Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tenerife

 Waarom Tenerife jongerenreizen?

Als je voor Spanje kiest als vakantiebestemming, is Tenerife een goede keuze. Mooi weer, prachtige stranden, een azuurblauwe zee en altijd mooi weer. Stappen is hier een belevenis op zich. Geniet van de geweldige uitgaansavonden en kom de volgende dag weer helemaal bij op het strand. Tenerife is het grootste eiland van de Canarische eilanden en mede daardoor erg populair bij de jongeren. Niet alleen vanwege het mooie weer en de prachtige stranden, maar ook omdat het maar 4,5 uur vliegen van een vulkanisch landschap af ligt. Hier vind je zandstranden die uit bijna alleen lava bestaan. Ook vind je er een gezellige boulevard en niet te vergeten, het weer is goed!

Wil je wat actiever bezig zijn? Dan heeft dit eiland voldoende voor jou in huis. Als je van een echte uitdaging houdt, beklim je vulkaan Pico del Teido. Denk wel even na voordat je start, want de berg is meer dan 3000 meter hoog! Een prachtig uitzicht is dan ook gegarandeerd.  En beneden vind je een bijzonder maanlandschap. Een bezoek aan deze vulkaan is een uitstapje dat je zeker bijblijft. Op het water is ook van alles te beleven. Zo kun je met een catamaran de zee op. Erg leuk, want voor je het weet, zie je de dolfijnen naar je zwemmen. Ook is het mogelijk dat je tijdens je tochtje op zee walvissen spot. Een dagje op zee is op Tenerife een ervaring apart.

Uiteraard ben je hier ook aan het juiste adres voor om lekker aan het strand te liggen, te shoppen of om gewoon goed op stap te gaan. Eurodisco is de populairste discotheek en een bezoekje aan deze tent zal dan ook altijd eindigen in een geweldige stapavond. Ben je meer van de kroegen? Dan zijn Waikiki en Double Dutch aanraders. Deze kroegen worden door veel Nederlanders bezocht en garanderen elke avond feest!

Wekelijks de beste deals in de mailbox?