Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

porec jongerenreizen

Waarom een jongerenreis naar Porec?

Kroatië is een land dat niet snel gekozen wordt als vakantiebestemming. Jammer is dat eigenlijk, want Porec heeft zeker veel moois voor jongeren te bieden. Dit is namelijk een stadje met leuke straatjes, gezellige restaurantjes en unieke clubs. Natuurlijk ontbreekt de zon en het strand ook niet, dus alle ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie zijn aanwezig.

Natuurlijk is een van de redenen waarom je op vakantie gaat stappen. Dat kan in Porec als de beste. Club Villa is de club van Porec in Kroatië. Dit ligt aan de boulevard, telt twee verdiepingen en is open tot in de vroege uurtjes. Maar ook kroegen als Saint&Sinner, Number 1 en Epoca zijn het bezoeken zeker waard.

Wanneer je wat van het land wilt zien, heb je meerdere mogelijkheden. Zo kun je een dagje naar Venetië. Deze bijzondere autoloze stad moet je gewoon een keer gezien hebben. Ga lekker mee in de romantische gondels of geniet van de stadse drukte op het terras.

Je kunt er ook voor kiezen om naar de Plitvice meren te gaan. Dit uitstapje is er één om te ontspannen. De meren die je hier namelijk vindt, zijn verbonden door talloze stroompjes en watervallen. Natuurlijk kun je ervoor kiezen om een wandeling langs de meren te maken, maar je kunt ook gewoon neerploffen, genieten van het mooie weer en uitrusten voor de komende stapavond.

Ga je toch liever voor meer spanning, dan kun je gaan kajakken. Dit is een tocht vol spanning, zeker wanneer je ook gaat cliffjumpen. Uiteraard kun je tijdens het kajakken ook snorkelen of gewoon even uitrusten.

Wanneer je meer wilt zien van de onderwaterwereld, ga je duiken. Onder begeleiding van een ervaren instructeur duik je tot maximaal 5 meter de zee in en geniet je van het bijzondere leven in de zee. Erg leuk om gezien te hebben. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je liever boven water blijft. Ga dan mee met de jeepsafari, dan zie je ook grote gedeelten van het land, alleen dan boven de grond. Erg leuk is het ook om het duiken, de jeepsafari en het kajakken met elkaar te combineren!

Vakantie nog niet geboekt? Boek dan direct je jongeren reis in Porec bij:

vakantie-discounter jongerenreizen

Wekelijks de beste deals in de mailbox?

·  Bestemmingen: Top 6 jongerenreizen in Griekenland ·  De top 10 jongerenvakanties als feestbestemming ·  Jongeren: Villa huren in Spanje ·  Lloret de Mar: de vetste jongerenbestemming ·  Top 10 beste jongerenbestemmingen ·  Top 10 beste ski vakantiebestemmingen voor jongeren ·  Top 10 beste wintersportgebieden voor jongeren ·  Top 10 betaalbare vakanties voor jonge mensen met een relatie ·  Top 10 goedkope last minute jongerenreizen ·  Top 10 goedkope last minute skivakantiebestemmingen voor jongeren ·  Top 10 jongerenreis bestemmingen in Spanje ·  Top 10 last minute wintersportvakantie voor jongeren ·  Top 10 meeste luxe hotels voor jongerenreizen ·  Top 10 wintersportbestemmingen voor studenten ·  Top 13 studenten vakantie bestemmingen ·  Top 6 all inclusive jongerenreis bestemmingen in Turkije ·  Top 8 all inclusive jongerenreizen ·  Last minutesJongerenvakantie Nederland

Ons doel

Sinds 2013 zijn wij bezig om jongeren zo veel mogelijk plezier te geven voor hun geld. Je bent maar 1 keer jong en je hebt niet al het geld van de wereld. Daarom zoeken wij de scherpste aanbieders voor de leukste reizen.