Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

istrie jongerenreizen

Waarom Istrië jongerenreizen?

Steeds meer jongeren kiezen Kroatië als vakantiebestemming. Goedkoop, mooi weer en een prachtige omgeving zijn argumenten die je vaak hoort. Istrië wordt door jongeren vaak als beste Kroatische bestemming aangewezen. Het schiereiland biedt naast prachtige stranden, ook prachtig weer en leuke clubs en discotheken. Kroatië is een land dat niet alleen geschikt is om te feesten. Je kunt vanuit het eiland Istrië verschillende excursies doen en ook ben je voor je het weet in het Spaanse Venetië. Een stad die je gewoon eens in je leven bezocht moet hebben! Ervaar hier zelf een ritje in de romantische gondel of geniet van de drukte tijdens het shoppen of de lekkere cocktails op het terras.

Uiteraard kun je ook in Istrië heerlijk shoppen. In de kleine, identieke winkeltjes word je gastvrij ontvangen. Samen met jou wordt gezocht naar de leukste en meest bijzondere souvenirtjes. Ook voor de beste stapoutfit ben je in de winkeltjes aan het juiste adres. Meer zin in een afgelegen oord? Boek dan een tocht naar de bijzondere Plitvice meren. In dit nog redelijk onontdekt gebied kom jij zeker tot rust. Geniet niet alleen van de rust, maar laat je ook betoveren door de lieflijke watervallen en kleine stroompjes. In dit gebied kun je ook nog eens Kroatische grotten en dammen bekijken.

Stappen doe je op verschillende manieren. Niet alleen in de clubs en discotheken is het feest, maar ook op diverse schepen en zelfs soms op een onbewoond eiland. Voor degene die ons land missen wordt er zelfs regelmatig een Dutch Night georganiseerd, uiteraard met Nederlandstalige muziek en heerlijke bitterballen. Een goede stapavond op dit eiland gaat sowieso door tot in de vroege uurtjes. En uitslapen? Dat doe je gewoon op het strand.

Spanning vind je tijdens het duiken. Onder begeleiding van een ervaren duiker ga de je Kroatische zee in en op een diepte van maximaal 5 meter ontdek je de waanzinnige onderwaterwereld die Istrië te bieden heeft. Krijg je geen genoeg van het water? Ga dan ook een dagje kajakken. Zo’n uitstapje is altijd spannend, of je nou gaat cliffjumpen, snorkelen of genieten van de prachtige stranden!

Wekelijks de beste deals in de mailbox?