Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bonaire een paradijs

Geen vette feesten, geen bruisend uitgaansleven en weinig uitgelaten boys and girls die de straten tot diep in de nacht onveilig maken, waarna ze de andere dag op het strand gewekt worden door de eerste warme zonnestralen… Hoe klinkt dat?

Vakantie nog niet geboekt? Boek dan direct je jongeren reis bij:

Bonaire Bonaire

Niet goed zeker?

Op Bonaire gaat het hele leven eigenlijk maar over een paar dingen: rust, gezelligheid en natuur. En heb je het over dat laatste, dan gaat het op Bonaire natuurlijk over de meest indrukwekkende onderwaterwereld die je ooit zult aanschouwen.

Want wat een vet feest is het als je drie, vier, vijf keer per dag zo het water in kunt lopen met je duik- of snorkelspullen, om daar te genieten van de duizenden vissen om je heen en de meest prachtige koraalriffen. Bonaire is ‘kantduikhoofdstad’ van de wereld, wat zoveel inhoudt als dat je bijna overal zo vanaf strand het rif op kunt.

De uitgelaten boys and girls staan op Bonaire niet op de bar, nee ze staan op de vele surfplanken en kiteboards. Steeds meer wordt Bonaire the place to be om te (leren) surfen. Niet in de laatste plaats vanwege het idyllische Lac Bay, een azuurblauwe lagune van enkele vierkante kilometer groot, waar het water nooit dieper dan 1,50m wordt.

En is dat dan het enige op dit prachtige tropische eilandje? Nee natuurlijk niet. Natuurlijk zijn er uitgaansgelegenheden op Bonaire, natuurlijk zijn er restaurants waar je heerlijk kunt eten en natuurlijk zijn er feesten op het strand. Alleen doen de gasten van het eiland het iets rustiger aan, om de andere dag weer van al het moois onder of boven water te kunnen genieten.

Een vakantie op Bonaire is niet goedkoop. Maar als je niet gebonden bent aan schoolvakanties, kun je tegen heel redelijke prijzen een retourticket bij KLM of TUI kopen.

Sunwise Bonaire, officieel verhuurmakelaar op het eiland, heeft diverse vakantiewoningen te huur in diverse prijsklassen.

Wie weet kunnen we binnenkort een keer tegen je zeggen: “Bon bini na Boneiru!”

Wekelijks de beste deals in de mailbox?

·  Bestemmingen: Top 6 jongerenreizen in Griekenland ·  De top 10 jongerenvakanties als feestbestemming ·  Jongeren: Villa huren in Spanje ·  Lloret de Mar: de vetste jongerenbestemming ·  Top 10 beste jongerenbestemmingen ·  Top 10 beste ski vakantiebestemmingen voor jongeren ·  Top 10 beste wintersportgebieden voor jongeren ·  Top 10 betaalbare vakanties voor jonge mensen met een relatie ·  Top 10 goedkope last minute jongerenreizen ·  Top 10 goedkope last minute skivakantiebestemmingen voor jongeren ·  Top 10 jongerenreis bestemmingen in Spanje ·  Top 10 last minute wintersportvakantie voor jongeren ·  Top 10 meeste luxe hotels voor jongerenreizen ·  Top 10 wintersportbestemmingen voor studenten ·  Top 13 studenten vakantie bestemmingen ·  Top 6 all inclusive jongerenreis bestemmingen in Turkije ·  Top 8 all inclusive jongerenreizen ·  Last minutesJongerenvakantie Nederland

Ons doel

Sinds 2013 zijn wij bezig om jongeren zo veel mogelijk plezier te geven voor hun geld. Je bent maar 1 keer jong en je hebt niet al het geld van de wereld. Daarom zoeken wij de scherpste aanbieders voor de leukste reizen.