Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Jongeren groepsreizen: hoe werkt het en waarheen?!

Simi-Reizen organiseert al sinds 2010 vakanties. Inmiddels is dit uitgegroeid tot het organiseren van actieve vakanties, jongeren vakanties en groepsreizen naar steeds meer unieke bestemmingen. Ontzettend leuk aan de verschillende reizen van Simi-Reizen is dat het allemaal groepsreizen zijn voor jongeren! Je ontmoet dus altijd nieuwe mensen en bent nooit alleen!

Jongeren groepsreizen: hoe werkt het?!

Jongeren groepsreizen: hoe werkt het en waarheen?!

Over jongeren groepsreizen met Simi-Reizen

Bij Simi-Reizen weet je altijd waar je aan toe bent tijdens de groepsreizen voor jongeren. Zo zijn de prijzen die je ziet ook de prijzen die je betaalt. Eenmaal op locatie hoef je dan ook niet meer te betalen voor activiteiten die bij de reis zijn inbegrepen. Het is natuurlijk afhankelijk van je reis hoeveel je moet betalen en wat er allemaal bij inbegrepen zit, maar dit staat duidelijk aangegeven. Dit is ideaal. Hierdoor weet je altijd waar je aan toe bent en kom je niet voor onverwachte kosten te staan.

Tijdens de reizen is er altijd reisbegeleiding. Zij zorgen ervoor dat iedereen een onvergetelijk vakantie beleeft en het onwijs naar zijn zin heeft. Op sommige bestemmingen komt er een lokale gids bij die jou alles kan vertellen over het gebied en de omgeving. Dit is de perfecte combinatie van gezelligheid, activiteiten en avontuur!

Wat zijn de verschillende soorten groepsreizen voor jongeren van Simi-Reizen?

Simi-Reizen biedt verschillende soorten groepsreizen aan voor jongeren, waar altijd iets tussen zit wat past bij jou wensen en behoeften. Ga je bijvoorbeeld alleen op vakantie? Kies dan voor de solo reizen. Dit is een reis met alleen maar mensen die alleen reizen, maar jullie allemaal samen vormen toch een groep en hierdoor ben je nooit alleen en is er altijd gezelligheid tijdens je vakantie. Daarnaast hebben ze voor jongeren speciale jongeren reizen. De groepsreizen voor jongeren zijn op basis van leeftijd, waardoor je altijd met leeftijdsgenoten zit. De leeftijdscategorieën zijn 16-17 jaar, 18-25 jaar en 24-32 jaar.

Jongeren groepsreizen: hoe werkt het en waarheen?!

Alle groepsreizen voor jongeren zijn uniek. Hierdoor kan je elk jaar op reis naar een andere bestemming. De reizen verschillen ook in duur. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een 8-daagse reis naar Kroatië, maar je kan het ook verder weg zoeken met een 16-daagse reis naar Amerika waarbij je op rondreis gaat langs de Nationale Parken, zoals de Grand Canyon.

Simi-Reizen heeft groepsreizen voor jongeren voor over de hele wereld. Op de website kan je ook een quiz maken om te kijken welke reis bij jou past. Ga je op reis naar de USA & Canada of toch naar Azië? Doe de test en ontdek welke reis het beste bij je past!.

Jongerenreizen met een groep: simi-reizen!

Welke jongeren groepsreizen zijn er allemaal?

Heb je al een exacte plek in gedachten voor een vakantie? Dan kan je op de website gemakkelijk zien of er een groepsreis naar jouw bestemming gaat. De bestemmingen van de jongeren groepsreizen zijn:

Groepsreis Bali voor jongeren

Bali heeft tijdens de jongerengroepsreis veel te bieden. Geniet op Bali van een ontzettend relaxte sfeer. Dat is een van de redenen waarom het eiland veel wordt bezocht door backpackers. Daarnaast wordt Bali veel geboekt voor feest- en strandvakanties. Het is hier namelijk (bijna) altijd mooi weer! Op Bali kan je gemakkelijk verplaatsen door het land, wat een groepsreis erg makkelijk maakt.

Deze rondreis voor jongeren op Bali neemt jou en je mede-reizigers mee naar het wereldberoemde Ubud, Bali National Park, Oost Bali en Gili Trawangan. De laatstgenoemde bestemming staat bekend als een feesteiland. Feesten dus! De reis eindigt uiteindelijk in Kuta. Tijdens reis onderneem je verschillende activiteiten en bewonder je de mooiste bezienswaardigheden van Bali.

