Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

marmaris jongerenreizen

Waarom een jongerenreis naar Marmaris?

Lekker uitrusten in de Turkse zon, dat kan in Marmaris. Marmaris is een van de steden die erg populair is onder de Nederlandse jongeren. In deze stad kun je genieten van de rust aan het strand, kun je lekker shoppen in het centrum en op stap in de beste en hipste clubs die Turkije te bieden heeft.

Relaxen doe je op het strand, waar je lekker op je eigen handdoek of op een van de strandstoelen kunt liggen. Een verfrissende duik neem je in de prachtige zee en lekker even winkelen doe je aan de boulevard. Ook voor de lekkerste cocktails wandel je langs de boulevard. In de vele verschillende strandtentjes, drink je de lekkerste cocktails en word je bediend door de gastvrije Turkse bevolking.

Winkelen doe je in het gezellige centrum van Marmaris. Alle typisch Turkse winkeltjes halen je vol gastvrijheid binnen. Turkse thee wordt hier door de winkeliers bij de vleet aangeboden en voor je het weet heb je een gezellig praatje met de verkoper te pakken. Het afdingen op de producten is in Marmaris heel normaal.

Lekker eten en stappen doe je op de barstrip. Overal rondom de boulevard kun je ook eten, maar eten bij de kroegen is toch wel aan te raden. Plof neer op een van de terrassen en geniet, terwijl je aan het eten bent, van het prachtige uitzicht. Duik daarna meteen de kroeg in. Marmaris staat bekend om haar vette clubs en gezellige kroegen. Barhoppen is hier heel gemakkelijk, omdat de kroegen er dicht bij elkaar liggen.

De ultieme ontspanning vind je tijdens een Turkse hammam. Laat je helemaal verwennen door dit typische Turkse gebruik. Laat je wassen, masseren en kom helemaal tot rust tijdens deze dag. Wedden dat je na de hammam de volgende dag weer wil? Het is namelijk zo rustgevend dat het verslavend is. Natuurlijk kun je in Marmaris ook uitrusten op de cruise, duiken en meegaan met de jeepsafari. Naast ontspanning vind je hier dus ook de nodige spanning. Heerlijk om de dagen mee af te wisselen.

Wekelijks de beste deals in de mailbox?