Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Vakantiebestemming waar je helemaal uit je dak kunt gaan

Nederlandse jongeren houden wel van een feestje, het liefst hebben ze elke vrije dag een leuk feestje waar ze helemaal uit hun dak kunnen gaan. Gelukkig voor jongeren in Nederland staat de vakantie voor de deur en dat betekent een hele vakantie vol met feestjes. Jongeren kijken het hele jaar uit naar die partyvakantie met vrienden, het blijft een hot item. Er wordt op dit moment volop aandacht besteed aan de partybestemmingen, want over enkele weken is het zover dat de eerste Nederlandse jongeren op vakantie gaan.

Vakantie nog niet geboekt? Boek dan direct je jongeren reis bij:

Vakantiebestemming waar je helemaal uit je dak kunt gaan Vakantiebestemming waar je helemaal uit je dak kunt gaan Vakantiebestemming waar je helemaal uit je dak kunt gaanGogo vakantieGoFun vakantie!

Jongeren willen het liefst naar een vakantiebestemming waar ze zekerheid hebben dat er dag en nacht gefeest kan worden. Er zijn heel veel bestemmingen waar dat kan maar lang niet alle bestemming zijn zo uitbundig als ons lijstje met populaire partybestemmingen binnen Europa.

Binnen de grenzen van Europa vind je ongelooflijk veel bestemmingen waar het dak er af gaat tijdens de vakantie. De ultieme partybestemming voor jongeren is Ibiza. Het Spaanse eiland is de hele zomer het decor voor de mooiste feest met alle bekende dj’s. Nederlandse jongeren vinden Ibiza helemaal te gek ook al is het best duur om een hele vakantie naar alle vette feesten te gaan op het party-eiland. Naast Ibiza zijn Nederlandse jongeren ook graag geziene feestgangers in Albufeira, Portugal. Deze vakantiebestemming is opkomend en trekt steeds meer feestvierende vakantiegangers. Je zal het haast niet denken maar Hongarije staat ook al jaren bij de favoriete bestemmingen onder jongeren en dat heeft allemaal te maken met het 7-daagse festival Sziget.

Feesten kun je het beste in Spanje

Spanje vormt wel de absolute top bestemming voor een vakantie vol met feestjes want niet alleen Ibiza is heel geliefd ook het naast gelegen eiland Mallorca is populair bij Nederlandse jongeren. Maar hier blijft het in Spanje niet bij, want ook aan verschillende Costa’s kun je tot in de late uurtjes feesten en wat te denken van het Canarische Eiland Gran Canaria. Spanje is al sinds jaar en dag de nummer één met betrekking tot jongerenvakanties. Jaren gelden waren de Spaanse Costa’s favoriet en helemaal badplaats Salou, dit heeft natuurlijk allemaal te maken met de gelijknamige serie en film Costa. Nadien verplaatste de jongeren zich meer naar het noorden namelijk naar Malgrat de Mar, Blanes en Lloret de Mar. Pas in een later stadium werden Ibiza, Mallorca en Gran Canaria populair bij jongeren.

Andere leuke bestemmingen

Niet alleen Spanje is geschikt voor een jongeren vakantie. Er zijn talloze bestemmingen waar je helemaal los kunt gaan. Veel jongeren kiezen er bijvoorbeeld voor om naar de Turkse badplaats Marmaris te gaan om te genieten van een all inclusive jongerenvakantie. Andere jongeren kiezen voor Albufeira, Malta of Renesse. Zelfs in ons eigen land is het mogelijk om de hele vakantie te feesten.

Wekelijks de beste deals in de mailbox?

·  Bestemmingen: Top 6 jongerenreizen in Griekenland ·  De top 10 jongerenvakanties als feestbestemming ·  Jongeren: Villa huren in Spanje ·  Lloret de Mar: de vetste jongerenbestemming ·  Top 10 beste jongerenbestemmingen ·  Top 10 beste ski vakantiebestemmingen voor jongeren ·  Top 10 beste wintersportgebieden voor jongeren ·  Top 10 betaalbare vakanties voor jonge mensen met een relatie ·  Top 10 goedkope last minute jongerenreizen ·  Top 10 goedkope last minute skivakantiebestemmingen voor jongeren ·  Top 10 jongerenreis bestemmingen in Spanje ·  Top 10 last minute wintersportvakantie voor jongeren ·  Top 10 meeste luxe hotels voor jongerenreizen ·  Top 10 wintersportbestemmingen voor studenten ·  Top 13 studenten vakantie bestemmingen ·  Top 6 all inclusive jongerenreis bestemmingen in Turkije ·  Top 8 all inclusive jongerenreizen ·  Last minutesJongerenvakantie Nederland

Ons doel

Sinds 2013 zijn wij bezig om jongeren zo veel mogelijk plezier te geven voor hun geld. Je bent maar 1 keer jong en je hebt niet al het geld van de wereld. Daarom zoeken wij de scherpste aanbieders voor de leukste reizen.