Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Top 10 leukste jongerengroepsreizen bestemmingen

Jongeren houden ervan om de wereld te ontdekken. Iedereen wil alles zien en alles meemaken, en terecht ook! De wereld bestaat uit 6 continenten en elk continent heeft weer wat anders en zijn speciale kenmerken. Elk land heeft zijn eigen cultuur en ze zijn allemaal zo verschillend van elkaar. Die verschillen zijn ontzettend interessant om zelf te gaan ontdekken. Daarom hebben wij een lijstje met de top 10 leukste jongerengroepsreizen bestemmingen voor je!

Top 10 de leukste jongerengroepsreizen bestemmingen

1. Jongerengroepsreizen Bali

Jongerengroepsreizen Bali

Bali is al jarenlang een grote naam in de wereld van toerisme. Het eiland ligt in Indonesië en bestaat uit de mooiste natuurgebieden. Het leven op Bali is goedkoop en dat is erg aantrekkelijk voor de meeste mensen. De gastvrijheid en de vriendelijkheid van de lokale mensen is een van de grootste redenen waar zoveel mensen ernaar toe reizen. Maar ook het tropische uitzicht overal is ook een grote factor waarom jij je vakantie naar Bali zou boeken!

Bali heeft indrukwekkende natuur en de mooiste stranden. Tijdens jouw vakantie naar Bali kun je de leukste activiteiten meemaken. Denk dan bijvoorbeeld aan snorkelen in het helblauwe water, raften door de jungle, een vulkaan beklimmen en nog veel meer. Het eiland zit vol met cultuur en heeft ontzettend veel tempels waar je u tegen kunt zeggen. Maar ook een hele dag op het strand liggen en van de zon genieten kun je geen nee tegen zeggen!

Bekijk hier direct de jongerenrondreis naar Bali

2. Jongerengroepsreizen Sri Lanka

Jongerengroepsreizen Borneo

Sri Lanka, met de omvang van Nederland en België samen, biedt een diversiteit die kan wedijveren met die van India, Thailand en Zuid-Afrika. Deze smeltkroes van culturen, geschiedenis, religies, berglandschappen, natuurgebieden en tropische stranden maakt het een unieke bestemming voor een rondreis. Bovendien staat Sri Lanka bekend als de top safari bestemming buiten het Afrikaanse continent.

Tijdens een rondreis door Sri Lanka ontdek je bij elke stop een nieuwe wereld. Je komt langs eeuwenoude tempels, waarbij je je afvraagt hoe deze ooit zijn gebouwd, wandelt door nevelige jungles in de bergen, en belandt vervolgens binnen enkele uren op het zachte zand van een idyllisch strand.

Bekijk hier direct de jongerenrondreis naar Sri Lanka

3. Cuba jongerengroepsreis

Cuba jongerengroepsreis

Als je aan Cuba denkt, denk je misschien wel aan de kleurrijke huisjes, de Cubaanse sigaren en de lekkerste cocktails. Maar Cuba bestaat uit nog veel meer dan dat. Cuba haar cultuur is te omschrijven als een cultuur met veel contrasten. Het land ligt in het noordelijke Caribisch gebied, erg tropisch dus. Als je op vakantie naar Cuba gaat, kun je een vakantie vol cultuur, zon en natuur verwachten. Pak je koffers maar alvast in!

Cuba is een charmant eiland met de witste stranden, de blauwste wateren, maar ook de groenste natuur. Je gaat dus veel variatie tussen intensieve en ontspannende activiteiten vinden tijdens je vakantie. Je gaat de adembenemendste watervallen bezoeken, de drukste clubs ontdekken en zelfs de salsa dans leren. Binnen de kortste tijd voel jij je net een inwoner van Cuba!

