Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Op pad met de jongeren hostelbus!

Heb je het altijd al tof gevonden om te gaan reizen om de wereld te ontdekken en ondertussen toffe activiteiten te ondernemen? Dan ben je bij La Karavana, de hostelbus, aan het perfecte adres. De jongeren hostelbus neemt je mee op actieve roadtrips, maar je kan ook met de bus in Nederland blijven. Lees snel verder om achter de verschillende mogelijkheden te komen!

Bekijk hier direct de prijzen van de jongeren hostelbus La Karavana!

jongeren hostelbus camperen

De hostelbus – wat is dat?

La Karavana is opgericht door drie vriendinnen die houden van reizen, avontuur en al het onverwachte wat daarbij komt kijken. Zij willen andere graag kennis laten maken met al het moois wat de wereld en de natuur te bieden heeft en vanuit daar is La karavana, de hostelbus, ontstaan!

jongeren hostelbus keuken

De hostelbus is eigenlijk een onwijs grote camper met plek voor 9 personen. 46-Jaar geleden was het een simpele bus die nu helemaal is omgetoverd tot een comfortabel hostel op wielen. In de bus vind je 9 bedden, een warme douche, wc, lounge, keuken en zelfs verwarming! De buitenkant is helemaal gepimpt en ready om de wereld te ontdekken! Op het dak liggen zonnepanelen die er voorzorgen dat de bus off-grid is en er gestopt kan worden waar je maar wilt.

Op reis met de hostelbus – wat zijn de mogelijkheden?

La Karavana biedt verschillende reizen aan in binnen- en buitenland. Hier kan je alleen aan deelnemen, maar ook met een vriend of vriendin. Ga je liever met je gehele eigen vriendengroep, collega’s of familie en wil je je eigen trip samenstellen. Ook hier zijn verschillende mogelijkheden voor.

bus jongvolwassenen

Rondreizen met de jongeren hostelbus

Trips die worden aangeboden variëren in een rondreis en een actieve trip waarbij je onder andere leert surfen of klimmen. Een roadtrip die onder andere wordt georganiseerd is de roadtrip door Noorwegen. Deze reis duurt 8 dagen en wordt met maximaal 7 personen gemaakt. Met de bus, reis je tussen Kristiansand en Stavanger, in het zuiden van Noorwegen.

Je wordt opgehaald met de bus op het treinstation van Kristianland en wordt weer afgezet bij het treinstation in Stavanger. Verder zitten bijna alle maaltijden inbegrepen. Er wordt gezellig samen gekookt om het echte buitenleven te ervaren. Tijdens de reis worden er toffe activiteiten ondernemen. Je gaat kajakken tussen tientallen eilandjes, maakt te gekke fietstochten langs de kustlijn, maakt een zeiltocht in een 100 jaar oud zeilschip en maakt een hike met geweldige uitzichten over onder andere het bekende Lysefjord.

Verblijven aan het strand

bus jongvolwassenen

De hele maand augustus staat de bus in Noordwijkerhout vlak bij het strand. Je kan een slaapplekje in boeken om hier te verblijven. Op het strand kan je heerlijk surfen en sporten, maar je kan ook de duinen in met een (mountain)bike om de omgeving te verkennen via de vele routes die je hier vindt.

Leer surfen en klimmen

Altijd al willen surfen of klimmen of je skills willen verbeteren tijdens een toffe vakantie? La Karavana biedt verschillende trips aan waarbij dit mogelijk is. Zo kan je onder andere leren klimmen in de Ardenne van België. Tijdens de trip leer je de fijne kneepjes van het vak en krijg je aan het einde een certificaat. Surfen leer je in Nederland. Hierbij is keuze uit verschillende stranden. Je slaapt in de bus, leert nieuwe mensen kennen en maakt herinneringen voor het leven!

Een reis maken in de jongeren hostelbus is een unieke ervaring! Meer informatie vind je hier!

Wekelijks de beste deals in de mailbox?

·  Bestemmingen: Top 6 jongerenreizen in Griekenland ·  De top 10 jongerenvakanties als feestbestemming ·  Jongeren: Villa huren in Spanje ·  Lloret de Mar: de vetste jongerenbestemming ·  Top 10 beste jongerenbestemmingen ·  Top 10 beste ski vakantiebestemmingen voor jongeren ·  Top 10 beste wintersportgebieden voor jongeren ·  Top 10 betaalbare vakanties voor jonge mensen met een relatie ·  Top 10 goedkope last minute jongerenreizen ·  Top 10 goedkope last minute skivakantiebestemmingen voor jongeren ·  Top 10 jongerenreis bestemmingen in Spanje ·  Top 10 last minute wintersportvakantie voor jongeren ·  Top 10 meeste luxe hotels voor jongerenreizen ·  Top 10 wintersportbestemmingen voor studenten ·  Top 13 studenten vakantie bestemmingen ·  Top 6 all inclusive jongerenreis bestemmingen in Turkije ·  Top 8 all inclusive jongerenreizen ·  Last minutesJongerenvakantie Nederland

Ons doel

Sinds 2013 zijn wij bezig om jongeren zo veel mogelijk plezier te geven voor hun geld. Je bent maar 1 keer jong en je hebt niet al het geld van de wereld. Daarom zoeken wij de scherpste aanbieders voor de leukste reizen.