Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Hier moet je zijn voor je jongerenvakantie

Nog een maandje en de meeste jongeren in Nederland trekken naar het buitenland om helemaal los te gaan tijdens een jongerenvakantie. Waarschijnlijk heb je de vakantie samen met je vrienden al enige tijd geleden geboekt, maar het kan ook zijn dat je nog geen concrete plannen hebt voor een jongerenvakantie. Wij hebben voor deze groep jongeren de populairste hotspots op een rijtje gezet. Wil je weten waar leeftijdsgenoten dit jaar de hele vakantie feest vieren? Lees dan vooral verder.

Vakantie nog niet geboekt? Boek dan direct je jongeren reis bij:

Hier moet je zijn voor je jongerenvakantie  Hier moet je zijn voor je jongerenvakantieVakantie voor jongeren

  1. Kos, Griekenland

Het Griekse eiland heeft het allemaal. Een buitengewoon sfeervolle haven, een hele straat waar je lekker kunt stappen, schitterende stranden en de vetste feesten. Kos wordt steeds populairder bij jongeren om er te genieten van een vakantie. Kos is na Kreta de populairste vakantiebestemming bij jongeren in Griekenland. In Kos-stad kun je tot in de late uurtjes helemaal los gaan en nadien kun je nog een lekkere Griekse gyros eten bij één van de eettentjes. De volgende ochtend kun je lekker uitbrakken op het prachtige zandstrand en voor je het weet zakt de zon in zee en is het weer all-night-long één groot feest!

  1. Lloret de Mar, Spanje

Al sinds jaar en dag is Lloret de Mar het partycentrum voor feestende jongeren. In deze Spaanse badplaats kom je voornamelijk Nederlandse jongeren tegen die tot in de late uurtjes genieten van drank, drank en nog eens drank. De feestjes in Lloret de Mar gaan door tot de zon weer op komt, dus als je wilt kun je linearecta naar het strand om daar je roes uit te slapen en ook nog een beetje een bruine kleur te kweken. Je moet toch thuis laten zien dat je echt niet alleen maar hebt gefeest, maar ook lekker bruin bent geworden van de Spaanse zon. Ga lekker genieten van je jongerenvakantie in Spanje!

  1. Mallorca, Spanje

Het party-eiland van de Middellandse Zee is natuurlijk Mallorca. Deze vakantiebestemming heeft een geweldig klimaat, lange zandstranden, leuke excursies en het is de hele dag door één groot feest. Als je nog een vakantie moet boeken is Mallorca een aanrader, want het heeft alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie. Op het eiland zal je je nooit vervelen. Er zijn diverse feesten die al in de middag beginnen en pas eindigen als de laatste party animal het feest heeft verlaten. Je kunt op het eiland ook heel goed de omgeving verkennen. Huur een scooter en trek er met je vrienden of vriendinnen er op uit en zie meer dan alleen de cafés, bars en discotheken. Wil je echt feest vieren dan dien je naar discotheek BCM te gaan.

  1. Sunny Beach, Bulgarije

Heb je niet heel veel te besteden voor je jongerenvakantie? Boek een vakantie naar Sunny Beach. Het is één van de goedkoopste Europese vakantiebestemmingen waar jongeren compleet loesoe gaan. De boulevard heeft heel veel leuke winkels, gezellige terrasjes en de mooiste discotheken. Het is altijd één groot feest in Sunny Beach en voor je het weet beland je op een groot strandfeest waar je overdag al begint met feesten. Laat je inspireren door de reisleiding want er zijn ook vette feesten op verschillende partyboten. Na een avondje stappen plof je neer bij een fastfood restaurant en eet je snel een vette hap tegen de grote hoeveelheid drank. Pas in Sunny Beach wel op je tellen, want de Bulgaren zijn geen lieverdjes.

  1. Chersonissos, Griekenland

De absolute nummer één van dit jaar is Chersonissos. De badplaats is gelegen op het Griekse eiland Kreta en is welbekend van het RTL programma Oh Oh Cherso. De ultieme feestlocatie in Chersonissos is Starbeach. In de badplaats kun je genieten van zon, zee, lekker eten, feesten en relaxen. De afgelopen jaren was Cherso niet zo heel populair meer en dat had voornamelijk te maken met de drukt in de badplaats nadat het ongelooflijk veel aandacht kreeg door het televisie programma. Nu de rust is wedergekeerd keren feestvierende jongeren weer terug om te genieten van zon, zuipen en ziekenhuis. In de Griekse warmte is het altijd opletten dat je niet te veel drinkt pal in de zon, want je hebt het zo te pakken en dan is het feest over. Hetzelfde geldt in de avond let goed op waar je loopt met je teenslippers want een stuk glas heb je zo in je voet zitten. Al met al is Cherso de vakantiebestemming waar je deze zomer helemaal los kunt gaan, want de coolste dj’s komen naar het eiland om met jou een feestje te vieren.

Wekelijks de beste deals in de mailbox?

·  Bestemmingen: Top 6 jongerenreizen in Griekenland ·  De top 10 jongerenvakanties als feestbestemming ·  Jongeren: Villa huren in Spanje ·  Lloret de Mar: de vetste jongerenbestemming ·  Top 10 beste jongerenbestemmingen ·  Top 10 beste ski vakantiebestemmingen voor jongeren ·  Top 10 beste wintersportgebieden voor jongeren ·  Top 10 betaalbare vakanties voor jonge mensen met een relatie ·  Top 10 goedkope last minute jongerenreizen ·  Top 10 goedkope last minute skivakantiebestemmingen voor jongeren ·  Top 10 jongerenreis bestemmingen in Spanje ·  Top 10 last minute wintersportvakantie voor jongeren ·  Top 10 meeste luxe hotels voor jongerenreizen ·  Top 10 wintersportbestemmingen voor studenten ·  Top 13 studenten vakantie bestemmingen ·  Top 6 all inclusive jongerenreis bestemmingen in Turkije ·  Top 8 all inclusive jongerenreizen ·  Last minutesJongerenvakantie Nederland

Ons doel

Sinds 2013 zijn wij bezig om jongeren zo veel mogelijk plezier te geven voor hun geld. Je bent maar 1 keer jong en je hebt niet al het geld van de wereld. Daarom zoeken wij de scherpste aanbieders voor de leukste reizen.