Bekijk hier direct de jongerenrondreis naar Cuba

4. Costa Rica tijdens een jongerengroepsreis

Costa Rica tijdens een jongerengroepsreis

Costa Rica is een bekende vakantiebestemming onder de jongeren. Maar wat maakt Costa Rica zo speciaal? Het weer in Costa Rica is het hele jaar door een lekker klimaat om in te leven. Veel jongeren gaan naar Costa Rica om alle prachtige natuurgebieden, vulkanen, stranden en watervallen te ontdekken. De mensen in Costa Rica zijn misschien wel de gelukkigste mensen ter wereld en dat gaat jouw vakantie nog leuker maken,

Het leven in Costa Rica heeft een ideale variatie van duiken tot trektochten door de jungle. En natuurlijk de witte stranden zijn niet te missen tijdens je vakantie. Hele dagen hangen op het strand of lopen over de hangbruggen in de jungle. Hoe dan ook, je vakantie naar Costa Rica zit vol met de vetste avonturen!

Bekijk hier direct de jongerenrondreis naar Costa Rica

5. Jongerengroepsreizen naar Kroatië

Jongerengroepsreizen naar Kroatië

Kroatië tikt alle hokjes aan voor een ideale jongerenvakantie. Zon, zee, strand en zui… nog meer strand! Kroatië heeft veel mooie culturele steden, veel zonuren in het jaar en de mooiste eilanden om te ontdekken. Kroatië wordt vaak beschouwd als een goedkoop vakantieland dat maakt het ook weer een stuk aantrekkelijker voor jongeren.

Een inschatting van jouw dagbesteding in Kroatië zal liggen aan het strand zijn, zwemmen in de azuurblauwe zee en genieten van de leukste havenstadjes. Je kunt gaan eilandhoppen, de mooiste wandelingen maken, kajakken, noem het maar op! Een vakantie naar Kroatië is zeker niet vervelend!

Bekijk hier direct de jongerenrondreis naar Kroatië

6. Noorwegen en Zweden

Top 10 leukste jongerengroepsreizen bestemmingen

Noorwegen en Zweden behoren tot Scandinavië en staan boven aan het lijstje van de meest bezochte landen bij jongeren in de winter. Een vakantie naar Noorwegen of Zweden is een actieve vakantie vol met avonturen. Noorwegen en Zweden is een mooie reis in elk seizoen en is niet tijdsgebonden. Beide landen staan bekend om de mooiste landschappen, het lekkere eten en ultieme rust. Verdiende vakantie dus!

Tijdens je vakantie ga je de prachtigste wandelingen maken, misschien wel het noorderlicht spotten of een dagje skiën. Maar ook deze Scandinavische landen zitten vol met cultuur en geschiedenis die interessant zijn om te ontdekken. Tijdens je vakantie naar Noorwegen en Zweden is het moeilijk om stil te zitten!

Bekijk hier direct de jongerenrondreis naar Noorwegen & Zweden!

7. Jongerengroepsreizen naar Frankrijk

Top 10 leukste jongerengroepsreizen bestemmingen

Frankrijk is misschien wel de bekendste vakantiebestemming onder Nederlanders. En dat is logisch, want Frankrijk heeft alles voor een fijne vakantie voor jongeren. Het lekkerste eten, de leukste outdoor activiteiten, uitgaansleven en veel stranden. Frankrijk is ideaal voor jongeren die een actieve vakantie zowel als een ontspannende willen.

Tijdens je vakantie naar Frankrijk kun je de leukste activiteiten meemaken. Denk dan bijvoorbeeld aan raften, canyoning, klimmen, maar ook skiën is mogelijk. Het land zit niet alleen vol met de mooiste stranden, maar verder nog met de mooiste bergen. Je dagen zullen bestaan uit ontspannen op het strand, maar ook actieve wandelingen door de bergen. Ook Frankrijk heeft een interessante cultuur en geschiedenis waar je meer over kunt leren. Een vakantie naar Frankrijk is een en al genieten!

Bekijk hier direct de jongerenrondreis naar Frankrijk!

8. Reizen met jongeren naar Colombia

Top 10 leukste jongerengroepsreizen bestemmingen

Colombia ligt op het continent Zuid-Amerika en is misschien wel een van de kleurrijkste landen ter wereld. Colombia is erg betaalbaar en erg rustig, zodat jij op je eigen gemakje het land kunt ontdekken. Het land heeft lekker eten, muziek waar je uren op kunt dansen en de leukste stadjes om te bezoeken. De Colombianen zijn trots op waar ze vandaan komen en willen graag hun landje aan toeristen laten zien. Ze zijn erg gastvrij en kunnen je alles vertellen over hun cultuur.

