Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Waarom de Turkse Rivièra jongerenreizen?

In Turkije is het altijd mooi weer. De Turkse Riviera is dan ook de vakantiebestemming bij uitstek. Het gebied ligt in het zuiden van Turkije aan de mooie blauwe Middellandse Zee. De meest populaire stad in de Turkse Riviera is Alanya. Uitgaan is hier een belevenis in de openlucht discotheken. Geen zin om op het strand te feesten? Niet getreurd, in Alanya vind je ook een heleboel kroegen en clubs. Na een avond goed stappen, kun je bijkomen op het Kleopatra strand. Dit strand staat bekend als het mooiste strand van de Turkse Riviera. Gelegen aan het strand vind je de boulevard. Hier kun je heerlijk eten, leuke souvenirs shoppen of genieten van de lekkerste cocktails.

Voor de ultieme ontspanning ga je naar een Turkse hammam. Hier wordt je niet alleen heerlijk gemasseerd, ook een goede scrub is van de partij. Een bezoekje aan de hammam is sowieso een belevenis. Veel uitgebreider dan de gemiddelde Nederlandse spa en enorm ontspannend. Na een dagje hammam ben je totaal ontspannen. Na zo’n ontspannen dag kun je de actie opzoeken tijdens de jeepsafari, waarbij je de meest onbekende plekken van zuidelijk Turkije ontdekt. Andere mogelijkheden zijn raften, duiken of quad rijden. Al deze activiteiten doe je onder begeleiding van een ervaren instructeur en zijn daardoor veilig, maar toch spannend te noemen.

Wil je echt iets speciaals doen op vakantie? Ga dan met de dolfijnen zwemmen. Deze slimme dieren zwemmen gewoon in de zee en jij kunt erbij springen. Zwemmen met dolfijnen is een heel bijzondere ervaring. Een die je nooit meer vergeet. Dat hoeft gelukkig ook niet, want er wordt een filmpje gemaakt en ook ga je met de dieren op de foto. Wanneer je wat nuttigs wil doen, geef je je op voor de cocktail workshop. Erg leuk om je vrienden thuis te imponeren met de lekkerste drankjes, die jij ze schenkt voordat jullie de kroeg in gaan. De Turkse Riviera staat garant voor een veelzijdige vakantie!

[dt_sc_button type=”type1″ iconstyle=”no-icon” link=”http://www.gogo.nl/reizen/?tt=1273_12_154811_&r=%2Fvakantie_turkije_%2Fstreek_turkse_riviera%2Fzoeken.aspx” size=”medium” bgcolor=”#dd7d00″ target=”_blank”]Bekijk aanbod[/dt_sc_button]

Wekelijks de beste deals in de mailbox?

·  Bestemmingen: Top 6 jongerenreizen in Griekenland ·  De top 10 jongerenvakanties als feestbestemming ·  Jongeren: Villa huren in Spanje ·  Lloret de Mar: de vetste jongerenbestemming ·  Top 10 beste jongerenbestemmingen ·  Top 10 beste ski vakantiebestemmingen voor jongeren ·  Top 10 beste wintersportgebieden voor jongeren ·  Top 10 betaalbare vakanties voor jonge mensen met een relatie ·  Top 10 goedkope last minute jongerenreizen ·  Top 10 goedkope last minute skivakantiebestemmingen voor jongeren ·  Top 10 jongerenreis bestemmingen in Spanje ·  Top 10 last minute wintersportvakantie voor jongeren ·  Top 10 meeste luxe hotels voor jongerenreizen ·  Top 10 wintersportbestemmingen voor studenten ·  Top 13 studenten vakantie bestemmingen ·  Top 6 all inclusive jongerenreis bestemmingen in Turkije ·  Top 8 all inclusive jongerenreizen ·  Last minutesJongerenvakantie Nederland

Ons doel

Sinds 2011 zijn wij bezig om jongeren zo veel mogelijk plezier te geven voor hun geld. Je bent maar 1 keer jong en je hebt niet al het geld van de wereld. Daarom zoeken wij de scherpste aanbieders voor de leukste reizen.

Contact

E-mail: info@jongerenreizenvergelijken.com