Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

zwarte zee jongerenreizen

Waarom de Zwarte Zee jongerenreizen?

Als je naar de Zwarte Zee wil, kun je het beste uitwijken naar Bulgarije. Bulgarije wordt elk jaar populairder. Dat is ook niet vreemd. Je kunt er heerlijk stappen, genieten van het prachtige weer aan het zandstrand en lekker eten en winkelen aan de boulevard. Stappen in Bulgarije aan de Zwarte Zee is erg leuk. Vaak gaan jongeren naar Sunny Beach. De kroegen liggen hier dicht bij elkaar en of je nou op zoek bent naar een bijzondere en hippe club of gewoon een gezellig Nederlands aandoend kroegje, je vind het hier allemaal. Ook de strandtenten geven regelmatig goede party’s, dus ook deze mogen niet op je to do lijstje ontbreken.

Ontspannen doe je bij het hotel of aan het stand. De zee is lekker warm en uitgestrekt. Even een pauze tijdens het zonnen? Drink dan een lekker drankje in een beachclub of wandel over de boulevard. Heerlijk snoepen en shoppen. Op de boulevard vind je alles wat je zoekt, van strandkleding, parfum tot de leukste souvenirs. In de zee is ook van alles te zien dat je kunt ontdekken tijdens een middagje duiken. Onder begeleiding wordt je mee de zee in genomen. De gids wijst alle bijzondere en mooie wonderen onder water aan. Duiken in de Zwarte Zee is zeker bijzonder. Zeker wanneer je bijvoorbeeld een dag later een luie cruise gaat doen. Rustig op het dek of lekker in een van de hangmatten zul je zeker ontspannen. Wanneer de boot dan stopt midden op de Zwarte Zee is het geweldig om even een duik te nemen. De kans dat je hier kwallen spot is erg groot, dus ben wel een beetje voorzichtig.

Aan de Zwarte Zee kun je ook heerlijk eten. De vele tentjes trekken alles uit de kast om naast de mooiste en lekkerste cocktails de lekkerste gerechten te serveren. Dat in combinatie met uitzicht op de zonsondergang en de prachtige zee, maken het helemaal een bijzonder diner. Een dag aan de Zwarte Zee hoeft nooit hetzelfde te zijn. Enjoy!

Wekelijks de beste deals in de mailbox?