Lees hier meer informatie over de groepsreis naar Bali

Groepreis Bulgarije voor jongeren

Met de groepsreis door Bulgarije wordt geschiedenis met natuur, cultuur en avontuur gecombineerd. Deze rondreis is weer heel wat anders dan bijvoorbeeld een rondreis door Bali, maar is wel net zo leuk. Dit komt door het mega gevarieerde programma dat is inbegrepen bij je reissom. Doordat je programma is inbegrepen, onderneem je alles echt samen met je reisgroep en weet je zeker dat je alles uit je bezoek aan Bulgarije haalt voor een spot goedkope prijs! Ontdek de prachtige natuur van Bulgarije!

Lees hier meer informatie over de groepsreis naar Bulgarije

Groepsreis Canada voor jongeren

Het is zelfs mogelijk om op groepsreis samen met jongeren te gaan naar Canada! Canada is een ontzettend prachtig, maar bovenal groot land. De natuur van Canada zal je voor de rest van je leven op je netvlies blijven staan. Zo prachtig is het. De rondreis brengt je langs verschillende nationale parken. Tijdens de groepsreis ga je op verschillende excursies en doe je allerlei activiteiten. Deze zijn al in de reissom verrekend.

Deze groepsreis ga je niet met een bus, boot of trein. Je trekt namelijk met verschillende SUV’s over het eiland. Hoe gaaf is dat!

Lees hier meer informatie over de groepsreis naar Canada

Groepsreis Colombia voor jongeren

De groepsreis voor jongeren in Colombia brengt je dichtbij de besneeuwde bergtoppen van het beroemde Andes-gebergte. Ook gaat de rondreis dwars door de jungle van het Tayrona National Park en heb je tijd om te relaxen aan het strand. Naast natuur ontdek je ook de gezellige steden als Bogotá en Medellin. Een van de bekendste figuren uit Colombia is Pablo Escobar. Tijdens de rondreis kom je veel over deze drugsbaas te weten.

Verder ontdek je het historische Cartagena en ga je op kookcursus om de Colombiaanse specialiteiten te leren maken. Een andere toffe activiteit die je gaat doen is snorkelen waar jij het onderwaterleven van Colombia kan ontdekken. Daarnaast ga je raften, leer je koffie maken en ga je op safari met een 4×4. Met zoveel activiteiten kan je wel stellen dat dit de prijs zeker waard zal zijn.

Lees hier meer informatie over de groepsreis naar Colombia

Groepsreis Costa Rica voor jongeren

Wellicht is Costa Rica niet bekend bij je of heb je er nog nooit over nagedacht om hier naar toe te gaan op vakantie, maar wij raden het zeker aan! Costa Rica staat namelijk om haar schitterende natuur en de bijbehorende prachtige wilde dieren. Het bijzondere aan de natuur is dat het enorm gevarieerd is. Geen enkel landschap ter wereld is met het landschap van Costa Rica te vergelijken.

Ontdek samen met een groep jongeren het prachtige land. Natuurlijk is er ook ruim de tijd voor ontspanning tijdens deze vakantie. Tijdens de rondreis kom je namelijk langs twee kusten aan de Stille Oceaan en de Caribische zee.

Lees hier meer informatie over de groepsreis naar Costa Rica

Groepsreis Cuba voor jongeren

Een andere optie voor een bijzondere rondreis in een schitterend mooi land: Cuba! Cuba staat bekend om haar Cubaanse Sigaren, bijzondere auto’s, overheerlijke cocktails en gezellige steden. Met een gehuurde Amerikaanse auto en een groep jongeren ontdek je dit allemaal op het prachtige eiland. Trek door de Havana en beleef een avontuur als nooit te voren.

Andere activiteiten die je gaat doen tijdens deze jongerengroepsreis door Cuba, is het leren van de salsa dans. Daarnaast bezoek je een originele tabaksboerderij voor de Cubaanse sigaren. Verder zijn er ook uitdagende activiteiten, zoals kajakken en overnachten midden in de natuur van de Topes de Collantes. Het is een ongelofelijk druk, maar vooral leuk programma met genoeg ontspanning!

