Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Fly drive vakanties

Een Fly drive vakantie is een vakantie waarbij je een vliegreis combineert met autohuur op de plek van bestemming. Je rijdt hierbij zelf rond met je huurauto, dit biedt de ideale mogelijkheid om zoveel mogelijk van het land te zien en om op verschillende plekken te komen. Het is ook een hele veilige manier om het land te verkennen. Onderweg slaap je in hotels, appartementen of op kampeerplekken. Verschillende reisorganisaties bieden fly drive vakanties aan. Het is ook mogelijk om zelf een fly drive vakantie samen te stellen zodat je je de plaats van bestemming je eigen plan kan trekken.

Fly & Drive Vakantie nog niet geboekt? Boek dan direct je jongeren reis bij:

Fly drive vakanties  Fly drive vakanties

Soorten Fly drive vakanties

Er zijn verschillende soorten fly drive vakanties mogelijk. Allereerst is het mogelijk om te kiezen voor een complete fly drive vakantie. In dat geval zijn een vliegticket, de autohuur en de accommodatie inbegrepen. De route die je tijdens de vakantie gaat af leggen ligt dus vast. Het voordeel van deze vakantie is dat er veel voor je is geregeld en de vakantie direct kan beginnen. Je kan ook kiezen voor een fly drive vakantie waarbij alleen de vliegtickets en de autohuur zijn inbegrepen. In dat geval is er toch al een deel van de reis geregeld maar ga je zelf op zoek naar de leukste hotels in het land. Je kan bij deze vakantie ook zelf je route bepalen en veranderen tijdens je reis. Als laatste is het ook mogelijk om zelf de fly drive vakantie samen te stellen. Je boekt zelf een vlucht, huurt een auto en regelt overnachtingen. Bij deze vorm ben je volledig vrij in het bepalen van je route en reis maar moet je wel zelf alles regelen.

Voordelen van een Fly drive vakantie

Een fly drive vakantie biedt vele voordelen. Zo zorgt een fly drive vakantie voor het ultieme vrije vakantiegevoel. Men stapt in het vliegtuig waarna er een huurauto staat om zo het land verder te kijken. Vakantiegangers hoeven zich geen zorgen te maken over het reizen met een trein of bus naar de plek van bestemming. Daarbij zijn met een auto vele mooie plekjes een stuk gemakkelijker te bereiken dan per bus of ander vervoersmiddel. Ook kan je je eigen plan trekken en ben je niet afhankelijk van anderen. Ook biedt een fly drive vakantie vooral gemak. In de huurauto kan men al de eigen spullen kwijt en zo rijdt men van plek naar plek. Het is één van de makkelijkste en fijnste manieren om uw vakantie te vieren.

Fly drive bestemmingen

Fly drive vakanties zijn mogelijk naar allerlei soorten bestemmingen. Europa kent veel landen waar men een prachtige fly drive vakantie kan maken. Populaire bestemmingen in Europa voor een fly drive vakantie zijn onder andere Griekenland, Spanje, Italië en Portugal. Deze landen lenen zich ook uitstekend voor een fly drive vakantie met kinderen. In elk land met een goede infrastructuur is het echter mogelijk om een fly drive vakantie te houden. Populaire fly drive bestemmingen buiten Europa zijn onder andere Amerika en Zuid-Afrika. In Zuid-Afrika kan men genieten van prachtige landschappen, wilde dieren en geweldige safaritochten. Voor schitterende natuur zijn Nieuw-Zeeland en Australië ook aan te raden voor een fly drive vakantie.

Wekelijks de beste deals in de mailbox?

·  Bestemmingen: Top 6 jongerenreizen in Griekenland ·  De top 10 jongerenvakanties als feestbestemming ·  Jongeren: Villa huren in Spanje ·  Lloret de Mar: de vetste jongerenbestemming ·  Top 10 beste jongerenbestemmingen ·  Top 10 beste ski vakantiebestemmingen voor jongeren ·  Top 10 beste wintersportgebieden voor jongeren ·  Top 10 betaalbare vakanties voor jonge mensen met een relatie ·  Top 10 goedkope last minute jongerenreizen ·  Top 10 goedkope last minute skivakantiebestemmingen voor jongeren ·  Top 10 jongerenreis bestemmingen in Spanje ·  Top 10 last minute wintersportvakantie voor jongeren ·  Top 10 meeste luxe hotels voor jongerenreizen ·  Top 10 wintersportbestemmingen voor studenten ·  Top 13 studenten vakantie bestemmingen ·  Top 6 all inclusive jongerenreis bestemmingen in Turkije ·  Top 8 all inclusive jongerenreizen ·  Last minutesJongerenvakantie Nederland

Ons doel

Sinds 2013 zijn wij bezig om jongeren zo veel mogelijk plezier te geven voor hun geld. Je bent maar 1 keer jong en je hebt niet al het geld van de wereld. Daarom zoeken wij de scherpste aanbieders voor de leukste reizen.