Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Magaluf

Waarom een jongerenreis naar Magaluf?

Magaluf zal je waarschijnlijk nog niet veel zeggen. Het is dan verstandig om daar verandering in te brengen. Want deze plaats op Mallorca is het gebied voor een bruisende uitgaansvakantie! Mallorca, parelwitte zandstranden, palmbomen en een spectaculair uitgaansleven. Need we say more? Om het plaatje compleet te maken, geniet je hier van de beste cocktails en ook lekker eten kun je hier in bijna elke strandtent. Eigenlijk biedt Magaluf alles wat je van een spetterende jongerenvakantie mag verwachten. Het belangrijkste is het uitgaansleven. Magaluf heeft fantastische clubs en talloze gezellige kroegjes. Uitgaan doe je op de Punta Ballena strip en je mag ervan uitgaan dat het hier elke avond van de week helemaal losbarst. In de clubs laat je je overweldigen door de schuimparty’s en ga je helemaal los op de beste line-ups!

Zin om ook echt iets te zien van Mallorca? Dan is een middagje duiken wellicht iets voor jou. Onder begeleiding duik je in de zee. Je duikt maximaal 18 meter diep. Gegarandeerd dat je hier veel van het zeeleven kunt ontdekken. Leuk detail: aan het eind van het duiken, krijg je een certificaat. Ook een jeepsafari kan op Magaluf niet ontbreken. Rij over Mallorca en rij via smalle, haast onbegaanbare wegen, naar traditionele dorpjes. Geniet van de prachtige natuur van het eiland en zorg ervoor dat je je lekker even afkoelt tijdens een van de regelmatige stops langs het strand. Een dagje met de SUV is spannend en ontspannend. Zeker iets dat je een keer meegemaakt moet hebben!

Natuurlijk kun je hier ook genieten van een dagje met cocktails in de zon op het parelwitte strand. Bak lekker bruin en neem soms een ontspannende en verkoelende duik in de zee. Of boek een cruise en geniet vanuit een van de hangmatten van het heerlijke weer. Laat je verwennen en duik wat verder op de zee in het water. Pas wel op voor kwallen! Of ga lekker in het centrum shoppen till you drop. Struin alle winkels af en stop pas wanneer je die outfit voor de stapavond hebt!

Vakantie nog niet geboekt? Boek dan direct je jongeren reis naar Magaluf bij:

magaluf magaluf

Wekelijks de beste deals in de mailbox?

·  Bestemmingen: Top 6 jongerenreizen in Griekenland ·  De top 10 jongerenvakanties als feestbestemming ·  Jongeren: Villa huren in Spanje ·  Lloret de Mar: de vetste jongerenbestemming ·  Top 10 beste jongerenbestemmingen ·  Top 10 beste ski vakantiebestemmingen voor jongeren ·  Top 10 beste wintersportgebieden voor jongeren ·  Top 10 betaalbare vakanties voor jonge mensen met een relatie ·  Top 10 goedkope last minute jongerenreizen ·  Top 10 goedkope last minute skivakantiebestemmingen voor jongeren ·  Top 10 jongerenreis bestemmingen in Spanje ·  Top 10 last minute wintersportvakantie voor jongeren ·  Top 10 meeste luxe hotels voor jongerenreizen ·  Top 10 wintersportbestemmingen voor studenten ·  Top 13 studenten vakantie bestemmingen ·  Top 6 all inclusive jongerenreis bestemmingen in Turkije ·  Top 8 all inclusive jongerenreizen ·  Last minutesJongerenvakantie Nederland

Ons doel

Sinds 2013 zijn wij bezig om jongeren zo veel mogelijk plezier te geven voor hun geld. Je bent maar 1 keer jong en je hebt niet al het geld van de wereld. Daarom zoeken wij de scherpste aanbieders voor de leukste reizen.