Lees hier meer informatie over de groepsreis naar Cuba

Groepsreis Frankrijk voor jongeren

Frankrijk is een bekende plek voor groepsreizen met jongeren. Met deze 10-daagse groepsreis geniet je van een actief programma op een van de mooiste plekken van Frankrijk. Geniet tijdens de reis van vele avontuurlijk activiteiten, gezellige kampvuren en ontzettend leuke sfeer op de camping. Je komt thuis met de leukste verhalen en een hoop nieuwe vrienden of vriendinnen. Het is een stuk goedkoper dan andere (verre) reizen, maar zeker niet minder leuk als je houdt van actie en back to basic!

Lees hier meer informatie over de groepsreis naar Frankrijk

Groepsreizen Griekenland voor jongeren

Groepsreis Noord-Griekenland

Deze actieve 10-daagse groepsreis in Griekenland met jongeren richt zich op het noorden van het land. Tijdens deze jongerenreis staat het programma vol met feestjes, maar ook ga je genieten van de cultuur en geschiedenis van het land. Daarom kan je tijdens deze reis genieten van genoeg avontuur en gezelligheid. Ondanks het drukke programma heb je genoeg tijd en vrije keuze om te ontspannen (uit te brakken) of om activiteiten in te plannen, naast het uitgebreide en gevarieerde activiteitenschema. De groepsreis is ideaal voor jongeren die houden van een feestje, maar ook van de cultuur van het Griekse land

Lees hier meer informatie over de groepsreis naar Noord-Griekenland

Groepsreis Griekenland party cruise

Waar de andere Griekenland reis voornamelijk door het binnenland trekt, ga je met de party cruise groepsreis langs verschillende eilanden van Griekenland met de boot. Geniet van de brandende zon en met de hele week water om je heen. Op het zonnedek kan je even werken aan je kleurtje.

De reis begint in Athene. Tijdens de reis wordt er veel gefeest op de eilanden en op de boot. Natuurlijk ontdek je ook veel van het land en de verschillende eilanden van Griekenland. Daarom is het tijdens de reis op de boot al super gezellig. Je slaapt met 1 tot 3 andere in een hut op de boot. De hutten zijn uitgerust met airconditioning.

Lees hier meer informatie over de party cruise groepsreis naar Griekenland

Groepsreis Ierland voor jongeren

Waarschijnlijk denk je dat Ierland een heel ander land is dan de andere groepsreizen, maar niks is minder waar. Ierland barst van de pubs, kroegen en clubs. Het is een ontzettend gezellig land waar je tijdens de groepsreis veel gaat doen en beleven. Tijdens de groepsreis verblijf je zowel in de stad, zoals Dublin en in kleine dorpjes.

Tijdens deze groepsreis voor jongeren in Ierland staan er vele mooie bezienswaardigheden op het programma. Ontdek de beroemde Cliffs of Moher, The Ring of Kerry en de Diamond Hill. Genoeg avontuurlijke activiteiten op de planning. Deze reis is perfect voor jongeren die houden van avontuur, gezelligheid en feestjes.

Lees hier meer informatie over de groepsreis naar Ierland

Groepsreis Italië voor jongeren

Deze 9-daagse groepsreis voor jongeren in Italië heeft alles wat je wilt. Geniet van het zonnetje, de cultuur, het lekkere eten en mooie bezienswaardigheden. Deze groepsreis gaat door het Italiaanse gebied Toscane. Ontdek de mooie stad Florence en natuurlijk Pisa met de bekende toren. Daarnaast trek je ook door Pistoia en Volterra. Deze reis wordt afgewisseld met vele activiteiten, zoals een kookworkshop waar je de Italiaanse keuken leert kennen. Daarnaast ga je fietsen en maak je een aantal mooie wandelingen. De rust ga je vinden op het strand waar je heerlijk kan relaxen en zwemmen.

Lees hier meer informatie over de groepsreis naar Italië

Groepsreis Jordanië voor jongeren

Jordanië is een van de meest unieke landen voor een jongerengroepsreis. Beleef samen met andere jongeren een groepsreis om nooit meer te vergeten. Trek door de woestijn van plek naar plek. Het hoogtepunt van de reis is de rotsstad Petra. Deze reis biedt vele activiteiten en kom je uiteraard langs vele bezienswaardigheden.

Rijdt op een kameel en trek met een jeep door de woestijn. Een andere hele toffe activiteiten in Jordanië is canyoning. Daarnaast ga je in de Dode Zee snorkelen. De onderwater wereld is prachtig en je komt de mooiste exotische vissen tegen. Tijdens de reis slaap je zowel in hotels als onder de sterren hemel in de woestijn. Ontzettend leuke en bijzondere groepsreis!

