Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

callela jongerenreizen

Waarom een jongerenreis naar Callela?

“Het begon allemaal in Callela.” Dat zou jij kunnen zeggen na een vakantie in deze populaire badplaats. Callela heeft een prachtig zandstrand, het weer is er altijd goed en aan uitgaansgelegenheden is er ook geen gebrek. Callela is niet voor niets enorm populair onder de jongeren.

In het centrum kun je heerlijk shoppen, maar ook vind je er de barstreet. Vol met de hipste clubs, leukste kroegen en spectaculaire discotheken. Denk bijvoorbeeld aan Bora Bora. Wil je echt doorgaan tot in de vroege uurtjes – wat kan in Callela – denk dan eens aan De kauai, Turisme35 en Funfactory. Zij sluiten de deuren pas vroeg in de morgen.

Ontspannen doe je op het strand. Geniet hier van het prachtige weer en de lekker verkoelende zee. Geen zin meer om op het strand te liggen, maar wil je wel aan het water toeven? Ga dan een dagje naar Aquaworld. Dit waterpark biedt alles voor een leuke dag uit. Spetterende glijbanen en lekker strandbedjes om op uit te rusten. Maar ook in het golfslagbad kun jij je lol op. Tijdens een vakantie in Spanje kan natuurlijk een bezoekje aan Barcelona niet ontbreken. Ga lekker shoppen of plof neer op het terras. Als voetballiefhebber bezoek je natuurlijk Camp Nou, het stadion van FC Barcelona.

Bijkomen van een zware avond doe je tijdens de cruise. Lekker aan boord op een schip dat een stuk de zee op vaart. Jij hoeft niets te doen. Alleen neerploffen op het dek of gaan liggen in een van de vele hangmatten en jij bent klaar voor een dag relaxen. Midden op zee stopt de boot even, zodat je een verfrissende duik kunt nemen. Heerlijk om de dag op zo’n ontspannen manier door te komen.

Natuurlijk kun je ook duiken onder begeleiding van een ervaren instructeur. Het is erg leuk om de onderwaterwereld eens met eigen ogen te zien. Geen zin in natte voeten, maar wil je wel iets spannends doen? Ga dan op jeepsafari en ontdek wat Callela boven de grond te ontdekken heeft!

Wekelijks de beste deals in de mailbox?