Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Al meer dan 9 jaar zijn wij op zoek naar de leukste vakanties voor jongeren!

Jongerenreizenvergelijken.com  is ontstaan als inspiratie platform dat helpt bij het vinden van een leuke vakanties voor je vrienden. Daarbij kan je denken aan inspiratie voor een vakantie met je vrienden of samen met je vriend(in). Van feestvakanties tot gezellige stedentrips.

Wie zijn wij?

Jongerenreizen Vergelijken is in mei 2022 overgenomen door Y-Catcher! Met een team van enthousiaste tekstschrijvers werken wij nu aan de site en zorgen we dat de site weer helemaal up-to-date is. Als ‘jonge’ jongens weten wij als geen ander wat belangrijk om het maximale uit je jongerenreis te halen, met om te beginnen natuurlijk een gunstige prijs!

Ongetwijfeld zal je daarom zijn opgevallen dat de site weer helemaal vernieuwd is!

Wat doen wij?

Veel jongeren  vinden het nog steeds best lastig om een geschikte vakantie te vinden. Hopelijk kunnen wij het iets makkelijker maken met deze site. Zo is onze website allereerst onderverdeeld in verschillende categorieën: bestemmingen, examenreizen en last minutes.

Veel vakanties worden bij meerdere aanbieders aangeboden. Misschien heb jij een specifieke voorkeur voor een reisaanbieder? Of wil je de reizen vergelijken? Wij hebben de aanbieders van een specifieke vakantie voor je op een rijtje gezet.

Samenwerken of vragen?

Mocht jij nog ideeën hebben om onze website nog beter te maken of wil je met ons samenwerken? Dan horen we dat uiteraard graag. Je kan dan mailen naar: administratie@y-catcher.nl

Heb je vragen over een bepaalde vakantie? Of kom je er niet uit? Mail ons dan ook gerust!

Jesper & Melvin

Wekelijks de beste deals in de mailbox?

·  Bestemmingen: Top 6 jongerenreizen in Griekenland ·  De top 10 jongerenvakanties als feestbestemming ·  Jongeren: Villa huren in Spanje ·  Lloret de Mar: de vetste jongerenbestemming ·  Top 10 beste jongerenbestemmingen ·  Top 10 beste ski vakantiebestemmingen voor jongeren ·  Top 10 beste wintersportgebieden voor jongeren ·  Top 10 betaalbare vakanties voor jonge mensen met een relatie ·  Top 10 goedkope last minute jongerenreizen ·  Top 10 goedkope last minute skivakantiebestemmingen voor jongeren ·  Top 10 jongerenreis bestemmingen in Spanje ·  Top 10 last minute wintersportvakantie voor jongeren ·  Top 10 meeste luxe hotels voor jongerenreizen ·  Top 10 wintersportbestemmingen voor studenten ·  Top 13 studenten vakantie bestemmingen ·  Top 6 all inclusive jongerenreis bestemmingen in Turkije ·  Top 8 all inclusive jongerenreizen ·  Last minutesJongerenvakantie Nederland

Ons doel

Sinds 2013 zijn wij bezig om jongeren zo veel mogelijk plezier te geven voor hun geld. Je bent maar 1 keer jong en je hebt niet al het geld van de wereld. Daarom zoeken wij de scherpste aanbieders voor de leukste reizen.