Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

lloret de mar jongerenreizen

Waarom een jongerenreis naar Lloret de Mar?

Een van de meest gehoorde vakantiebestemmingen voor jongeren is toch wel het Spaanse Lloret de Mar. Duizenden jongeren reizen jaarlijks naar de stad om de vakantie van hun leven te beleven. Stappen, zonnen en lol maken, dat is wat zij zoeken. Het mooi is dat Lloret de Mar dat allemaal te bieden heeft. Zo vind je er zonnige stranden, een azuurblauwe zee, een gezellige boulevard, leuke restaurantjes en de hipste clubs. Vooral om dat laatste staat de stad bekend. Stappen is hier een hele belevenis. Bijzijn is meemaken, dat geldt vooral voor het uitgaansleven hier.

Het is moeilijk om aanbevelingen te doen, aangezien de bars, clubs en discotheken bijna ontelbaar zijn geworden. Of je nu houdt van house, techno, top 40, dance, R&B, Hollandse hits, trance, hardcore of old school, op Lloret de Mar is er altijd wel een tent die aan jouw muziekwensen voldoet.
 

GOGO - examenreis
 

Wanneer je even wat anders wil doen dan al dat stappen, kun je bijvoorbeeld een dagje naar Barcelona. Deze wereldstad moet je gewoon bezocht hebben. Ga er lekker shoppen of plof neer op een terrasje om mensen te bekijken. Barcelona is gewoon leuk. Als je wel wilt zwemmen, maar even genoeg hebt van de zee, kun je uitwijken naar Waterworld, een zwemparadijs met veel glijbanen. Je kunt hier genieten van het rustige golfslagbad, maar je kunt ook de actie opzoeken die sommige glijbanen brengen.

De kater verwerken doe jij tijdens een cruise. Op het dek of in de hangmatten lig jij lekker van de zon te genieten terwijl de boot steeds verder de zee op trekt. Wanneer de boot stil ligt, kun jij natuurlijk een heerlijk verfrissende duik in de zee nemen. Aan het eind van de dag wordt je weer gewoon in Lloret de Mar afgeleverd.

In Lloret de Mar ga je vooral op stap. Maar je kunt er ook heerlijk eten en genieten van de beste en lekkerste cocktails. Een vakantie in deze stad zul je in ieder geval nooit vergeten. Dat is iets dat we je wel alvast kunnen vertellen!

Lloret de Mar bevindt zich in de prachtige baai van de Costa Brava, op deze plek moet iedereen in ieder geval één keer zijn geweest. In de zomermaanden trekken jongeren uit heel Europa massaal naar Lloret de Mar om vakantie te vieren. Je vindt er dan ook een groot aantal clubs, bars, casino’s etc. Het is de party-bestemming voor jongeren. Er zijn meer dan 400 kroegen, restaurants en discotheken. Lloret staat dan  ook niet voor niets bekend om het geweldige uitgaansleven. Er kan geweest worden met bekende dj’s tot in de vroege uurtjes. Het is dan ook niet raar als je loop te feesten met Tiësto, Chucky, Afrojack, Vato Conzalez, Steve Aoki, The Partysquad, Billy the Kit en nog vele andere. En als je even een avondje wilt chillen kan dat ook bijvoorbeeld in de heerlijke cocktail/beachbar Olé. Wanneer je hier heen gaat krijg je ongetwijfeld een onvergetelijke vakantie!!

Beachparty’s

Als je nog energie hebt na het heerlijke uitgaan van de avond daarvoor, kun je nog ff helemaal uit je dak gaan op de Beachparty’s. Je kunt daar relaxen op het strand of juist lekker actief en onbeperkt watersporten. En voor de dames: als je lekker wilt shoppen ga dan gezellig het oude centrum in of de boulevard op.

vakantie-discounter jongerenreizen

Wekelijks de beste deals in de mailbox?