Lees hier meer informatie over de groepsreis naar Jordanië

Groepsreizen Kroatië voor jongeren

Eilandhoppen Kroatië met jongeren

Feesten, feesten en feesten! Dat ga je doen tijdens deze eilandhop groepsreis langs de schitterende eilanden van Kroatië. Vaar langs de meest fantastische plekken in het zuiden van Kroatië. Je vliegt op Split en je eindigt ook weer in deze mooie stad.

Naast het feesten bezoek je ook leuke steden, zoals Vis en Hvar. Hvar is op dit moment de plek waar vele jongeren naar toe gaan/willen op vakantie. Dat komt vanwege het heerlijke klimaat en het prachtige eiland met vele feesten. Op de boot is ook veel gezelligheid. Dat is bovendien de plek waar je overnacht. Het is altijd erg gezellig tijdens deze jongerengroepsreis.

Lees hier meer informatie over de groepsreis eilandhoppen in Kroatië met jongeren

Lees hier mijn reiservaring tijdens het eilandhoppen in Kroatië!

Actieve groepsreizen Kroatië met jongeren

De andere groepsreis in Kroatië is meer voor de avonturier. Tijdens de 11-daagse groepsreis ga je niet per water, maar per land van plek naar plek. De reis bestaat uit avontuurlijke activiteiten, zon, strand en feesten. Het is een populaire jongerenreis, omdat het goed betaalbaar is en omdat de activiteiten erg variëren. Daarnaast ben je ook altijd wel verzekerd van lekker weer door het goede klimaat.

Deze groepsreis heb je ook 2 keuzes die je kan maken. Kies je voor de luxe groepsreis of de actieve groepsreis:

Groepsreis Malediven voor jongeren

Iedereen heeft wel eens foto’s van de Malediven gezien. De prachtige witte stranden en de huisjes op het water. Hoe tof is het dat je deze eilanden samen met een groep jongeren kan gaan ontdekken. Naast dat je hier heerlijk tot rust komt en leuk kan feesten, ga je ook leuke activiteiten doen.

Je gaat maar liefst 15 dagen op groepsreis, dus je krijgt zeker waar voor je geld. Alle activiteiten, zoals duiken, dolfijnen spotten, nachtvissen en jetskiën zijn allemaal met de prijs inbegrepen. Dit wordt een droomvakantie!

Lees hier meer informatie over de groepsreis naar de Malediven

Groepsreizen Marokko voor jongeren

Groepsreis in Marokko voor jongeren in de zomer

Marokko is een ontzettend leuk land om samen met een groep jongeren door heen te reizen. Tijdens deze 11-daagse groepsreis waan jij je in een compleet andere wereld dan dat je gewend bent. Wandel langs prachtige plekken, terwijl je de Atlas Gebergte beklimt samen met de meereizende muilezels. Je verblijft enkele nachten in een leuk lokaal dorpje Berbers, waar je de cultuur leert kennen van het Noord-Afrikaanse land.

In Marokko bevindt zich Aït Benhaddou. Dit is een UNESCO Werelderfgoed, wat houdt in dat het goed wordt beschermd. Daarnaast is er ook genoeg tijd en ruimte om lekker te relaxen aan de kust. Een super leuk gevarieerd programma in een prachtig land met gezellige jongeren.

Lees hier meer informatie over de groepsreis naar Marokko in de zomer

Groepsreis in Marokko voor jongeren in de winter

Marokko is een prachtig land in het noorden van Afrika. Tijdens deze 11-daagse groepsreis met jongeren in Marokko ontdek je als eerste de wereldstad Marrakech. Tip is om wel je wandelschoenen mee te nemen, want je gaat op diverse wandeltochten door het Atlasgebergte.

Kan je genieten van de Marokkaanse keuken? Dan ben je deze reis helemaal in je element. Je krijgt namelijk een traditionele kookles en een theeceremonie. Als je dan ook fan bent van Game of Thrones wacht dan niet langer met boeken, want tijdens de reis ontdek je verschillende filmlocaties van deze wereldberoemde serie. Natuurlijk ga je ook samen met kamelen de Sahara ontdekken!

