Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Sunny beach jongerenreizen

Waarom een jongerenreis naar Sunny Beach?

Sunny Beach, de naam zegt het al: aan zon is hier geen gebrek. Deze zonnige badplaats in Bulgarije biedt alles wat een jongerenvakantie nodig heeft. Zonnen, stappen, winkelen, lekker eten, ontspannen en duiken. Op Sunny Beach kan het allemaal.  Vooral de boulevard is een plek waar je vaak te vinden zult zijn. Mooi weer, uitzicht op het strand, leuke restaurantjes en de meest bijzondere winkeltjes maken het dat je je hier helemaal thuis voelt. Of ja, thuis… Het uitgaansleven doet in niks aan Nederland denken. De hipste clubs en discotheken, maar ook de gezelligste kroegjes vind je in de altijd drukke barstreet. Maar vergeet ook zeker de beachclubs niet, waar ook dagelijks het spreekwoordelijke dak eraf gaat.

Wanneer je ook wat van het land wilt zien, ga je een dagje naar Istanbul. Alleen al omdat de stad voor de helft in Azië ligt, is het leuk hier geweest te zijn. Bezoek de Blauwe Moskee of ga lekker shoppen in het enorme winkelcentrum.

Een ander leuk uitstapje is een bezoekje aan Sozopol. Deze stad is vroeger gesticht door de Grieken. Na een boottocht door de prachtige Bulgaarse natuur arriveer je in een handelspost die in de zesde eeuw werd gesticht. Nog niet genoeg steden gezien? Ga dan ook even naar Bourgas. Daar kun je lekker winkelen.

Actief kun je zeker zijn in Sunny Beach. Zo kun je gaan duiken in de Zwarte Zee. Onder begeleiding van een instructeur duik jij de diepte van de zee in. De instructeur wijst je op de bijzondere onderwaterwereld en jij hoeft alleen maar je ogen uit te kijken. Maar je kunt ook gaan paintballen. Maak je vrienden in en duik als je af bent direct de lekker warme zee in! Uiteraard kom je weer lekker bij tijdens een heerlijke cruise. Stap aan wal op en zoek een lekker plekje op dek of in een van de hangmatten. Laat je naar het midden van de zee brengen en neem hier ene lekkere duik. Maar vooral, geniet van de rust, muziek en lekkere drankjes.

Wekelijks de beste deals in de mailbox?