Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Costa Dorada

Spain! Je roept het al tijden, de vakantie gaat naar Spanje. Je wilt stappen, maar ook lekker uitrusten aan het strand en ook de shopverslaving moet niet vergeten worden. Kies dan voor Costa Dorada. Aan deze kust ligt de zeer bekende en populaire badplaats Salou. En hier word je dan ook op je wenken bediend met een levendige boulevard, gigantisch veel leuke kroegen en discotheken, een groot strand en een gezellig stadscentrum. Salou wordt ook weleens de Gouden Kust genoemd, mede omdat je hier overdag heerlijk kunt luieren in de Spaande zon om vervolgens ’s avonds je helemaal onder te dompelen in het bruisende uitgaansleven.

Als je graag gaat stappen, moet je zeker naar het wereldberoemde Pacha. Hier hebben al veel bekende dj’s gedraaid en nog steeds komt er regelmatig een beroemde dj zijn of haar plaatjes draaien. Houd daarom het programma van de Pacha goed in de gaten. Voor je het weet mis je jouw favoriete dj! Om ook nog wat cultureels te doen, bezoek je Barcelona. Hier kun je je gemakkelijk een hele dag vermaken. Ga van terras naar terras. Winkel op de Remblas. Bezoek het voetbalstadion. Snuif cultuur op bij Sagrada Familia. Een dagje Barcelona biedt voor ieder wat wils. En je kunt altijd zeggen dat je er geweest bent.

Waarom Costa Dorada jongerenreizen?

Ben je gek op spanning? Ga dan mee op jeepsafari in Costa Dorada en ontdek alle mooie plekken van Costa Dorada. Geniet van een heerlijke lunch in de natuur en laat je verrassen en verwonderen door al het moois dat dit gebied te bieden heeft. Maar vooral, vergeet niet te genieten! Wat je in dit gebied eigenlijk ook niet mag missen is het pretpark Port Aventura. Hier vindt je spectaculaire achtbanen en fantastische shows. Zonder een bezoek aan dit pretpark is je vakantie zeker niet compleet!

Plof neer op je handdoek aan het strand van Costa Dorada of boek een heerlijke cruise. Waar je ook voor kiest in Costa Dorada, ontspannen in de zon is gegarandeerd. Op het strand kan het wel wat drukker zijn, op de boot heb je wat meer plek voor jezelf.

Wekelijks de beste deals in de mailbox?