Lees hier meer informatie over de groepsreis naar Marokko in de winter

Groepsreis Noorwegen en Zweden voor jongeren

Ben jij een echte actieveling? En vind je het leuk om helemaal back to basic te gaan? Dan is deze 15-daagse groepsreis in Noorwegen en Zweden echt wat voor jou. Je gaat op vele wandeltochten. Je hoeft geen extreem goede conditie voor te hebben, want voor iedereen is deze vakantie wel te doen. Uiteraard is het wel handig als je er wel van houdt om actief bezig te zijn.

Naast wandelen ga je ook op een kanotocht en met de kano kom je langs allerlei mooie natuur. Natuurlijk kunnen de watervallen met de bijbehorende Nationale Parken van Zweden en Noorwegen niet ontbreken tijdens deze groepsreis voor jongeren. Dit belooft een avontuurlijke vakantie te worden!

Lees hier meer informatie over de groepsreis naar Noorwegen en Zweden

Groepsreis Oostenrijk voor jongeren

Oostenrijk staat vooral bekend om haar leuke stedentrips en wintersportreizen die je hier kan maken. Het is echter ook leuk om in de zomer de Oostenrijkse Alpen te trotseren. Dat is wat je samen met leeftijdsgenoten gaat doen tijdens deze 10-daagse groepsreis in Oostenrijk. De groepsreis bevindt zich onder andere in Karinthië waar het in de zomer lekker warm is.

Deze groepsreis is geschikt voor jongeren en actievelingen. Als je houdt van hiken en wandelen is deze vakantie echt wat voor jou. Je hoeft geen perfecte conditie te hebben, want iedereen zou deze trip wel aan kunnen. Natuurlijk is het wel handig om je goed voor te bereiden en het wel echt leuk te vinden, want het is wat anders dan een vakantie naar Mallorca. Naast wandelen ga je ook andere activiteiten doen, zoals klimmen en zwemmen.

Lees hier meer informatie over de groepsreis naar Oostenrijk

Groepsreis Slovenië voor jongeren

De 10-daagse groepsreis met jongeren door Slovenië is een echte outdoor vakantie met vele activiteiten. Als je houdt van actie en avontuur, denk dan niet langer na, want een meer geschikte groepsreis ga je niet tegen komen. Ga samen met jongeren met dezelfde passie genieten van deze geweldige groepsreis.

Tijdens de groepsreis ga je verschillende activiteiten doen, zoals kajakken, raften, canyoning en fietsen. Het volleybaltoernooi is altijd een groot succes waar de groep nog dichter naar elkaar toe groeit. Natuurlijk mag een afsluitend kampvuur met muziek dan niet ontbreken. Een top reis!

Lees hier meer informatie over de groepsreis naar Slovenië

Groepsreis Spanje voor jongeren

Zuid-Spanje is altijd al een bekende spot geweest voor jongeren om op vakantie te gaan. Nu kan je ook op een 8-daagse groepsreis met jongeren naar het Zuiden van Spanje trekken. De reis staat bekend door de goede afwisseling tussen een zonvakantie en cultuur snuiven. Je vindt in het gebied vele mooie zandstranden en schitterende natuur. Uiteraard ga je ook heerlijk genieten van de Spaanse paella, koffie en tapas.

Bewonder mooie bezienswaardigheden, zoals de Moskee Córdoba. De steden die passeren tijdens de groepsreis zijn onder andere Sevilla, Malaga, Granada en Cordoba. De echte wijnliefhebbers kunnen hun geluk niet op tijdens de wijnproeverij. Voor een goede prijs, met alle activiteiten inbegrepen, beleef je een geweldige vakantie!

Lees hier meer informatie over de groepsreis naar Spanje

Groepsreis Sri Lanka voor jongeren

Sri Lanka is een prachtig land, gelegen in Zuid-Azië. Het land staat bekend om haar prachtige natuur, mooie stranden en bijzondere plekken. Bezoek samen met leeftijdsgenoten met dezelfde interesses tempels en natuurgebieden.

De reis duurt 16 dagen, dus het geld is het dubbel en dwars waard. Alle activiteiten, zoals raften en een treinrit door de plantages zitten inbegrepen bij de prijs die je vooraf betaalt. Wel moet je een beetje flexibel zijn voor deze reis. In een Aziatisch land gaat namelijk nooit iets zoals gepland. Maar als je een beetje avontuurlijk bent ingesteld, wordt dit echt een fantastische vakantie.

