Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Het uitgaan in Riga is echt heel anders dan het uitgaan in Nederland. Om half 6 ’s ochtends komen mensen nog steeds binnen in de club en vraag je jezelf af of je nou moet blijven of dat het verstandiger is om weer naar huis te gaan. Tijdens het uitgaan zal je niet meemaken dat een bar om 2 uur ’s nachts dichtgaat. Het feestje blijft hier doorgaan totdat de meeste mensen naar huis zijn. En dat kan dus elke dag om een andere tijd zijn. Het uitgaan in Riga is dus heel erg gevarieerd en daardoor ook heel erg bruisend. Je vindt tijdens in Riga allerlei verschillende soorten vermaak. Het gaat hier van bars tot clubs en van cafés tot casino’s. Je vindt hier dus elke avond wel een plek waar jij je kunt vermaken tijdens het uitgaan in Riga. Je hebt hier namelijk in alle verschillende uitgaansgelegenheden ook allerlei verschillende soorten muziek wat je hoort. Dit maakt het nog beter en laagdrempeliger. Dit alles bij elkaar zorgt ervoor dat het uitgaan heel erg leuk is en dat je dit zeker niet mag missen als je hier bent.

Uitgaan Riga]

Ontdek de leukste verblijven in Riga:

Uitgaansgebieden in Riga

Vooral in het centrum van de stad kun je goed van het uitgaan genieten. De uitgaansgelegenheden liggen eigenlijk allemaal wel heel dicht bij elkaar. Dit is natuurlijk heel erg handig als je een kroegentocht wilt doen of als die ene club waar je bent toch niet zo leuk is. In het oude centrum vind je dus heel veel bars en clubs waar je de hele nacht kunt doorgaan tijdens het uitgaan in Riga. De clubs zijn vaak tot 4 of 5 uur geopend, maar er zijn ook heel veel clubs (vooral in de zomer) welke pas dichtgaan als de laatste persoon naar huis is gegaan na het uitgaan in Riga. Maar je moet wel heel goed opletten welke club je uitzoekt. De stad heeft namelijk een hele uitgebreide seksindustrie. En hiervan kun je dus best wel last hebben. Als je dus een club tegenkomt met rode lampen of een club binnengaat met een hele dubbelzinnige naam dan kan het zijn dat je in een seksclub belandt bent. En dit is natuurlijk niet de bedoeling als jij dit niet.

Clubs in Riga

Maar naast de rijke seksindustrie heeft de stad ook heel erg veel clubs welke je tegenkomt in Riga. Het uitgaan in Riga is ook heel erg leuk door deze clubs. Er is elke avond wel een club te vinden waar jij het naar je zin kan hebben. Dit ook omdat er in veel clubs ook verschillende soorten muziek gedraaid worden. Dat zorgt er ook weer voor dat het uitgaan in Riga zo gevarieerd is en ook voor iedereen heel erg leuk is. Different Culture Centre is een bekende club in Riga. Het is niet echt een cultuur centrum, maar echt een club. Het is wel bedoeld als een club voor mensen welke iets met de cultuur van Riga hebben. Als je dit dus leuk vindt is dit een hele leuke club tijdens het uitgaan in Riga. Loose Yourself on the Danceflour is ook een hele bekende club. Dit is echt een legendarische club! The Milk Club is ook een hele bekende club welke je tegenkomt tijdens het uitgaan in Riga. Deze club bevindt zich in het oude centrum van de stad. Je kunt hier de hele nacht doordansen. Dat maakt deze club ook juist zo leuk.

Bars in Riga

Naast een club kun je dus ook uitgaan in een van de vele bars van de stad. Bij Pre-party with Shots kun je in een kleine ruimte genieten van het begin van je avond uitgaan. Je kunt hier ongeveer 50 verschillende soorten shotjes krijgen. Je kunt hier de shotjes krijgen overdag maar je kunt hier ook prima ’s avonds terecht. Het is een perfecte plek tijdens het uitgaan in Riga om de avond te beginnen samen met je vrienden. Maar je kan ook beginnen bij een wat rustigere bar. Milt is een van deze bars. Je kunt hier overdag lekker rustig een kopje koffie drinken en ’s avonds kun je hier cocktails drinken voordat je avond uitgaan Riga begint. Het is ooit begonnen als een fietswinkel maar op dit moment is het echt een hotspot tijdens het uitgaan Riga. Er zijn ook verschillende bars waar je ’s middags een lekker kopje koffie kunt drinken om bij te komen van het uitgaan in Riga die avond ervoor. Rocket Bean Roastery is een van de bekendste koffiebars in Riga waar je bij kunt komen van het uitgaan Riga. Je drinkt hier ’s middags lekker rustig een kopje koffie en je kunt er eventueel ook nog wat lekkers bij nemen. Dit is een goede manier om je weer helemaal op te laden voor een nieuwe avond Riga uitgaan en om dan weer helemaal los te gaan.

Conclusie uitgaan in het Letse Riga

Het Riga in uitgaan verschilt van het uitgaan in Nederland. Dit komt namelijk omdat er sommige clubs zijn welke pas dicht gaan op het moment dat de laatste persoon deze club verlaat. Dat kennen wij in Nederland eigenlijk niet. Tijdens het uitgaan kun je dus om half 6 ’s ochtends het dilemma hebben of je nog door wilt dansen of dat je toch naar huis moet gaan. Daarnaast heeft Riga ook verschillende leuke barretjes waar het heel erg leuk is. Het is vooral leuk om je avond hier te beginnen en vanuit daar naar een club te gaan.

Wekelijks de beste deals in de mailbox?

·  Bestemmingen: Top 6 jongerenreizen in Griekenland ·  De top 10 jongerenvakanties als feestbestemming ·  Jongeren: Villa huren in Spanje ·  Lloret de Mar: de vetste jongerenbestemming ·  Top 10 beste jongerenbestemmingen ·  Top 10 beste ski vakantiebestemmingen voor jongeren ·  Top 10 beste wintersportgebieden voor jongeren ·  Top 10 betaalbare vakanties voor jonge mensen met een relatie ·  Top 10 goedkope last minute jongerenreizen ·  Top 10 goedkope last minute skivakantiebestemmingen voor jongeren ·  Top 10 jongerenreis bestemmingen in Spanje ·  Top 10 last minute wintersportvakantie voor jongeren ·  Top 10 meeste luxe hotels voor jongerenreizen ·  Top 10 wintersportbestemmingen voor studenten ·  Top 13 studenten vakantie bestemmingen ·  Top 6 all inclusive jongerenreis bestemmingen in Turkije ·  Top 8 all inclusive jongerenreizen ·  Last minutesJongerenvakantie Nederland

Ons doel

Sinds 2013 zijn wij bezig om jongeren zo veel mogelijk plezier te geven voor hun geld. Je bent maar 1 keer jong en je hebt niet al het geld van de wereld. Daarom zoeken wij de scherpste aanbieders voor de leukste reizen.