Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kos jongerenreizen

Waarom Kos jongerenreizen?

Als Griekenland jouw ideale vakantiebestemming is, kun je kiezen voor een bezoekje aan Kos. Op dit mooie en veelzijdige eiland, gelegen voor het vasteland van Turkije, vind je alles waar jouw vakantie aan moet voldoen. Kos is niet alleen het partyeiland to be, maar ook een plek waar de intieme Griekse sfeer nog steeds aanwezig is. Kos is erg populair bij Nederlandse jongeren. Het is dan ook niet gek dat je tijdens een stapavond zo oog in oog staat met een Nederlandse schone. Een avond op de gezellige en populaire barstreet kan dan ook voelen zoals een stapavond in ons eigen landje. Alleen zijn de clubs en discotheken een stuk hipper en populairder dan dat je ze in Nederland vindt.

Uitrusten doe je op het strand. Kies voor het populaire Papa’s Beach of trek naar een van de kleine strandjes waar de rust gegarandeerd is. Zonnen en ontspannen, een duik in de zee, op Kos kan het allemaal. Kos staat bekend als het fietseiland! Het is ideaal om op de fiets het eiland te ontdekken. Er zijn talloze fietstochten, maar je kunt uiteraard ook zelf de route bepalen en op die manier alle onontdekte stukjes van Kos bezoeken. Leuk is dat je de route prima kunt onderbreken voor een lekkere picknick op het strand of langs een van de baaien.

In het centrum van Kos vind je alles wat je nodig hebt. Gezellige hotels en appartementen, de gezelligste restaurantjes, die bekend staan om hun Griekse specialiteiten, parelwitte stranden en een heerlijke zee om in te duiken. Kortom, de plek om tot rust te komen. Wil je toch meer van de cultuur meemaken? Dat is op Kos ook zeker mogelijk. Kos heeft haar identiteit behouden en overal waar je komt, heb je te maken met het authentieke Griekenland. De mensen zijn vriendelijk, de Griekse muziek klinkt door de straten en de geur van Grieks eten verwelkomt je, terwijl je langs de gezellige eettentjes loopt.

 

Wekelijks de beste deals in de mailbox?