Lees hier meer informatie over de groepsreis naar Sri Lanka

Groepsreizen Verenigde Staten voor jongeren

Muziek groepsreis Verenigde Staten met jongeren

Deze groepsreis voor jongeren in de Verenigde Staten staat vooral bekend als muziekreis. Tijdens de reis kom je namelijk langs vele plekken met historische waarde voor muziek. Zo ontdek je bijvoorbeeld Memphis. Hier heeft onder andere Elvis Presley gewoond. De andere bekende plek is Nashville waar je naar toe gaat tijdens de reis. Nashville is de bakermat van de country-muziek.

Je reist met allemaal jongeren van dezelfde leeftijd met dezelfde interesse in muziek. Leuk om daar samen muziek te ontdekken en samen muziek te maken. Maar je gaat nog veel meer doen, zoals het bezoeken van de themaparken van Orlando en de kustplaats Miami. De perfecte reis voor muziekliefhebbers.

Lees hier meer informatie over de muziek groepsreis naar de Verenigde Staten!

Groepsreis door de natuur van de Verenigde Staten voor jongeren

Dit is een ontzettend unieke rondreis door de Verenigde Staten. Hoe gaaf is het dat je deze rondreis kan doen met jongeren. Tijdens deze reis kom je langs de mooiste natuur die de VS te bieden heeft. Keer terug in de tijd van het Wilde Westen en de cowboys. Deze 16-daagse reis begint in de hoofdstad van Colorado, oftewel Denver.

Het hoogtepunt van de reis is Mount Rushmore. Dit is het beroemde gebergte met 4 gezichten erin verwerkt. Geniet verder van verschillende mooie Nationale Parken en slaap in leuke verblijven. De rondreis gaat per auto. Een ontzettend leuke reis als je houdt van de natuur.

Lees hier meer informatie over deze groepsreis door de natuur van de Verenigde Staten!

Groepsreis door de Nationale Parken van de Verenigde Staten voor jongeren

Tijdens deze groepsreis voor jongeren door de Verenigde Staten combineer je twee wereldsteden met zeven natuurparken. Deze rondreis gaat per huurauto met chauffeur en is de meeste flexibele reis van allemaal. Alle natuurparken die je kan bezoeken liggen in het midwesten van de Verenigde Staten. Je begint deze reis in Las Vegas en daar eindigt deze reis ook.

Er zijn verschillende activiteiten die je bij kan boeken, zoals een helikopter vlucht boven zowel Las Vegas als de Grand Canyon. Als je het aandurft kan je ook gaan skydiven bij de Grand Canyon. Deze reis kan je zo gek maken, zoals jezelf wilt. Een ding is zeker. Dit wordt een reis om nooit meer te vergeten!

Lees hier meer informatie over de groepsreis door de Nationale Parken van de Verenigde Staten

Groepsreis Californië voor jongeren

Dit is de rondreis die bijna iedereen wel een keer zou willen maken. Een rondreis door Californië staat op bijna iedereen zijn bucketlist. Hoe leuk is het dat je deze reis op jonge leeftijd al kan maken met leeftijdsgenoten. Deze 15-daagse groepsreis met jongeren door Californië brengt je met SUV’s langs onder anders Los Angels en San Francisco.

Deze rondreis is helemaal aan te passen naar je eigen wensen. Zolang je op de afgesproken tijd op de afgesproken plek staat, is het goed. Binnen dat tijdsbestek mag jezelf bepalen wat de activiteiten worden. Tijdens de reis kom je langs indrukwekkende meren en verschillende Nationale Parken. Een droomgroepsreis voor jongeren.

Lees hier meer informatie over de groepsreis naar Californië voor jongeren

Groepsreis New York voor jongeren

New York is de droombestemming van vele Nederlandse jongeren om te bezoeken. Helemaal de weken voor kerst is het een droom om naar New York te gaan. Wat ontzettend leuk dat je deze romantische reis kan doen samen met allemaal leeftijdsgenoten. Op deze 9-daagse groepsreis ontdek je hoe New York is in de tijden voor kerst.

Naast “de stad die nooit slaapt” ga je ook langs de staat van de president, namelijk Washington D.C. Dit is in tegenstelling tot de andere groepsreizen niet echt een rondreis. Je blijft namelijk vooral in New York en in Washington D.C. In de steden ga je genieten van verschillende leuke activiteiten, bezienswaardigheden bezoeken en lekker eten. Voor een mooi bedrag kan jij al genieten van een vakantie die je nooit meer zal vergeten.