Tijdens je vakantie naar Colombia ga je de mooiste natuur tegenkomen, meer over de cultuur leren en lekker op het strand bijkomen. Je kunt er verschillende activiteiten doen. Denk dan aan raften, een mooie wandeling maken of het Andes gebergte bezoeken. Het wordt een vakantie vol met intensieve, maar ook ontspannende dagen.

Bekijk hier direct de jongerenrondreis naar Colombia!

9. Jongerengroepsreizen Zuid-Afrika

Het ontmoeten van de Big Five staat waarschijnlijk ook hoog op jouw verlanglijstje! Eenmaal oog in oog met de meest indrukwekkende wilde dieren van Afrika, is een ervaring die je ten minste één keer in je leven moet meemaken. Ontdek de olifant, leeuw, neushoorn, buffel en het luipaard, samen met talloze andere wilde dieren. Maar onze avonturen beperken zich niet enkel tot het spotten van de Big Five; Zuid-Afrika heeft zo veel meer te bieden. Dit land kent een rijke geschiedenis en een unieke cultuur, waarover we tijdens onze reis zeker meer zullen leren. Bovendien duiken we in het bruisende nachtleven van Zuid-Afrika, waardoor we een geheel andere kant van dit fascinerende land zullen ervaren!

Bekijk hier direct de jongerenrondreis naar Zuid-Afrika

10. Jongerengroepsreis Balkan

Top 10 leukste jongerengroepsreizen bestemmingen

De Balkan landen worden steeds en steeds meer populairder onder de jongeren. De Balkan bestaat uit meerdere landen en is een ontzettend groot gebied om te ontdekken. De diversiteit van de verschillende Balkan landen is erg aanwezig naarmate je door de verschillende landen reist. Daarom is het aantrekkelijk voor jongeren om het gebied te bezoeken, het is goedkoop en je leert ontzettend veel over verschillende landen.

Tijdens je vakantie naar de Balkan kun je gaan genieten van het landschap, de verschillende culturen en van het drukke nachtleven. Een vakantie naar de Balkan landen is een actieve vakantie en ideaal als van een beetje actie en geschiedenis houdt!

Bekijk hier direct de jongerenrondreis naar de Balkan


Waar gaat jouw volgende jongerenvakantie heen? Dit waren de top 10 leukste jongerengroepsreizen bestemmingen!

Wekelijks de beste deals in de mailbox?

·  Bestemmingen: Top 6 jongerenreizen in Griekenland ·  De top 10 jongerenvakanties als feestbestemming ·  Jongeren: Villa huren in Spanje ·  Lloret de Mar: de vetste jongerenbestemming ·  Top 10 beste jongerenbestemmingen ·  Top 10 beste ski vakantiebestemmingen voor jongeren ·  Top 10 beste wintersportgebieden voor jongeren ·  Top 10 betaalbare vakanties voor jonge mensen met een relatie ·  Top 10 goedkope last minute jongerenreizen ·  Top 10 goedkope last minute skivakantiebestemmingen voor jongeren ·  Top 10 jongerenreis bestemmingen in Spanje ·  Top 10 last minute wintersportvakantie voor jongeren ·  Top 10 meeste luxe hotels voor jongerenreizen ·  Top 10 wintersportbestemmingen voor studenten ·  Top 13 studenten vakantie bestemmingen ·  Top 6 all inclusive jongerenreis bestemmingen in Turkije ·  Top 8 all inclusive jongerenreizen ·  Last minutesJongerenvakantie Nederland

Ons doel

Sinds 2013 zijn wij bezig om jongeren zo veel mogelijk plezier te geven voor hun geld. Je bent maar 1 keer jong en je hebt niet al het geld van de wereld. Daarom zoeken wij de scherpste aanbieders voor de leukste reizen.