Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Rimini

Waarom Adriatische Kust jongerenreizen?

Italië, Adriatische Kust, Rimini, je hebt het allemaal over hetzelfde. Rimini ligt aan de Adriatische Kust en is the place to be! Je hebt er vast wel van gehoord, want Rimini staat bekend als de stap- en uitgaanslocatie van Italië. Je vindt er goudgele standen, een lekker warme zee, mooie natuur en natuurlijk schijnt er altijd een heerlijk fel zonnetje!

De Adriatische kust is dus vooral geschikt als je van stappen houdt. Een van de highlights op uitgaansgebied is dan ook Baia Imperial, een van de grootste openluchtclubs van Europa. Hier moet je gewoon geweest zijn als je op vakantie bent in die gebied.

Vergeet ook zeker niet een bezoek te brengen aan Blow up. Dit is een kroeg in oud-Italiaanse stijl. Je vindt er lichtgevende vloeren en verschillende podia, waar ook jij je dancemoves kunt showen.

Als laatste kun je hier een bezoek aan feesttempel Altro Mondo niet overslaan. De club staat voornamelijk bekend om haar indrukwekkende lasershows. Het verhaal gaat dat deze discotheek je naar een andere wereld brengt. Leuk detail: het is de huisdiscotheek van GiGi d’Agostino.

Wil je ook wat cultuur snuiven? Bezoek dan Venetië of San Marino. Venetië ken je natuurlijk van alle verhalen en de romantische gondels die door de stad varen. Een bezoek aan Venetië is zeker leuk, alleen al omdat het een stad is die je gewoon ooit bezocht moet hebben. San Marino is heel anders, het is namelijk de kleinste en oudste staat er wereld. En een shopparadijs voor velen, want je kunt hier belastingvrij winkelen!

Zin in een dagje aan het water, maar ben je het strand beu? Ga dan naar Aquafan, het waterparadijs van de Adriatische Kust. Hier kun je genieten van de vetste glijbanen. Denk bijvoorbeeld aan AXE, een steile afgrond waar je met z’n tweeën in duikt. Gelukkig is het niet alleen actie en sensatie. Bij dit zwemparadijs kun je ook heerlijk ontspannen in de lazy river ride, het golfslagbad of op een van de vele strandbedden.

Wekelijks de beste deals in de mailbox?