Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Zon, Seks en heel veel drank in Sunny Beach, Bulgarije

Als je eindexamen hebt gedaan dan kun je nu de boeken aan de kant gooien want het is gedaan met al die weken studeren. Het is nu tijd om je hoofd helemaal leeg te maken en op een goede manier te wachten op die spannende dag die komen gaat. De dag waarop je hoort of je geslaagd bent ja of nee!

De afgelopen weken werden we op televisie al voorbereid op wat er allemaal komen gaat in de warme vakantieoorden waar heel veel jongeren te samen genieten van zon, zee en strand, of wel heel veel drank. Je hebt het RTL5 programma Zon, Zuipen, Ziekenhuis vast en zeker wel gezien en eerlijk is eerlijk het programma berust op de werkelijkheid. Zoals de programma makers het feest en zuipgedruis in beeld hebben gebracht van de feestende jongeren, zo gaat het er in het echt ook aan toe in Sunny Beach, Bulgarije.

Vakantie nog niet geboekt? Boek dan direct je jongeren reis bij:

Sunny Beach vakantie Sunny Beach vakantie Sunny Beach vakantie

 

Sunny Beach heeft alles voor een geweldige vakantie

Als je jong bent en net je examens achter de rug hebt wil je natuurlijk ook even lekker uit je dak gaan. In Sunny Beach kan dat uitstekend. In deze badplaats aan de Zwarte Zee kun je dag en nacht helemaal uit je plaat gaan. Er zijn heel veel discotheken, restaurants, fastfood ketens en barretjes. Andere ingrediënten die je nodig hebt voor je vakantie zijn zon, zee en strand. Sunny Beach heeft een gigantisch groot strand waar je heerlijk kunt uitbrakken.

Sunny Beach is in rap tempo razend populair geworden bij Nederlandse jongeren. Het is niet zomaar populair geworden de voornaamste reden is dat alle ingrediënten aanwezig zijn, maar Bulgarije is ook nog steeds één van de goedkoopste vakantiebestemmingen binnen Europa. Je hoeft tijdens je vakantie in Bulgarije geen zorgen te maken dat je heel veel moet betalen. Je kunt natuurlijk kiezen voor een huisje aan zee in Nederland, maar daar missen vaak de all inclusives en het bruisende nachtleven met feesten, discotheken en andere feestende jongeren!

Accommodaties in overvloed

Doordat Sunny Beach in eens razend populair aan het worden is voor een jongeren vakantie schieten de accommodaties langs de Zwarte Zee kust als paddenstoelen uit de grond. Je hebt dus keuze in overvloed als je nu nog snel een last minute vakantie naar Bulgarije wilt gaan boeken. Je kunt kiezen uit een comfortabel appartement voor een hele betaalbare prijs, je kan echter ook kiezen voor een comfortabel hotel je moet alleen net iets meer betalen.

Als het je geen fluit uitmaakt wat de vakantie gaat kosten en je wilt perse met al je vrienden in een luxe hotel verblijven dat kan natuurlijk ook. Er zijn heel veel accommodaties die net geopend zijn en ook nog eens de all inclusive formule hanteren. In een dergelijk hotel is het alleen maar genieten. Je kunt immers de hele dag onbeperkt alcoholische drankjes drinken en ook nog eens smullen van een lekker buffetje. Meestal eindig je de avond toch bij een van de fastfood ketens dus als het eten niet lekker is maakt dat ook geen ene moer uit. Het draait de hele vakantie toch alleen maar om zon, seks en heel veel drank!

Wekelijks de beste deals in de mailbox?

·  Bestemmingen: Top 6 jongerenreizen in Griekenland ·  De top 10 jongerenvakanties als feestbestemming ·  Jongeren: Villa huren in Spanje ·  Lloret de Mar: de vetste jongerenbestemming ·  Top 10 beste jongerenbestemmingen ·  Top 10 beste ski vakantiebestemmingen voor jongeren ·  Top 10 beste wintersportgebieden voor jongeren ·  Top 10 betaalbare vakanties voor jonge mensen met een relatie ·  Top 10 goedkope last minute jongerenreizen ·  Top 10 goedkope last minute skivakantiebestemmingen voor jongeren ·  Top 10 jongerenreis bestemmingen in Spanje ·  Top 10 last minute wintersportvakantie voor jongeren ·  Top 10 meeste luxe hotels voor jongerenreizen ·  Top 10 wintersportbestemmingen voor studenten ·  Top 13 studenten vakantie bestemmingen ·  Top 6 all inclusive jongerenreis bestemmingen in Turkije ·  Top 8 all inclusive jongerenreizen ·  Last minutesJongerenvakantie Nederland

Ons doel

Sinds 2013 zijn wij bezig om jongeren zo veel mogelijk plezier te geven voor hun geld. Je bent maar 1 keer jong en je hebt niet al het geld van de wereld. Daarom zoeken wij de scherpste aanbieders voor de leukste reizen.