Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

el arenal jongerenreizen

Waarom een jongerenreis naar El Arenal?

Als je naar Mallorca gaat, is het natuurlijk even de vraag naar welke plaats je gaat. Een plek waar jij je zeker niet zult vervelen is El Arenal. Deze stad heeft een boulevard van zo’n 8 kilometer lang en loopt van El Arenal naar Playa de Palma. Dit is de plek waar jouw vakantie begint!

El Arenal is voor een bestemming waar je de hele dag in de zon op het strand door kunt brengen. Lekker de hele dag luieren en soms een duik in de zee maken, is waar deze stad op Mallorca voor staat. En dat is fijn, want op het strand rust je uit voor een geweldige stapavond ’s nachts. Stappen is hier erg fijn, alle kroegen zitten namelijk dicht bij elkaar. Laat je dus afzetten met de taxi en je kunt de hele nacht door. Ook ideaal wanneer je een kroegentocht wil houden. Kroeghoppen is op deze manier geen enkel probleem.


  GOGO - examenreis
 

Ben je wel toe aan iets anders dan alleen maar zonnen en stappen? Dan kun je in hoofdstad heerlijk shoppen. Deze stad wordt ook wel klein Barcelona genoemd. Met de bus ben je zo in het centrum. Je kunt hier lekker winkelen, maar ook heerlijk eten. Al kun je ook heerlijk eten in El Arenal. Vooral het restaurantje Fashion Tapas is er een die je niet mag vergeten. Het leuke is: de restaurantjes zitten dicht bij de kroegen, dus ideaal om voor het stappen opgetut en wel te dineren!

Wanneer je liever de spanning wat meer op zoekt, ga je mee op jeepsafari. Je scheurt over het eiland en als je zelf je rijbewijs hebt, mag je zelfs zelf achter het stuur. Een geweldige besteding van je middag. Toch weer toe aan ontspanning? Stap dan lekker aan boord van de cruise en doe de hele dag niks meer. Plof neer op dek of in een van de hangmatten en geniet van het weer, je gezelschap en de lekkere muziek. Duik tijdens de stop nog even lekker in het water, maar geniet vooral van de rust.

Wekelijks de beste deals in de mailbox?