Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Algarve jongerenreizen

Waarom Algarve jongerenreizen?

Dit is 1 van de leipste vakanties die je kunt boeken. Het in het zuiden gelegen Algarve is een van de leukste bestemmingen om helemaal uit je dak te gaan.  Een prachtige zee, mooie baaien en maar liefst 200 km zandstrand. Natuurlijk is dit een beetje erg lang … Nee hoor ook hier hebben we aan gedacht, je kunt namelijk met een jeepsafari het gehele gebied inclusief strand verkennen. Dit is een tip, gebruik hem. De populairstse plaats in Algarve is natuurlijk Albufeira. Dit is de hotspot van Algarve, hier vind je vele topdiscotheken en feestkroegen waar jij tot in de laten uurtjes door kunt gaan. Albufeira heeft de perfecte combinatie op jouw vakantie tot een topvakantie te maken!!

Bekijk deals voor Algarve bij Prijsvrij!
Bekijk de beste Algarve deals bij Sunweb

Misschien niet de eerste plek waar je aan denkt, maar Algarve in Portugal begint steeds meer te bieden voor jongeren. Vraag je aan een Portugees waar je als jongere vakantie moet houden in hun land, dan antwoordt deze zeker: “Ga naar de badplaats Albufeira.” Je kunt hier niet alleen heerlijk uitrusten aan het strand, maar ook goed feesten en meegaan met diverse activiteiten.

Vaak gehoord is dat het leuke aan Albufeira is dat de plaats uit twee delen bestaat. Het lijkt net alsof het twee verschillende werelden zijn. Zo heb je het nieuwe gedeelte, met de beste clubs en discotheken. Maar in het oude gedeelte ben je helemaal aan het juiste adres als je liever uit je bol gaat in een gezellige kroeg of strandtent.

Natuurlijk kun je ook veel andere dingen doen in Algarve. Ga bijvoorbeeld duiken in de Middellandse Zee. Je krijgt dan een duikpak aan en na een uitgebreide instructie duik je onder begeleiding de zee in. De onderwaterwereld ontdekken was nog nooit zo leuk!

Blijf je liever boven water op een boot? Zorg dat dat je helemaal tot rust komt tijdens een cruise. Nestel jezelf in een van de netten en geniet van de zon en de muziek. Vaak zit er een lunch bij die er niet om liegt. Lekker barbecueën aan het strand. En na het eten? Dan ga je allemaal weer het dek op om verder te relaxen.

Omdat je toch in Portugal bent, is het misschien ook wel leuk om de hoofdstad, Lissabon, te bezoeken. Hier kun je bijvoorbeeld shoppen in Columbo, het grootste shoppingcenter van Europa. Je kunt het voetbalstadion van Benfica of Sporting Lissabon bezoeken of gewoon lekker van terras naar terras struinen.

Zin in meer actie? Boek dan de jeepsafari. Je wordt dan niet alleen door het binnenland van Portugal gereden om alle mooie natuurlijke plekken te ontdekken, maar er wordt ook gestopt om de innerlijke mens te verwennen tijdens een lunch waarbij je onbeperkt piri-piri kunt eten. Je kunt deze activiteit ook uitbreiden met een surfles. Wanneer je dit doet, krijg je na de jeepsafari surfles van echt professionals.

Bekijk deals voor Algarve bij Prijsvrij!
Bekijk de beste Algarve deals bij Sunweb

Lastminute vakantie Algarve?

Op zoek naar een leuke lastminute aanbieding? Bekijk dan onze last minute vakantie jongeren aanbiedingen voor een leuke vliegvakantie naar de Algarve in Portugal.

Algarve Jongerenreizen - Voordelig boeken

Wekelijks de beste deals in de mailbox?

·  Bestemmingen: Top 6 jongerenreizen in Griekenland ·  De top 10 jongerenvakanties als feestbestemming ·  Jongeren: Villa huren in Spanje ·  Lloret de Mar: de vetste jongerenbestemming ·  Top 10 beste jongerenbestemmingen ·  Top 10 beste ski vakantiebestemmingen voor jongeren ·  Top 10 beste wintersportgebieden voor jongeren ·  Top 10 betaalbare vakanties voor jonge mensen met een relatie ·  Top 10 goedkope last minute jongerenreizen ·  Top 10 goedkope last minute skivakantiebestemmingen voor jongeren ·  Top 10 jongerenreis bestemmingen in Spanje ·  Top 10 last minute wintersportvakantie voor jongeren ·  Top 10 meeste luxe hotels voor jongerenreizen ·  Top 10 wintersportbestemmingen voor studenten ·  Top 13 studenten vakantie bestemmingen ·  Top 6 all inclusive jongerenreis bestemmingen in Turkije ·  Top 8 all inclusive jongerenreizen ·  Last minutesJongerenvakantie Nederland

Ons doel

Sinds 2013 zijn wij bezig om jongeren zo veel mogelijk plezier te geven voor hun geld. Je bent maar 1 keer jong en je hebt niet al het geld van de wereld. Daarom zoeken wij de scherpste aanbieders voor de leukste reizen.