Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

jongerenreizen malta

Waarom Malta jongerenreizen?

Genieten van een vakantie op de drie eilanden in de Middellandse Zee. Dat kan wanneer je naar Malta gaat. Malta staat vooral bekend om de mooie stranden, het bijzonder goede weer en de beste feesten. Een vakantie op Malta staat garant voor een onvergetelijke tijd.

Op Malta kun je naast stappen ook veel andere activiteiten ondernemen. Is het jouw droom om eens met dolfijnen te zwemmen? Aarzel dan niet en boek een dagje met de dolfijnen. Samen met de slimste dieren ter wereld kun je op de foto, maar ook alleen het zwemmen met de waterdieren is al een hele belevenis. Heb je hierna nog niet genoeg gekregen van de onderwaterwereld van de Middellandse Zee, ga dan duiken. Onder begeleiding van een ervaren instructeur duik je de zee in en ontdek je niet alleen de mooiste vissen, maar ook de bijzondere koralen die dit stukje water te bieden heeft.

Stappen op Malta is altijd een feest. Uiteraard kun je een kroegentocht houden langs alle tentjes van Sint Julians, maar je kunt ook – als je Nederland mist bijvoorbeeld – genieten van de speciaal voor ons Hollanders georganiseerde Dutch Night. Geniet hier van de bekendste Nederlandse smartlappen en meezingers onder het genot van een Nederlands pintje en een versgebakken bitterbal. Maar ook op Malta kun je naar de openluchtdiscotheek. Hier komen niet alleen toeristen van over heel de wereld, maar ook Maltanezen. Erg leuk om hen ook los te zien gaan. Numero Uno is de naam van deze discotheek, eentje die je dan ook zeker niet snel zult vergeten. Wellicht wordt het wel discotheek nummer 1 op jouw lijstje met favoriete uitgaansgelegenheden.

Tijd voor wat anders dan relaxen aan het strand en los gaan in de kroeg? Geen probleem. Bezoek hoofdstad Victoria en koop daar de leuke identieke winkeltjes leeg of ga naar de Blue Lagoon waar je kunt snorkelen en zwemmen en het azuurblauwe water. Leuk aan deze plek op Malta is dat het zandstrand een rode kleur heeft.

 

Wekelijks de beste deals in de mailbox?