Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Leuke drankspellen voor op je vakantie

Ben je op zoek naar leuke drankspellen? Lees dan maar snel verder want onze tips kunnen je zeker helpen! We hebben namelijk voor jou de leukste drankspellen op een rijtje gezet! Dit is dan ook het moment om eens na te gaan welke spellen er bij jullie in de smaak vallen. Bereid een leuke avond met zijn allen goed voor, dan wordt het in ieder geval een succes wat hoe dan ook voor herhaling vatbaar zal zijn!

Leuke drankspelletjes voor op je vakantie

Leukste drankspellen op een rijtje

Als je zin hebt in een feestje, of je bent gezellig met wat vrienden thuis of op vakantie, dan wil je misschien wel de leukste drankspellen spelen samen. Daarom hebben we er een paar voor je op een rijtje gezet:

GOGO jongerenreizen

 

  • Stef stuntpiloot is een leuk drankspel. Je hebt het spel nodig, vier spelers en bier in een fles of in een glas. Iedere ronde kunnen er vier spelers meedoen. Alle spelers hebben een eigen glas drank bij zich staan. Je volgt de spelregels van het spel Stef Stuntpiloot en gaat een heerlijke avond hebben samen.
  • Boten is een drankspel wat gespeeld wordt met zeven ronden. Je hebt veel variatiemogelijkheden binnen dit spel. Je hebt twee spelers nodig minimaal, maar hoe meer mensen erbij zijn hoe leuker dat het is! Verder heb je een set kaarten nodig en dan nog bier natuurlijk! Een speler zal de dealer zijn en zorgen dat alle ronden goed verlopen.
  • Een ander bekend en leuk drankspel is bierviltje draaien. Het is een spel wat je eenvoudig kunt leren en ideaal voor de beginnende drinker. Je hebt pennen nodig, bier en bierviltjes. Je speelt het met twee tot zes spelers en de bedoeling is dat je een tekst of opdracht op een viltje schrijft. Dit doet iedereen om en om en de speler die aan de beurt is mag dan een viltje draaien en de opdracht uitvoeren.
  • Bier estafette wordt ook vaak gekozen als leukste drankspel. Je moet dan zo snel als mogelijk drinken. Je gaat dan twee teams maken en gaat dan tegenover elkaar staan. De eerste speler van ieder team begint dan met drinken. Als het eerste pilsje op is mag de volgende speler en zo gaat het door tot het op is. Je zou nog een opdracht kunnen bedenken voor het team dat heeft verloren.

Op vakantie en leuke drankspellen spelen

Tijdens je vakantie heb je ook wel eens zin in een spelletje met vrienden toch? Bovenstaande drankspellen kun je dan eens gebruiken en dan kijken wat er bij jullie in de groep goed in de smaak valt. Het is ook leuk om af te wisselen en dan kun je de leuke drankspellen met elkaar mixen. Iedereen heeft vast en zeker wel een bepaalde voorkeur, maar zorg dat het gewoon gezellig blijft en dat zal vast en zeker lukken als er een leuk spel en een drankje aanwezig zijn!

Speel de leukste drankspellen met vrienden

 

Met je vrienden heb je vast en zeker al eens wat gedronken, maar heb je de leukste drankspellen ook al eens gedaan? Tijd om het eens te veranderen dan, want zo wordt een avondje samen nog leuker. Je gaat hoe dan ook veel plezier maken, voor iedereen zijn er meer dan genoeg drankjes en de spelletjes zorgen ook voor wat meer spanning en actie. Het is altijd spannend wie dat er gaat winnen en daarom is de uitdaging ook leuk! Wie gaat er echt strijden en wie wordt er misschien wel wat lui van de alcohol? Hoe later het wordt, hoe spannender het kan worden en hoe losser iedereen wordt! Tijd om daarom de leukste drankspellen alvast voor te bereiden en dan kun je je vrienden uitnodigen en samen een leuke avond hebben!

Vakantie nog niet geboekt? Boek dan direct je jongeren reis bij: 

leuke drankspellen leuke drankspellen

Wekelijks de beste deals in de mailbox?

·  Bestemmingen: Top 6 jongerenreizen in Griekenland ·  De top 10 jongerenvakanties als feestbestemming ·  Jongeren: Villa huren in Spanje ·  Lloret de Mar: de vetste jongerenbestemming ·  Top 10 beste jongerenbestemmingen ·  Top 10 beste ski vakantiebestemmingen voor jongeren ·  Top 10 beste wintersportgebieden voor jongeren ·  Top 10 betaalbare vakanties voor jonge mensen met een relatie ·  Top 10 goedkope last minute jongerenreizen ·  Top 10 goedkope last minute skivakantiebestemmingen voor jongeren ·  Top 10 jongerenreis bestemmingen in Spanje ·  Top 10 last minute wintersportvakantie voor jongeren ·  Top 10 meeste luxe hotels voor jongerenreizen ·  Top 10 wintersportbestemmingen voor studenten ·  Top 13 studenten vakantie bestemmingen ·  Top 6 all inclusive jongerenreis bestemmingen in Turkije ·  Top 8 all inclusive jongerenreizen ·  Last minutesJongerenvakantie Nederland

Ons doel

Sinds 2013 zijn wij bezig om jongeren zo veel mogelijk plezier te geven voor hun geld. Je bent maar 1 keer jong en je hebt niet al het geld van de wereld. Daarom zoeken wij de scherpste aanbieders voor de leukste reizen.