Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ibiza

Ibiza is the place to be. Je hebt het vast vaker gehoord of misschien zelfs zelf gezegd. En niet voor niets. Ibiza is namelijk de plek om jouw jongerenvakantie te vieren! Qua feesten zit je hier geheid goed. Ibiza is namelijk de partybestemming van Spanje.

Als feestganger zul jij je op partyeiland Ibiza nooit vervelen. In de hoofdstad Ibiza-stad vind je in de smalle steegjes de leukste barretjes, de hipste discotheken en de gezelligste kroegen. Eten doe je in een van de vele (tapas)restaurants, gelegen aan de haven. Na het eten ben je meteen klaar om op stap te gaan. Je laat je door de taxi brengen naar San Antonio, waar je de meest indrukwekkende clubs vindt. Vergeet dan ook zeker niet om naar Eden en Es Paradis te bezoeken. Maar ook Playa d’en Bossa mag je niet overslaan tijdens een vakantie op Ibiza. In dit feestparadijs vind je meer dan genoeg terrasjes en restaurantjes. Uiteraard heeft het gebied zijn naam niet daaraan te danken. Ook als uitgaansliefhebber kom je hier aan je trekken. De meest spetterende clubs en de hipste discotheken kunnen niet wachten om jou te verwelkomen.

Tijd voor wat anders dan stappen? Bezoek dan het strand, of kijk wat de prachtige baaien te bieden hebben. Pak je (vakantie)lief bij de hand en maakt een bijzondere standwandeling tijdens zonsondergang of spring op een warme zonnige dag in de azuurblauwe zee. Meer van het shoppen, bezoek dan de hippiemarkt, waar je zeker de meest bijzondere souvenirs vindt!

Spanning vind je tijdens de jeepsafari. Tijdens de rit scheur je over het eiland in een snelle en stoere 4×4. Uiteraard stop je regelmatig om de omgeving goed in je op te nemen en een verfrissende duik te nemen. Ook kun je ervoor kiezen om te paintballen. Altijd leuk, zelfs op Ibiza. Mis je de typische Nederlandse fietsgewoonte? Niet getreurd. Ook op Ibiza kun je fietsend de omgeving verkennen. Ben je liever lui, dan kun je je ook per taxi, bus of auto over het eiland verplaatsen.

Waarom Ibiza?

Ibiza staat al jaren bekend als the place to be om heerlijk uit je dak te gaan. De vetste feestjes met de meest beroemede dj’s. Van Feddle Le Grand tot en met, de nummer 1 DJ van de wereld, Hardwell. Ze zijn er allemaal en vaak ook. Bijna dagelijks vind je top DJ in clubs als Pacha en andere grote Clubs. Echter hangt hier wel een prijskaartje aan. Jongeren die het niet ruim hebben kunnen beter dan ook niet naar Ibiza gaan. Maar ben jij bereid te sparen, dan kun je de beste feest vakantie van je leven meemaken. Niemand komt ooit terug van dit droomeiland zonder er naar terug te willen keren.

Waar moet je zijn in Ibiza?

Ibiza heeft vele party gebieden waar je heen kunt. Het is niet dat er maar 1 ding te zien is. Er zijn er elke avond honderden. Een aantal voorbeelden zijn:

  • Cala Comte
  • Es Verda
  • Charlies Bar
  • Ushuaia Ibiza Beach Club
  • Liquido Cocktail Bar
  • Tropi trance ibiza bar
  • Castle of Ibiza
  • Cala Bassa
  • Playa Cala Salada
  • Walking Ibiza

Dit is slechts een greep uit de waanzinnige bezienswaardigheden die je kunt bezoeken of aanschouwen.  Maar om echt veel te zien van Ibiza kun je beter een reisleider vinden de je alle mooie plekjes laat zien van het eiland. Tevens als je niet naar de feestjes gaat maar puur komt om te relaxen en om tot rust te komen is Ibiza nog best betaalbaar. Echter hou er wel rekening mee dat de verleiding er groot is om uit te gaan. Zeker wanneer je door iedereen gevraagd wordt. Dit 24/7 leuke eiland is by far een van de meest vette vakanties die jij ooit kan gaan meemaken.

Voor meer informatie over Ibiza jongerenreizen kun je contact met ons opnemen.

Wekelijks de beste deals in de mailbox?