Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Valencia staat bekend als de stad van de zon, zee, sinaasappels en het nachtleven. Het nachtleven is hier zo populair omdat je de hele nacht kunt dansen tijdens het uitgaan in Valencia. Je kunt hier echt doorgaan totdat de vogeltjes weer gaan fluiten. Daarnaast heb je ook een heel gevarieerd aanbod. Je kunt ervoor kiezen om de hele nacht in een grote discotheek te dansen. Deze zijn vaak in de open lucht. Dat geeft het uitgaan toch nog net wat meer flair. Maar daarnaast kun je ook de keuze maken om een avondje uitgaan in een bar te beleven. Je kunt hier heerlijke drankjes drinken terwijl je een gesprek aanknoopt met een van je tafelgenoten. En als laatste kent het uitgaan ook veel live concerten waar je de hele avond kunt drinken en dansen. Hier vind je vooral veel latin concerten. Maar als je meer zin hebt in dance of in techno tijdens het Valencia uitgaan dan kan dit ook. De stad biedt op het gebied van uitgaan in Valencia voor ieder wat wils. Dat maakt het uitgaan ook zo bijzonder en leuk voor iedereen. Zeker een aanrader dus om hierheen te gaan.

Uitgaan in Valencia

Ontdek de leukste verblijven in Valencia:

Uitgaansgebieden in Valencia

Zoals hierboven al staat is het uitgaan dus heel erg veelzijdig. Je vindt hier in Valencia allerlei verschillende uitgaansgelegenheden. Het varieert hier van kleine cafeetjes tot aan grote en moderne clubs. En hier vind je natuurlijk ook nog allerlei restaurants en barretjes. Als je het aan de Spanjaarden vraagt dan is Valencia een van de steden waar je het beste uit kunt gaan in Spanje. Het uitgaan is bruisender dan Madrid of Barcelona. Barrio El Carmen is een van de bekendste uitgaansgebieden . Dit is een gezellige oude wijk in de binnenstad. Maar tijdens het uitgaan vind je rondom de haven ook veel leuke plekjes om je avond af te maken. Dit maakt de haven ook een geliefde bestemming om een avond Valencia te beleven. Maar als je echt op zoek bent naar een bruisende avond uitgaan in Valencia moet je in Barrio El Carmen zijn. Je hebt hier veel smalle straatjes waar je allerlei uitgaansgelegenheden kunt vinden. Calle Caballeros vormt het hart van dit bruisende uitgaansgebied. Alle bekende clubs en bars kun je hier terug vinden. Goede uitvalsbasis voor een avond uitgaan in Valencia.

Clubs Valencia uitgaan

Het uitgaan is heel erg bruisend en dat is ook de rede dat er veel clubs te vinden zijn in de stad. MYA is hierbij een hele populaire club onder de bezoekers van het uitgaan in Valencia. Het ligt op een hele bijzondere locatie en dat maakt de club ook juist zo populair tijdens het uitgaan. MYA bevindt zich bij de Stad van Kunst en Wetenschappen. Bij MYA vind je tijdens het uitgaan Valencia 3 zalen. Je hoort hier vooral veel hip-hop als je hier binnen bent. Maar je kunt ook weleens latin of house horen. L’Umbracle is vooral in de zomermaanden een populaire club tijdens het uitgaan. Je kunt hier dan een drankje drinken in de zon en tussen de palmbomen. Dit geeft dus een leuk effect tijdens het uitgaan. Daarnaast kun je hier tot vroeg in de ochtend genieten van de zwoele zomeravonden. Olseria is ook een hele bekende club tijdens het uitgaan in Valencia. Deze vind je in het hartje van El Carmen. Bezoekers van over de hele wereld komen hier een avond Valencia te beleven. Er draaien hier vaak bekende DJ’s. XTRA large playground is ook een club die je niet mag overslaan tijdens het uitgaan. Je vindt hier vooral veel bezoekers tussen de 25 en 35 jaar oud welke genieten van het uitgaan in Valencia. Ook wordt deze plek vaak gebruikt om de avond te beginnen en vervolgens ergens anders heen te gaan in het uitgaan.

Bars in Valencia

De stad kent ook genoeg bars en kroegen waar je gezellig een drankje kunt doen tijdens het uitgaan. In deze bars kun je ook vaak voetbalwedstrijden kijken of een andere activiteit doen tijdens het uitgaan. Valencianen houden echt van uitgaan. En omdat het vaak lekker weer is, is het ook al een stuk leuker om de deur uit te gaan. Ubik Café is een leuke bar die je vindt tijdens het uitgaan. Er hangt hier een hele leuke sfeer en daarnaast kun je hier allerlei Spaanse boeken kopen welke heel goedkoop zijn. Naast deze boeken organiseren zij ook thema avonden welke het uitgaan nog net wat leuker maken. Voor 3 euro koop je hier een goed glas wijn, een tapa en een boek. Het uitgaan Valencia is hier dus ook nog eens heel erg goedkoop. New York is ook een bekende en een leuke bar in het uitgaan in Valencia. Hier vind je na werktijd vooral veel lokale bevolking. Je vindt hier in Valencia veel leuke zitjes maar daarnaast kun je hier ook lekker aan de bar hangen. Ook kun je hier vaak genieten van een live optreden tijdens het uitgaan. El Rojo is ook een leuke bar. Het is hier zo leuk omdat je voor slecht 1,- euro al een biertje en een tapa kunt kopen. Hier vind je vooral veel Valenciaanse kunstenaars en muzikanten die hier een drankje drinken.

Conclusie uitgaan in de Spaanse stad Valencia

Het uitgaan in Valencia is heel anders dan in Nederland. Het komt allemaal wat later op gang omdat ze hier allemaal later avondeten. En daarnaast is het hier heel erg gebruikelijk om een tapa bij je drankje te bestellen als je in een bar zit. Ook kun je hier veel genieten van verschillende soorten live optredens in de bars. Maar een echte avond uitgaan in Valencia kan ook zeker. De stad kent namelijk veel clubs. Deze zijn in de zomer vaak in de openlucht. Dat kan hier gemakkelijk omdat het in Valencia (bijna) altijd lekker weer is.

Bekijk hier meer tips voor je stedentrip naar Valencia

Wekelijks de beste deals in de mailbox?

·  Bestemmingen: Top 6 jongerenreizen in Griekenland ·  De top 10 jongerenvakanties als feestbestemming ·  Jongeren: Villa huren in Spanje ·  Lloret de Mar: de vetste jongerenbestemming ·  Top 10 beste jongerenbestemmingen ·  Top 10 beste ski vakantiebestemmingen voor jongeren ·  Top 10 beste wintersportgebieden voor jongeren ·  Top 10 betaalbare vakanties voor jonge mensen met een relatie ·  Top 10 goedkope last minute jongerenreizen ·  Top 10 goedkope last minute skivakantiebestemmingen voor jongeren ·  Top 10 jongerenreis bestemmingen in Spanje ·  Top 10 last minute wintersportvakantie voor jongeren ·  Top 10 meeste luxe hotels voor jongerenreizen ·  Top 10 wintersportbestemmingen voor studenten ·  Top 13 studenten vakantie bestemmingen ·  Top 6 all inclusive jongerenreis bestemmingen in Turkije ·  Top 8 all inclusive jongerenreizen ·  Last minutesJongerenvakantie Nederland

Ons doel

Sinds 2013 zijn wij bezig om jongeren zo veel mogelijk plezier te geven voor hun geld. Je bent maar 1 keer jong en je hebt niet al het geld van de wereld. Daarom zoeken wij de scherpste aanbieders voor de leukste reizen.