Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

lloret de mar uitgaanLloret de Mar

Lloret de Mar bevindt zich in de prachtige baai van de Costa Brava, op deze plek moet iedereen in ieder geval één keer zijn geweest. In de zomermaanden trekken jongeren uit heel Europa massaal naar Lloret de Mar om vakantie te vieren. Je vindt er dan ook een groot aantal clubs, bars, casino’s etc. Het is de party-bestemming voor jongeren. Er zijn meer dan 400 kroegen, restaurants en discotheken. Lloret staat dan  ook niet voor niets bekend om het geweldige uitgaansleven. Er kan geweest worden met bekende dj’s tot in de vroege uurtjes. Het is dan ook niet raar als je loop te feesten met Tiësto, Chucky, Afrojack, Vato Conzalez, Steve Aoki, The Partysquad, Billy the Kit en nog vele andere. En als je even een avondje wilt chillen kan dat ook bijvoorbeeld in de heerlijke cocktail/beachbar Olé. Wanneer je hier heen gaat krijg je ongetwijfeld een onvergetelijke vakantie!!

Vakantie nog niet geboekt? Boek dan direct je jongeren reis naar Lloret de Mar bij:

vakantie-discounter jongerenreizen

Beachparty’s

Als je nog energie hebt na het heerlijke uitgaan van de avond daarvoor, kun je nog ff helemaal uit je dak gaan op de Beachparty’s. Je kunt daar relaxen op het strand of juist lekker actief en onbeperkt watersporten. En voor de dames: als je lekker wilt shoppen ga dan gezellig het oude centrum in of de boulevard.

blanes

Blanes

Blanes lig nog geen tien kilometer ten Zuiden van Lloret de Mar. Het is ideaal op te zinnen, uit te slapen en natuurlijk compleet uit je dak te gaan tijdens jouw jongerenreis. Blanes heeft een van de prachtigste stranden waar jij helemaal bruin kan worden. En als je het te heet krijgt kun je een duik nemen in de helderblauwe zee. Dit is bijna een must op de hete dagen!!

Vakantie nog niet geboekt? Boek dan direct je jongeren reis naar Blanes bij:

vakantie-discounter jongerenreizen

Uitgaansleven

Het uitgaansleven in Blanes in 1 woord ge-wel-dig. Het centrum is rijk aan grote discothekene en kroegen waar je tot in de vroege uurtje door kunt feesten.Een echte aanrader zijn de Hollandse feesten in Stamkroeg en feestcafé Gotcha. Verder zijn de Sunset en de Boemel bekende kroegen om lekker wat te drinken voordat je naar discotheken als Sala Vega of de Arena gaat.

Costa Brava jongerenreizen

Calella

Wil je wat andes dan op het strand liggen? Dat regelen we voor je! Je kunt cultuur opsnuiven of shoppen in Barcelona, Katamarantocht doen of lekker gaan snorkelen.  In Blanes zijn er campings, verschillende hotels en een uitgebreid aanbod aan appartementen voor je. Natuurlijk liggen deze allemaal dichtbij de uitgaansgelegenheden en het strand.

Calella heeft zonder enige twijfel het mooiste en gezelligste strand van de Spaanse kust. Het kilometers lange, hagelwitte strand is perfect om bij te komen van wat dan ook. Elke 100 meter een leuke strandtent, en ben je het zonnen of zwemmen even zat, dan kun je hier terecht voor een lekkere hapje eten, drinken en natuurlijk om leuke mensen te spotten.

Buiten het strand heeft Calella ook veel te bieden qua terrasjes en shoppen. Het bestaat uit 2 gedeeltes deze 2 delen worden verbonden door een gezellige en drukke winkelstraat . Hier kun je eindeloos shoppen en leuke terrasjes pakken.

Vakantie nog niet geboekt? Boek dan direct je jongeren reis naar Calella bij:

Costa Brava Costa Brava Costa Brava

Uitgaansleven

Bij Bora Bora, Menfis, Karwei en nog vele andere discotheken kun je helemaal uit je dak gaan. Je wilt echt nooit meer naar huis. Elke avond weer bomvol en bekende dj’s. Er zijn allerlei soorten feesten van Schuimfeesten tot bootfeesten zo gek je kunt het niet bedenken!!!

