in Parijs heb je hier sowieso een top avond. Cabaret Club is een andere bekende discotheek tijdens het uitgaan. Dit is ook een hele bekende club bij de Parijzenaren zelf. Je hoort hier voornamelijk veel R&B op een avond uitgaan in Parijs. Maar ze draaien ook weleens andere muziek om ieder wat wils te geven.

Bars in Parijs

Naast alle grote clubs welke je tegenkomt tijdens het uitgaan heb je in Parijs ook veel leuke bars waar je de hele avond plezier kunt hebben. Bij Lido kom je tijdens een avond uitgaan in Parijs echt ogen en oren te kort. Dit door de entertainment van deze bar. Er treed hier regelmatig een dansgroep op. Je kunt hier van 70 verschillende topartiesten genieten. En daarnaast heeft de bar ook drieëntwintig verschillende decors om het net wat specialer te maken. Lido staat echt voor de Franse geschiedenis en de nostalgie van de stad. Crazy Horse is een bar welke erotisch getint is maar zeker niet vulgair is. Je wordt hier tijdens een avond Parijs helemaal gek gemaakt met de acts en de danseressen welke hier optreden. Hier word je hier steeds op het verkeerde been gezet door deze danseressen. Harry’s New York Bar is de oudste cocktailbar van heel Europa. Zeker de moeite waard om te bezoeken tijdens je avond uitgaan in Parijs. Door New York in de naam te plaatsen word je op het verkeerde been gezet want de bar is wel echt helemaal Frans. Bloody Mary werd in Parijs bedacht dus dit is ook een van de drankjes op de kaart. Drink hier dus een lekkere Bloody Mary en bekijk de stad daarna met hele andere ogen!

Conclusie uitgaan in de Franse stad Parijs

Het uitgaan in Parijs is echt legendarisch te noemen. Dit door de verschillende gebieden waar je een avond helemaal los kunt gaan. Maar natuurlijk ook door de Moulin Rouge en de verschillende barretjes die hier zijn. De Moulin Rouge hebben wij in Nederland niet en dat maakt het hier juist ook zo bijzonder en leuk. Geniet in een van de barretjes van een heerlijke cocktail. Maar je kunt tijdens het uitgaan ook de hele nacht helemaal losgaan in een van de grote clubs van de stad. Daarnaast kun je hier ook een romantische avond beleven met je geliefde.

Bekijk hier meer tips voor je stedentrip naar Parijs!

Wekelijks de beste deals in de mailbox?

·  Bestemmingen: Top 6 jongerenreizen in Griekenland ·  De top 10 jongerenvakanties als feestbestemming ·  Jongeren: Villa huren in Spanje ·  Lloret de Mar: de vetste jongerenbestemming ·  Top 10 beste jongerenbestemmingen ·  Top 10 beste ski vakantiebestemmingen voor jongeren ·  Top 10 beste wintersportgebieden voor jongeren ·  Top 10 betaalbare vakanties voor jonge mensen met een relatie ·  Top 10 goedkope last minute jongerenreizen ·  Top 10 goedkope last minute skivakantiebestemmingen voor jongeren ·  Top 10 jongerenreis bestemmingen in Spanje ·  Top 10 last minute wintersportvakantie voor jongeren ·  Top 10 meeste luxe hotels voor jongerenreizen ·  Top 10 wintersportbestemmingen voor studenten ·  Top 13 studenten vakantie bestemmingen ·  Top 6 all inclusive jongerenreis bestemmingen in Turkije ·  Top 8 all inclusive jongerenreizen ·  Last minutesJongerenvakantie Nederland

Ons doel

Sinds 2013 zijn wij bezig om jongeren zo veel mogelijk plezier te geven voor hun geld. Je bent maar 1 keer jong en je hebt niet al het geld van de wereld. Daarom zoeken wij de scherpste aanbieders voor de leukste reizen.