Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

chersonisos jongerenreizen

Waarom een jongerenreis naar Chersonissos?

Vakantie vieren op een eiland is altijd leuk. Wanneer je voor Kreta kiest, is Cherssonisos the place to be. In deze bruisende stad kun je stappen, relaxen, shoppen en genieten van die vakantie die jij je leven lang niet meer zal vergeten.

Chersonissos wordt vaak geroemd om de geweldige stapmogelijkheden. Daar wordt niks te weinig mee gezegd. Stappen in Cherssonisos is een echte belevenis. Je hebt er de vetste clubs, maar ook de meest gezellige kroegjes en voor een lekkere cocktail kun je terecht bij de beste beachclubs. Kroegen die je zeker niet mag overslaan zijn in ieder geval: ew-York bar, maar ook ’t Hof van Holland, Japapaaah, de Status, de Matrix, Bio Bio, SlamFm Café, Amnesia, Mouragio, Camelot, Cameo en de Havana. Keuze genoeg om van elke avond een onvergetelijke stapavond te maken.

 

GOGO - examenreis

 

Maar de boulevard heeft veel meer te bieden. Zo kun je er ook heerlijk eten. De vele tentjes maken het waard om een bezoekje te plegen. Je kunt kiezen voor een traditionele Griekse maaltijd, maar bij Friet van Piet scoor je zonder moeite een Nederlandse vette hap. Ideaal voor na het stappen!

Wanneer je overdag wat anders wil doen dan de hele dag je kater verslapen, kun je de Samariakloof bezoeken. Dit is wel een actieve dagbesteding, dus zorg wel dat je een beetje uitgerust bent. Eenmaal beneden aangekomen, kun je jezelf wel belonen met een heerlijke duik in de zee. Ook kun je naar Spinalonga. Dit eiland heeft een bijzondere geschiedenis, die dan ook door een gids verteld zal worden. De rest van de dag trek je je eigen plan. Heerlijk relaxed dus! Een bezoekje aan hoofdstad Heraklion mag eigenlijk ook niet aan je bezoek aan Kreta ontbreken.

De echte doeners kunnen ook nog gaan duiken. Onder begeleiding van een instructeur ga je de zee in en ontdek je de wondere onderwaterwereld. Blijf je liever boven de grond? Dan kun je mee met de jeepsafari. Erg leuk, omdat je dan op bijzondere plekken komt, die je uit jezelf niet snel zou ontdekken.

Wekelijks de beste deals in de mailbox?