Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

blanes jongerenreizen

Waarom een jongerenreis naar Blanes?

Party hardy, daar staat Blanes om bekend. In deze Spaanse badplaats kun je stappen, zonnen, shoppen, lekker eten en relaxen. Kortom, Blanes beschikt over alles om jouw vakantie te laten slagen. Het is dan ook niet gek dat deze plaats een van de meest populaire bestemming onder jongeren is.

Blanes bestaat uit twee delen, het oude en het nieuwe gedeelte. De kans is erg groot dat jij het meest te vinden bent in het nieuwe gedeelte. Hier heb je de clubs, discotheken en kroegen, maar ook het strand. Toch heeft het oude gedeelte ook haar charme. Hier heb je bijvoorbeeld een oude haven, maar ook een wekelijkse markt, gezellige steegjes en straatjes met unieke winkeltje en de beroemde botanische tuinen. En je wisselt zo van het oude naar het nieuwe gedeelte. Je laat je of brengen door de bus, of je wandelt 20 minuutjes over het strand.

Stappen is in Blanes echt geweldig. Je hebt er Nederlandse kroegen, Engelse pubs, maar ook traditionele Spaanse uitgaansgelegenheden. Vergeet vooral de bekende kroegen niet te bezoeken. Dit zijn: de Boemel, Gotcha, Sunset en Crowlies. Daarna kun je naar de bekende Buccaro, Arena of Sala Vega om door te dansen tot in de vroege uurtjes. Mocht je alle kroegen van Blanes zat zijn, dan kun je natuurlijk ook nog uitwijken naar het uitgaanscentrum van Lloret de Mar.

Om bij te komen van al het stappen, ga je lekker op cruise. Stap aan boord en zoek een lekker plekje uit waar jij de rest van de dag blijft liggen. Geniet van het uitzicht, de lekker muziek, het weer en de mensen om je heen. Uiteraard is er ook een mogelijkheid om even de zee in te duiken. Na een dagje met de cruise ben je weer helemaal opgeladen om wederom op stap te gaan.

Wanneer je ook nog wat cultureels wil doen, kun je Barcelona bezoeken. Deze stad moet je eigenlijk ooit bezocht hebben, dus dit is een mooi moment om dat waar te maken. Ga lekker winkelen in het centrum, struin door de stad of geniet van alle stadse drukte op het terras. In Barcelona hoef je je zeker niet te vervelen.

Wekelijks de beste deals in de mailbox?