Lees hier meer informatie over de groepsreis naar New York

Groepsreis Vietnam voor jongeren

Vietnam is een bekend land waar vele backpackers al zijn geweest. Niet voor niets is het een van de favoriete bestemmingen onder backpackers. Dat komt door de prachtige natuur en het klimaat. Daarnaast waan jij je in Vietnam in een totaal andere wereld, dan de wereld die je bent gewend. De 17-daagse groepsreis begint in Hanoi en eindigt in Ho Chi Minh-stad.

Tijdens de reis kom je langs prachtige bezienswaardigheden en de mooiste bezienswaardigheden die moeder natuur te bieden heeft. Daarnaast is er alle tijd voor leuke activiteiten, zoals raften, snorkelen, varen, quad rijden en zandsurfen. Unieke activiteiten op een unieke locatie. Wij vinden het een super leuke reis!

Lees hier meer informatie over de groepsreis naar Vietnam

Groepsreizen in de winter voor jongeren

Winter groepsreis Zweden voor jongeren

Het winteravontuur in Zweden is een groepsreis met jongeren die je niet meer snel zal vergeten. Deze 8-daagse groepsreis beleef je in de prachtige winterse omgeving bedolven met sneeuw. Ook al is het geen kerst, beleef je hier een echt kerstgevoel. De overnachtingen zullen plaats vinden in de traditionele Zweedse cabins.

Tijdens de reis ga je een aantal geweldige activiteiten doen, zoals skiën, ijskarten, sneeuwschoenwandelen, je eigen overnachtingslocatie maken, ijsvissen, een tocht met honden en zo kan je nog wel even doorgaan. Het is een prachtig programma. De activiteiten, het land en de medereizigers zal je niet snel vergeten na deze reis.

Lees hier meer informatie over de winter groepsreis naar Zweden

Wintersport groepsreis Oostenrijk voor jongeren

Wintersporten in Oostenrijk is een bekend verhaal. Maar wist je dat je ook zelf een wintersport vakantie kan boeken met leeftijdsgenoten. De 10-daagse wintersport groepsreis in Oostenrijk is geschikt voor zowel beginnende als ervaren skiërs. Het is aan jou de keuze of je wilt gaan snowboarden of gaat skiën. Je kan vrij uit gaan wintersporten, maar je kan er ook voor kiezen om lessen te nemen.

Het is een groepsreis, maar ook een echte wintersportvakantie. Je bent dus vrij in wat je doet. Je hoeft ook niet elke dag te gaan skiën en snowboarden als je daar een keer geen zin in hebt. De avonden zijn ook altijd erg gezellig in de appartementen en natuurlijk in de après ski. Jullie kunnen er ook voor kiezen om met ze allen een lekker hapje te gaan eten bij het restaurant.

Lees hier meer informatie over de wintersport groepsreis naar Oostenrijk

Wekelijks de beste deals in de mailbox?

·  Bestemmingen: Top 6 jongerenreizen in Griekenland ·  De top 10 jongerenvakanties als feestbestemming ·  Jongeren: Villa huren in Spanje ·  Lloret de Mar: de vetste jongerenbestemming ·  Top 10 beste jongerenbestemmingen ·  Top 10 beste ski vakantiebestemmingen voor jongeren ·  Top 10 beste wintersportgebieden voor jongeren ·  Top 10 betaalbare vakanties voor jonge mensen met een relatie ·  Top 10 goedkope last minute jongerenreizen ·  Top 10 goedkope last minute skivakantiebestemmingen voor jongeren ·  Top 10 jongerenreis bestemmingen in Spanje ·  Top 10 last minute wintersportvakantie voor jongeren ·  Top 10 meeste luxe hotels voor jongerenreizen ·  Top 10 wintersportbestemmingen voor studenten ·  Top 13 studenten vakantie bestemmingen ·  Top 6 all inclusive jongerenreis bestemmingen in Turkije ·  Top 8 all inclusive jongerenreizen ·  Last minutesJongerenvakantie Nederland

Ons doel

Sinds 2013 zijn wij bezig om jongeren zo veel mogelijk plezier te geven voor hun geld. Je bent maar 1 keer jong en je hebt niet al het geld van de wereld. Daarom zoeken wij de scherpste aanbieders voor de leukste reizen.