Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Gran Canaria

Vakantie op een van de Canarische eilanden, dat zie jij zeker wel zitten! Denk dan vooral eens aan de bestemming Gran Canaria. Het is de grootste feestbestemming van de Canarische eilanden, dus wanneer je op zoek bent naar een stapvakantie zit je hier zeker goed! De place to be op Gran Canaria is het plaatsje Playa del Inglés. Naast stappen geniet je hier ook van de prachtige natuur, de mooie zandstranden en cultuur in de hoofdstad Las Palmas, waar je veel moderne winkels vindt in de typische Spaanse sferen. Stappen doe je hier op verschillende plekken. Aan de boulevard vind je naast leuke winkeltjes en kraampjes vooral veel gezellige eettentjes en kroegjes. Voor de grootste en bekendste clubs ga je naar Kasbah en voor het lekkerste eten bezoek je Yumbo. Wil je het een beetje Hollands houden? De leukste Nederlands tentjes vind je in Gran Chapparel.

Waarom Gran Canaria jongerenreizen?

Ontspannen doe je op het strand of op een schip. Het strand kan natuurlijk altijd, maar een tochtje met het schip is ook zeker de moeite waard. Je ploft heerlijk neer op het dek en onder het genot van heerlijke muziek en de lekkerste drankjes, geniet je van het weer. Onder het varen laat het schip uiteraard het anker uit, want wat is nu een boottocht zonder dat er gezwommen wordt? Ook de natuur van Gran Canaria moet je zeker niet aan je voorbij laten gaan. Stap bijvoorbeeld tijdens de Ultimate Combat in de jeep waarmee je het ruige landschap van dit gebied gaat verkennen. Tijdens de rit kom je dromedarissen tegen, die het zeker niet erg vinden als jij even een ritje op ze maakt. Je vervolgt de tour en bij een volgende stop heb je de mogelijkheid om even te paintballen. In een prachtig uitgestrekt gebied kun je op iedereen schieten die voorbij komt. Ben je af? Niet getreurd, als je af bent, kun je meteen een duik nemen in het bijgelegen zwembad.

Gran Canaria is 1 van de toppers onder de jongerenreizen. Dé jongerenbestemming van Gran Canaria is Playa del Ingles. Hier is een het woord feest een ander begrip dan zoals jij hem kent. Of misschien niet… Feesten is daar knallen!!! Doorgaan tot je niet meer kan, elke avond je dance-moves laten zien in de vetste discotheken. En daar houdt het nog niet op. Als je ff wilt bijkomen van het knallen kun je heerlijk zonnebaden op het strand en een verfrissende duik nemen in de prachtige zee.

Wekelijks de beste deals in de mailbox?