Supervette jongerenexursies

In Calella zijn er vele exursies te boeken. Zo kun je een dagje op/naar de Katamaran, feestboot, beachday en Barcelona. De super leuke excursies en activiteiten die georganiseerd worden in Calella maken je jongerenreis compleet. Je komt nog tijd te kort op deze topbestemming!

Santa susannaSanta Susanna

De vakantieplaats Santa Susanna grenst is nog geen 10 minuten lopen van Malgrat de Mar. Santa Susanna is een heerlijke badplaats met een lange boulevard. Je kunt zelfs mogelijk om van Santa Susanna naar Malgrat de Mar te lopen. Tijdens deze wandeling kom je veel winkeltjes, restaurantjes en barretjes tegen. Veel jongeren komen om aan het strand te liggen, maar er is meer te beleven dan alleen aan het strand van Santa Susanna liggen. Er kan lekker geshopt worden of er kan lekker uit eten worden gaan met ze allen. Als je Santa Susanna eenmaal een bezoekje hebt gebracht zie je in dat het een  van de mooiste plaatsen in Spanje is. Een bezoekje aan deze plaats is zeker de moeite waard. Je kunt je hier prima een paar weken vermaken. Het is namelijk mogelijk om vanuit Santa Susanna met de trein naar andere plaatsen te reizen. Je kunt naar Pineda de Mar gaan, naar Calella, naar Lloret de Mar of naar Barcelona.

 Costa Brava

Malgaret de Mar

In Malgaret de Mar heb je alles voor de onvergetelijke jongerenvakantie. Het is een gezellige Spaanse badplaats aan de Costa Brava. De stranden zijn echt waan-zin-nig, op het uitgestrekte zandstrand met helder zeewater kun je heerlijk bijkomen en kleuren. Heb je even geen zin om te liggen in zon loop je de prachtige boulevard op waar je ’s avonds heerlijk kunt relaxen.  Als je cultuur wilt opsnuiven kan dit in Barcelona en als je ECHT wilt relaxen kun je op de catamaran een dagje chillen.

Uitgaansleven

Alles kan!! Je kunt het zo gek niet bedenken of Malgrat de Mar heeft het. Van standaard cafe’s tot  discotheken met zwembaden je kunt het zo gek niet bedenken en kunt er tot zonsopgang feesten. De populaire cafés zijn TMF-café, Astrix, Waikiki, Tropicana en QK.

Vakantie nog niet geboekt? Boek dan direct je jongeren reis naar Lloret de Mar bij:

Costa Brava Costa BravaCosta Brava

Wekelijks de beste deals in de mailbox?

·  Bestemmingen: Top 6 jongerenreizen in Griekenland ·  De top 10 jongerenvakanties als feestbestemming ·  Jongeren: Villa huren in Spanje ·  Lloret de Mar: de vetste jongerenbestemming ·  Top 10 beste jongerenbestemmingen ·  Top 10 beste ski vakantiebestemmingen voor jongeren ·  Top 10 beste wintersportgebieden voor jongeren ·  Top 10 betaalbare vakanties voor jonge mensen met een relatie ·  Top 10 goedkope last minute jongerenreizen ·  Top 10 goedkope last minute skivakantiebestemmingen voor jongeren ·  Top 10 jongerenreis bestemmingen in Spanje ·  Top 10 last minute wintersportvakantie voor jongeren ·  Top 10 meeste luxe hotels voor jongerenreizen ·  Top 10 wintersportbestemmingen voor studenten ·  Top 13 studenten vakantie bestemmingen ·  Top 6 all inclusive jongerenreis bestemmingen in Turkije ·  Top 8 all inclusive jongerenreizen ·  Last minutesJongerenvakantie Nederland

Ons doel

Sinds 2013 zijn wij bezig om jongeren zo veel mogelijk plezier te geven voor hun geld. Je bent maar 1 keer jong en je hebt niet al het geld van de wereld. Daarom zoeken wij de scherpste aanbieders voor de leukste reizen.