Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Examenreizen

Are you ready to party!!! Al nagedacht over wat voor vervolgopleiding je gaat doen??!  Hahaha daar hoef je  verlopig ook niet aan te denken, niet nagelbijtend wachten op de uitslag van je examen, maar eerst ff heerlijk die examen stress eruit gooien, lekker op examenreis en helemaal uit je dak gaan op de vetste feesten in Lloret de Mar, Blanes, Mallorca, Chersonissos, Sunny Beach of Albufeira. Examenreizen zijn er maar voor 1 lekker gek doen en nergens aan hoeven denken. Na een maand lang opgesloten te hebben gezeten in je kamer is het feestbeest in jou helemaal opgeladen en klaar om los gelaten te worden. Kies een examenreis pak je spullen en ga  op  helemaal uit je dak!!!

GOGO - examenreis

Gegarandeerd feest met het feestpakket

Bij alle eindexamenreizen kun je ter plaatse een feestpakket bijboeken. Dit houdt in dat je een paar avonden tijdens je vakantie geweldig uit je dak kan gaan. Wat dacht je van een kroegentocht en een geweldig eindexamenfeest! Ongeacht de uitslag van je examen heb jij de vakantie (examenreis) van je leven!

Voor de ouders!!!

Uw kinderen zijn op tijd terug voor de uitslag. Omdat wij een vergelijkingssite zijn komt u altijd het voordeligst uit. Laat u  daarom altijd informeren eindexamenreizen door ons.

Wekelijks de beste deals in de mailbox?