Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Direct na je examen op vakantie gaan

Voor veel middelbare scholieren blijven de examens een spannend moment. Het bepaalt namelijk of ze slagen voor hun diploma en of ze verder mogen studeren. De examens worden altijd afgenomen in mei en daarna zijn de scholieren drie maanden vrij tot dat ze aan hun nieuwe uitdaging mogen beginnen op de hogere school. Maar voor het zover is gaan veel jongeren eerst op vakantie. Tegenwoordig wordt dit steeds vaker gedaan in de periode tussen de laatste examen en de uitslag. Dit heeft voornamelijk met de voordelige aanbiedingen te maken. De schoolvakantie voor examenkandidaten begint namelijk al op 1 juni en dan zijn de vakantieprijzen veel voordeliger. De hogere prijzen beginnen pas eind juni op te lopen, als het hoogseizoen begint. Ga jij dit jaar het examen doen? Overweeg dan op direct na het laatste examen weg te gaan. Dit scheelt je namelijk ontzettend veel geld.

Eindexamenreis nog niet geboekt? Boek dan direct je jongeren reis bij:

Na je examen op vakantie Na je examen op vakantie

Waar ga je naartoe?

Je hebt besloten om direct te examen weg te gaan, maar dan moet je nu nog gaan bepalen waar de reis naartoe gaat. Enkele populaire plekken waar veel jongeren naartoe gaan zijn Lloret de mar, Chersonissos en Albufeira. Hier staan zon, zee, strand en feesten centraal. Veel jongeren keren jaarlijks terug op deze plekken om een te gekke feestvakantie te hebben met vrienden en vriendinnen. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een relatief rustigere plek, zoals Marmaris of Gran Canaria. Hier komen ook veel jongeren, maar is niet zo druk als de andere gebieden.

Zelfstandig op vakantie gaan.

Waar en wanneer je ook op vakantie gaat. Het belangrijkste is dat je ervan geniet. Een vakantie direct na het examen is vaak ook de eerste vakantie voor jongeren. Op een gegeven moment is er leeftijd bereikt dat jongeren op eigen benen willen staan en zelfstandig op vakantie willen gaan. En wat is nou een beter moment om dat uit te proberen dan direct na het examen? Op die manier overtuig je ook jouw ouders dat je best voor jezelf kunt zorgen.

Wekelijks de beste deals in de mailbox?

·  Bestemmingen: Top 6 jongerenreizen in Griekenland ·  De top 10 jongerenvakanties als feestbestemming ·  Jongeren: Villa huren in Spanje ·  Lloret de Mar: de vetste jongerenbestemming ·  Top 10 beste jongerenbestemmingen ·  Top 10 beste ski vakantiebestemmingen voor jongeren ·  Top 10 beste wintersportgebieden voor jongeren ·  Top 10 betaalbare vakanties voor jonge mensen met een relatie ·  Top 10 goedkope last minute jongerenreizen ·  Top 10 goedkope last minute skivakantiebestemmingen voor jongeren ·  Top 10 jongerenreis bestemmingen in Spanje ·  Top 10 last minute wintersportvakantie voor jongeren ·  Top 10 meeste luxe hotels voor jongerenreizen ·  Top 10 wintersportbestemmingen voor studenten ·  Top 13 studenten vakantie bestemmingen ·  Top 6 all inclusive jongerenreis bestemmingen in Turkije ·  Top 8 all inclusive jongerenreizen ·  Last minutesJongerenvakantie Nederland

Ons doel

Sinds 2013 zijn wij bezig om jongeren zo veel mogelijk plezier te geven voor hun geld. Je bent maar 1 keer jong en je hebt niet al het geld van de wereld. Daarom zoeken wij de scherpste aanbieders voor de leukste reizen.